Ayrıcalıklı Tatil İsteyenlere İzmir'in En Lüks 10 Oteli

İzmir'e tatile gittiğiniz zaman en iyi şekilde konaklamak istiyorsanız, şehrin en lüks otellerini tercih edebilirsiniz. İşte İzmir'in en lüks otelleri...
Ayrıcalıklı Tatil İsteyenlere İzmir'in En Lüks 10 Oteli

Doğasıyla, tarihiyle ve sıcacık insanlarıyla eşsiz tatil rotaları arasında bulunan İzmir, özellikle yazları dolup taşıyor. Masmavi koyları ve altın sarı plajlarıyla adeta rüya gibi bir tatil sunan bu şehir, bütün yılın yorgunluğunu atmanız için sizi bekliyor. Eğer sizde İzmir'de tatil yapmayı düşünüyor fakat en lüks hizmeti veren oteller hangisi merak ediyorsanız içeriğimizde bulunan listemize göz atabilirsiniz. Listemizde yer alan bu oteller, lüks hizmetlerinin yanı sıra güler yüzlü personelleri konforuyla da eşsiz bir konaklama deneyimi sunuyor.

İzmir'in En Lüks Otelleri Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1Swissôtel Büyük Efes İzmirKonak10/10
2İzmir Marriott HotelKonak10/9.9
3Wyndham Grandİnciraltı10/9.8
4Altın Yunus Hotel & SpaÇeşme10/9.9
5Paloma PashaMenderes10/9.9
6Hyatt RegencyBalçova10/9.8
7DoubleTree by Hilton İzmir AirportGaziemir10/9.9
8Palm Wings Ephesus Resort & HotelSelçuk10/9.9
9Club MarvyMenderes10/9.9
10Key HotelKonak10/9.7

İzmir'in En Lüks 10 Oteli

İşte İzmir'de ayrıcalıklı konaklama deneyimi yaşayacağınız en lüks oteller...

1. Swissôtel Büyük Efes İzmir

İzmir'in En Lüks Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Hizmet Kalitesi
Hijyen

İzmir'in en ünlü ve prestijli otellerinden biri olan Swissôtel Büyük Efes İzmir, lüks hizmetleriyle ön plana çıkıyor. Konuklarına muhteşem deniz manzarası eşliğinde ultra konforlu odalar sunan otel, dünya lezzetlerinin yer aldığı restoranları, spa merkezi ve ayrıcalıklı hizmet anlayışıyla unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Telefon(0232) 414 00 00
AdresAlsancak, Gazi Osman Paşa Blv. No:1, 35210 Konak/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 İzmir’de konakladığım benzer seviyedeki oteller içerisinde hizmet kalitesi, temizlik, oteldeki oda ve mekanların genel ambiyansını en beğendiğim burası oldu.

👤 Daha önceden 2 defa eşim ile gelmiştik. Bu defa çocuklarımız ile geldik ve aile odasında kaldık. Harika bir tatil deneyimiydi.

2. İzmir Marriott Hotel

İzmir'in En Lüks Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Hizmet Kalitesi

İzmir'in kalbinde yer alan bu otel, modern tasarımı ve son teknoloji olanaklarıyla lüksü ve konforu bir arada sunuyor. Şık ve rahat odaları, özel restoranları ve şehir manzarasına hakim terasıyla konuklarına mükemmel bir atmosfer sunan otel, hem iş için hem de tatil için şehre gelenlerin ilk tercihi oluyor.

Telefon(0232) 497 00 00
AdresAkdeniz, Gazi Blv. No:1, 35220 Konak/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 2023 yılına bu otelde girmek istedik. Otele girişimizden çıkana kadar personelin ilgisi güler yüzü hiç eksik olmadı. Odanın konforu, hijyeni harikaydı.

👤 Her şeyiyle dört dörtlük bir otel. İzmir’de daha önce otel deneyimim olmadı ama mükemmel bi başlangıç yaptım.

3. Wyndham Grand İzmir Özdilek

İzmir'in En Lüks Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi
Konfor

Eşsiz deniz manzarasına sahip olan Wyndham Grand İzmir, lüksün doruklarına çıkmak isteyenler için ideal bir seçenek. Geniş ve modern odaları, lüks spa merkezi ve birçok restoranıyla konuklarına benzersiz bir tatil deneyimi sunan bu otel, kapalı ve açık havuzlarıyla da beğeni topluyor.

Telefon(0232) 292 13 00
Adres67, İnciraltı Cd., 35340 İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Tek kelime ile her şey mükemmel. Odalar, temizlik, personel. Odaların deniz manzaralı ve jakuzili olanları maalesef ki biraz pahalı fakat arada bir tatile çıkan benim gibi insanlar için buna değer çünkü tatil yaptığınızı hissediyorsunuz.

👤 Konumu, odaların manzarası çok iyi, çalışanlar ilgili ve güler yüzlü. Fiyat yüksek ama hizmete değer. 19. Kattaki restoranında kaliteli ve spesiyal yemek mevcut. Lobi barda atıştırmalık çeşitleri tatmin edici.

