2018’in En İyi 7 Netflix Programı, Mini Dizi ve Reality Şovu

Netflix'in 2018'de yayınladığı yapımlar içerisinde sadece diziler yok! Muhteşem televizyon programları, mini diziler ve reality şovları ile de çok konuşuldu. İşte sizin için derlediğimiz en iyi 7 Netflix yayını!
2018’in En İyi 7 Netflix Programı, Mini Dizi ve Reality Şovu

2018’in En İyi Netflix Orijinal Yapımları (Şovlar -Diziler)

Netflix bugüne kadar inanılmaz diziler ve filmler yayınladı. Bunlarla yetinmek dizi bağımlıları için imkansız hale geliyor. Ancak 2018’de birkaç Netflix Orijinal gösterimi diğerlerini ezdi ve geçti!  Aşağıda hazırladığımız koleksiyonda Netfliz dizileri ve Netflix filmleri arasından seçtiğimiz reality show, belgesel dizi, fantastik skeçler ve talk showlar yer alıyor.

2018-netflix.gif

Netflix’in 2018’de sunduğu içeriklerde yeni türler dikkat çekti. Çarpıcı şovlara gelen inanılmaz yorumlar ise başarılı olduklarını gözler önüne seriyor. Bu şovlar; Bir Günün Bir Günü, Teminat, Aggretsuko, Sevgili Beyazlar ve Çirkin Lezzetli isimli şovlardır. Bakalım bunlar 2018 yılının en iyi listesini oluşturabildiler mi?

netflix-and-chill.jpg


7. Queer Eye

Queer Eye, esasında bir yeniden canlandırma projesidir. “Queer Eye for the Straight Guy” ismiyle 2003’te yayınlanan orijinal yapımın devamı veya uyarlaması sayılabilir. 2003 versiyonunun yapımcılarının aklına eşcinsellerle özdeşleşmiş klişelerin -yeme içme uzmanlığı, moda, kişisel bakım, ev dekorasyonu, kültür uzmanı olan beş gay erkeği, heteroseksüel bir erkeği baştan yaratmak amacıyla bir takım kurmasını anlatmaktadır. “Fab Five” diye anılan bu beşli, hetero erkeklerin hayatına onları dönüştürmek amacıyla birkaç günlük bir müdahalede bulunuyor. Netflix’in Queer Eye’ına göre orijinal takım, tolerans için toplanmışken Netflix sayesinde bir araya gelmiş bu yeni takım, kabul için sahaya çıkıyor.

queer-eye-for-the-straight-guy.jpg

IMDb: 8.7


6. The End of the F***ing World

Netflix’in en son harikalarından biri olan The End of the F***ing World kısa bir süre önce yayınlandı.  Bir mini dizi olarak End of the F***ing World herkesin beğenisini toplamayı başardı. End of the F***ing sorunlu bir ergenlik geçiren iki gencin, sıkıcı ve monoton hayatlarından kurtulup, kendi özgür yaşamlarını kurma çabalarını konu alıyor. Düşündüğümüzde oldukça sıradan ve ergence gelebilecek bu konunun işlenişi ise ön yargılarımızı kırmaya yetecek seviyede güzel. 

end-of-the-f***ing-world.jpg

IMDb: 8.2


5. Wild Wild Country ( Vahşi Kırlar)

Şu sıralar oldukça popüler olan Netflix belgesel dizisi “Wild Wild Country”, dünyanın en tartışmalı topluluklarından birinin gerçek hikayesine odaklanıyor. Hindistan’da ünlenmiş ve kendine binlerce mürit kazanmış guru Bhagwan Shree Rajneesh’in ya da daha çok tanındığı adıyla Osho...  Tüm topluluğu kısa bir sürede ABD’nin Oregon eyaletindeki ufak bir kasabanın arazilerini satın alıp kendi kurallarıyla yönettikleri bir şehir kurdular. Topluluğun kasaba yerlileriyle ve hatta devletle olan psikolojik ve fiziksel kavgaları, gizemli ve korkutucu yaşam tarzları günden güne tarihe geçecek bir çekişmeye dönüşüyor.

-wild-wild-country.jpg

IMDb: 8.3


4. Unbreakable Kimmy Schmidt

Unbreakable Kimmy Schmidt, Tina Fey tarafından yazılan 13 bölümlük bir komedidir. Birbirinden farklı 4 bayan, bir papaz tarafından kıyamet koptu ve dünyada kimse kalmadı diye kandırılarak bir yeraltı mahzenine kapatılıyor. Kadınlar dizinin ilk bölümünde New York’ta bir talk-show programına katılıyor ve bu şovda onlara yardım amacı ile para toplanıyor. Kimmy yardım parasını alması ile New York’ta kalmak istiyor. Bulduğu bir ev ilanı ve tesadüf eseri bulduğu bir iş ile 15 yıl geri kaldığı hayatına devam etmeye karar veriyor.

unbreakable-kimmy-schmidt.jpg

IMDb: 7.8


3. Glow

1980’li yıllarda Los Angeles’ta yaşayan ve yükselmek için çabalayan işsiz bir aktris olan Ruth Wilder’ın hayatını anlatıyor. 

glow.jpg

IMDb: 8.1


2. Love

Tam bir bağımsız romantik komedi filmi uyarlamasıdır. Fakat alıştığımız romantik komedi kafasından oldukça uzak ilerlemesi sizi bu diziye mıknatıs gibi çekebilir. Dengesiz bir kadın ve kendine asla güveni olmayan bir adamın uyumsuzluklarından ortaya çıkan garip uyumu izlerken kesinlikle keyif alacaksınız. 

love.jpg

IMDb: 7.7


1. The Break with Michelle Wolf

Başarılı feminist bir komedyen olan Michelle Wolf’un talk şovudur. Yayınlanmaya başladığından buyana izleyenlerden tam not almayı başardı. Eğer erkeklerin yaptığı şovlardan (Beyaz seni kastetmiyoruz :) ve erkek espirilerinden sıkıldıysanız mutlaka göz atmalısınız. Harika zaman geçireceğinizin garantisini şimdiden veriyoruz! 

the-break-with-michelle-wolf.jpg

IMDb: 5.3


Önerilen İçerik: Gelmiş Geçmiş En İyi Orijinal Netflix Dizileri

NeOldu.com / SİNEMA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.