19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Mesajları ve Sözleri 2024

Gaziler Günü ile ilgili yazılar, 19 Eylül Gaziler günü resimli mesajlar, Gazilere güzel sözler...
19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Mesajları ve Sözleri 2024

Gaziler Günü Kutlama Sözleri

Atatürk'ün gaziler için söylediği sözler, en güzel Gaziler Günü mesajları, Gazilere teşekkür mesajı ve daha fazlası sizler için araştırdık ve derledik. Gaziler günü ile ilgili yazılar da aşağıda sizleri bekliyor.

İşte Gaziler Günü'ne özel 5 mesaj;

1. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ve ebedi varlığını korumak, milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzurunu sağlamak için, canlarını hiç tereddüt etmeden siper etmiş, tüm kahraman gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyorum.

2. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor; hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

3. Gazilik; faziletli, inançlı ve ahlaklı duruşun aziz bir sonucu olarak hepimizin üzerine titremesi ve saygı duyması gereken, benzeri olmayan ve muazzam bir unvandır. Gazilerimiz Türk milletine çok büyük hizmetler yapmış, ateşe adeta meydan okumuş, zorlu şartlara korkusuzca göğüs germiş kahramanlar olarak hepimize emanettir. Gaziler Günü Kutlu Olsun.

4. Şehadeti göze alan, şehadet için yola çıkan, nasibine de “yaşarken alınabilecek en yüce paye” olarak gördüğümüz; başta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

5. Din ve Devlet, Vatan ve Millet uğruna savaş meydanlarında kahramanca mücadele eden bütün Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun. Vefat edenlere Allah’tan rahmet; hayatta kalanlara sağlıklı, uzun bir ömür diliyorum. Gaziler Günü Mesajları

Gaziler Günü için Sözler

Yüreğimizde tatlı bir helecan çarpıyordu. Millet yoluna gazaya gidiyorduk. Çal öyle ise davulcu: “Ey gaziler yöl göründü yine garip serime” -Adil Hikmet Bey

Ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, vatanını ve kutsal saydığı değerleri korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz ülkemizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. Gaziler Günü Kutlu Olsun…

“Gaziler Gününü” tüm kalbimle kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve ebediyete ulaşmış gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, halen hayatta olan gazilerimize uzun ömürler diliyorum.

Gaziler Günü Kutlama Sözleri

Vatan için göğsünü siper eden Kahraman Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm Gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olanlara sağlıklı bir ömür dilerim. VATAN sizlere minnettardır!

Milletimizin bağımsızlığı için mücadele eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimizin önünde ve saygıyla eğiliyoruz.

19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, kahraman gazilerimizin Gaziler Günü ‘nü kutluyorum.

19 Eylül Gaziler Günü vesilesi ile bizlere bu toprakları “VATAN” kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Vatan için can verme şuuruyla yola çıkıp bir ömür Gazilik onuru taşımaya hak kazanan tüm Gazilerimizin Gaziler günü kutlu olsun. Rabbim hepsine sağlık, Sıhhat, afiyet ve istikamet üzeri hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin.

Şehitlerimiz bizim şeref payemiz ve nurumuz, gazilerimiz ise övünç madalyalarımız ve onurumuzdur.

Gaziler Günü Kutlama Sözleri

Bu cennet vatanı bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyoruz.

Devletin ve milletin bekası, vatanın bölünmez bütünlüğü, halkın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yapan tüm gazilerimizin Gaziler Gününü kutlarım.

Gazilik mertebesine ulaşan gazilerimiz; bağımsızlığın, egemenliğin, milli birliğin ve beraberliğin en kıymetli simgeleridir. Bu cennet vatanımız bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir. Gaziler Günü Kutlu Olsun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü Mesajları19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Sözleri
22 Kasım Diş Hekimleri Günü Sözleri7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü Mesajları
En Güzel Dünya Menopoz Günü SözleriDünya Çocuk Hakları Günü'ne Özel Sözler
En Güzel Çiftçiler Günü MesajlarıAnlamlı Down Sendromlular Günü Sözleri
Öğretmenler Günü ile İlgili En Güzel Sözler21 Mart Dünya Bilgisayar Mühendisleri Günü Mesajları
Jandarma Günü Kutlama MesajlarıHemşireler Günü Sözleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.