4. Altın Yunus Hotel & Spa - Çeşme

İzmir'in En Lüks Otelleri

ARTILAREKSİLER
Büyüklüğü
Hizmet Kalitesi
Aktiviteler

İzmir’de Lüks otel arayanların kesinlikle gitmesi gereken Altın Yunus Hotel & Spa , Çeşme’de yer alıyor. 140.000 m2’lik alanda kurulan bu otel, Türkiye’nin en büyük tesisleri arasında yer alıyor. Açık ve kapalı havuzları, SPA hizmeti, masaj hizmeti, hamam sauna ve daha birçok ayrıcalıklı hizmetlerle kendinizi şımartmanızı sağlayan bu otel, lüksün yanında konfor arayanların tercihi.

Telefon(0232) 723 12 50
AdresAltınyunus, 3215. Sk. No:38, 35930 Çeşme/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Bayram tatili dolayısıyla 3 günlük konaklama fırsatı buldum. Otel konumu, manzarası, yemekleri ve personeli gerçekten muhteşem diyebilirim. Çocuklar için bayram boyunca tüm gün çeşitli etkinlikler vardı.

👤 2 Gece 3 gün konakladık. Tek kelimeyle muhteşemdi. Çocukluk yıllarımızdan kalma ortamı yakalayıp nostalji olsun diye gittik, hem o nostaljik ortamı yakaladık hem de yenilenmiş tertemiz ortak kullanım alanlarıyla, odasıyla harikaydı.

5. Paloma Pasha

İzmir'in En Lüks Otelleri

ARTILAREKSİLER
Özel Plajı
Aktiviteler
Hijyen

İzmir’in muhteşem koylarından birinde konumlanmış olan Paloma Pasha, modern ve zarif bir tasarımıyla misafirlerinden tam not alıyor. Lüks hizmet anlayışıyla konuklarına unutamayacak bir tatil deneyimi sunan bu otel, manzaralı ve konforlu odalarıyla beğeni topluyor. Özel plajı, havuzu ve spa merkeziyle keyif dolu anlar yaşatan bu otel, aktivite seçenekleriyle de eğlence sunuyor.

Telefon0850 440 0000
AdresÇukuraltı, Atatürk Blv. No:143, 35495 Menderes/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Geldiğim ennnn mükemmel otel odaları tertemiz, çalışanlar çok güler yüzlü ve ilgililer özellikle Fatih bey ve Serkan bey kesinlikle gelinmesi gereken bir yer mutlaka tekrar gelicez 🙏🥰

👤 3 gece rezervasyon yapmıştık çok hoşumuza gidince 3 gece daha uzattık yemekleri güzel odaları tertemiz her şeyden önemlisi personel hep güler yüzlü sorunlara anında çözüm buluyorlar 1 kişi bile asık suratlı görmedim alkollerin hepsi orijinal

6. Hyatt Regency İzmir İstinyePark

İzmir'in En Lüks Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hijyen
Konfor

İzmir'in lüks otellerinden biri olan Hyatt Regency İzmir İstinyePark, şehir merkezine yakın bir konumda bulunuyor. Şık ve modern tasarımıyla dikkat çeken bu otel, konuklarına benzersiz bir deneyim sunmak için elinden geleni yapıyor. Geniş ve konforlu odaları, zengin restoran seçenekleri ve lüks spa olanaklarıyla misafirlerine kusursuz bir tatil deneyimi sunan otel, İzmir’de en çok tercih edilen konaklama yerleri arasında bulunuyor.

Telefon(0232) 966 12 34
AdresBahçelerarası, Sehit Binbasi, 35330 Balçova/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Özel bir gün için tercih ettik, personeliyle, mimarisiyle ve şahane manzarasıyla her şey harikaydı. Talha Bey ve Ahmet Bey’e süreçteki ilgileri için de ayrıca teşekkür ediyorum.

👤 İzmir'in artık mükemmel bir oteli var. Kızımın doğum günü sebebiyle kaldığımız otelde girişimizden itibaren güler yüzüyle ve kusursuz hizmetiyle ailemize harika bir deneyim yaşattılar. Tüm ekibe yürekten teşekkürler. Sürprizlerle adeta şımartıldık. Otele ise şapka çıkarılır.

7. DoubleTree by Hilton İzmir Airport

İzmir'in En Lüks Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konumu
Hizmet Kalitesi
Konfor

İzmir'e seyahat edenler için mükemmel bir seçenek olan DoubleTree by Hilton İzmir Airport, lüks ve konforu bir araya getiren özel bir otel. Konforlu odaları, şık restoranları ve rahatlatıcı spa olanaklarıyla konuklarına hoş bir atmosfer sunan bu otel, fitness salonları, açık havuzu ve daha birçok olanaklarıyla misafirlerinden tam not alıyor.

Telefon(0232) 498 00 35
AdresFatih, Ege Cd. 4a, 35410 Gaziemir/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Çok temiz bir Otel. Çalışanlar güler yüzlü ve ilgililer. Kahvaltı ve yemekleri çok lezzetli ve özenle hazırlanıyor. Havaalanına yakın olması çok büyük avantaj. İzmir’e gideceğim de her zaman ilk tercihim.

👤 Konfor, güler yüz, hızlı hizmet, temiz oda, mükemmel kahvaltı ve yemekler için kesinlikle ve kesinlikle tercih edilecekler sırasında ilk sırada olmalı.

8. Palm Wings Ephesus Resort & Hotel

İzmir'in En Lüks Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Hizmet Kalitesi
Hijyen

İzmir'in en lüks otelleri arasında bulunan Palm Wings Ephesus Resort & Hotel, rahat bir tatil isteyenlerin tercihi oluyor. Geniş ve konforlu odaları, özel plajı, yüzme havuzları ve birçok aktivite seçeneğiyle konuklarına keyifli bir konaklama imkanı sunan bu otel, doğanın içinde olmasıyla da beğeni topluyor.

Telefon(0232) 893 10 96
AdresPamucak Mevki, Efes Antik Şehir Plajı, 35920 Selçuk/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Genel olarak iç ve dış alanlar ferah ve temiz. Sadece restorantın havalandırması sanki biraz yetersiz. Personel güleryüzlü ve ilgili.

👤 Ekip arkadaşlarımızla kaldığımız bir otel. Ücretsiz otopark, kaliteli ve bol çeşitli yemek, güler yüzlü hizmet ve temizlik hepsi çok iyiydi.

9. Club Marvy

İzmir'in En Lüks Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi
Hijyen

İzmir'de turkuaz renkli denizin kıyısında yer alan Club Marvy, lüks ve konforu bir arada sunan bir tatil köyü. Modern ve ferah odaları, özel plajı, su sporları olanakları ve birçok restoranıyla konuklarına rüya gibi bir tatil deneyimi sunan bu otel, tüm yılın stresini atmak isteyenler için oldukça ideal.

Telefon(0232) 520 22 33
AdresCumhuriyet Mah. 3008 Sokak, No: 1 Kesre Koyu, 35495 Menderes/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Otel tek kelime ile muhteşem! Birkaç gün burada geçirmek için fırsatım oldu ve baştan sona kadar hayran kaldım.

👤 Aşırıdan uzak ama çok tatmin edici bir deneyimdi her şey o kadar kaliteliydi ve güzeldi ki evimi özlemişken evime geldiğime üzüldüm. Odaların konsepti otelin yaşattığı güzel atmosfer tamamiyle bir bütün olmuştu restaurantın kalitesi tartışılmaz bir gerçek. Girişten itibaren çok ilgili arkadaşlar deneyimi katlamamıza yardımcı oldular.

10. Key Hotel

İzmir'in En Lüks Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi
Hijyen

İzmir merkezde yer alan en lüks oteller arasında bulunan Key Hotel, denize sıfır konumuyla özellikle akşamları unutulmaz bir manzara sunuyor. Şehrin içinde yer almasından dolayı İzmir’e iş için gelen birçok kişinin tercih ettiği bu otel, konforlu odaları ve lezzetli restoranlarıyla beğeni topluyor.

Telefon(0232) 482 11 11
AdresAkdeniz, Atatürk Cd. No:36, 35210 Konak/İzmir

Google Müşteri Yorumları

👤 Butik ama mükemmel ötesi bir hizmet anlayışına sahip, müşteri memnuniyetini iliklerinize kadar size hissettiren nadir otellerden biridir Key Hotel. Fitness ve saunası olması ayrı bir güzellik.

👤 İzmir’de şehrin merkezinde kalabileceğiniz güzel bir butik otel. Personel çok kibar ve hepsi işini çok düzgün yapıyor. Körfezin tam kenarında deniz manzarası eşliğinde kahvaltı yapabiliyorsunuz. Kahvaltısı zengin ve çok lezzetli.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
İzmir'in İyi Otelleriİzmir Hakkında Bilgi
İzmir'de Gezilecek Yerler

İzmir'in en lüks otelleri hangisi?

İzmir'in lüks otelleri arasında Swissôtel Büyük Efes İzmir, İzmir Marriott Hotel, Wyndham, Grand İzmir Ozdilek, Altın Yunus Hotel & Spa - Çeşme, Paloma Pasha, Hyatt Regency İzmir İstinyePark, DoubleTree by Hilton İzmir Airport, Palm Wings Ephesus Resort & Hotel, Club Marvy ve Key Hotel yer almaktadır.

İzmir'de otel fiyatları nasıl?

İzmir'de birbirinden farklı otel seçeneği bulabilmek mümkün. İzmir'de yer alan lüks otellerin bir gecelik erken rezervasyon fiyatı 4.000-4.500 TL arasında değişiklik gösteriyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.