DemirDöküm Volto Elektrikli Kombi Yorumları ve Özellikleri

DemirDöküm Volto kW 18 kullanıcı yorumlarını, teknik özelliklerini, ısı ünitesini sizler için inceledik.
DemirDöküm Volto Elektrikli Kombi Yorumları ve Özellikleri

Kalitesi ve güvenilirliği ile hepimiz aşina olduğu Demirdöküm'ün elektrikli kombisi ile tanışın. DemirDöküm Volto, elektrik desteği ile çalışarak temiz ve düşük tüketimli enerji sunmayı başaran bir kombidir. Biz de bu içerikte DemirDöküm Volto kW 18 yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için inceledik. Hazırsanız hemen başlayalım.

DemirDöküm Volto kW 18 Özellikleri

Isıtma TipiElektrikli
Kapasite18 kW
Ses Düzeyi42 dB
Sigorta GücüTrifaze
Amazon
Fiyatını Gör
Volto
Elektrikli Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

DemirDöküm Volto Elektrikli Kombi

Yüksek kapasite imkanı ile tasarlanan DemirDöküm Volto 18 kW, 7 cihaza kadar kaskad desteklemektedir. Çevre dostu tasarımı ile ön plana çıkan bu model, aynı zamanda ısınma ve sıcak su ulaşımına da yardımcı olmayı başarır.

İşte, kaliteli tasarıma sahip DemirDöküm Volto Elektrikli Kombi ile ilgili tüm detaylar;

DemirDöküm Volto Tasarım

DemirDöküm Volto kW 18, gelişmiş teknolojiye sahip kontrol paneli sayesinde kolayca ayarlanabilmektedir. Çevre dostu kullanım imkanı sunan bu kombi, köşeli tasarımı sayesinde ergonomik bir form kazanmıştır. Bununla birlikte duvara asabileceğiniz şekilde tasarlanarak yer tasarrufuna da imkan tanır.

DemirDöküm Volto Tasarım

DemirDöküm Volto Boyutları

Yükseklik740 mm
Genişlik410 mm
Derinlik310 mm

DemirDöküm Volto; 740 mm yükseklik, 410 mm genişlik ve 310 mm derinlik ölçüleri sayesinde kompakt bir kullanım sunar. Minimal tasarıma sahip olan bu kombi, kolay ve pratik kurulumu sayesinde duvara sabitlenerek kullanılabilir.

DemirDöküm Volto kW 18 Isıtma Ünitesi

DemirDöküm Volto, yalıtımlı ısıtma ünitesi ile tasarlanmıştır. Cihazın merkezine monte edilmiş olan bu ünite ısı izolasyon malzemesi ile kaplanmış şekilde üretilir. 18 kW kombi için 3 adet ısıtıcı rezistans desteği sunarak kullanıcılar için güvenli ve konforlu bir form kazanmıştır.

DemirDöküm Volto kW 18 Teknik Özellikleri

  • 18 kW kapasite
  • 42 dB ses düzeyi
  • LCD ekran ile kolay takip özelliği
  • Baca bağlantısız montaj
  • Emniyet Ventili ile güvenli kullanım
  • Minimal boyutlar ile kompakt tasarım
  • Donmaya karşı koruma imkanı
  • Düşük enerji sarfiyatı
  • Sıcak suya kolay ulaşım

DemirDöküm Volto kW 18 Sıcak Su

DemirDöküm Volto, harici boyler bağlantısının desteği ile sürekli ve konforlu sıcak su sağlayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Her ihtiyaca uygun olarak tasarlanan boylerler, kombiniz ile uyum içinde çalışarak sıcak suya rahat bir şekilde ulaşabilmenize yardımcı olur. 

DemirDöküm Volto kW 18 Sıcak Su

Amazon
Fiyatını Gör
Demirdöküm
Elektrikli Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

Demirdöküm Volto Yorum

Demirdöküm Volto Yorum

? *** ***: Piyasanın en iyilerinden biri diye söyleniyor, çoktan beri takip ediyordum evdeki kombi bozulunca acele almak zorunda kaldık. Severek kullandığımızı söylemek isterim. Ben beğendim.

? *** ***: Ürün iyi tabi ki. Daha çalıştırmadık ama biliyoruz özelliklerini falan. Görüntü olarak hoş ve başarılı. 

? *** ***: Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Çok kaliteli yedek parça. Bu kadar kaliteli beklemiyordum. Düşünenlere tavsiye ederim. Emeği geçenlere teşekkür ederim. 

? *** ***: Tasarruflu olarak kullanım sunmakta. 1 haftalık deneyimim sonunda söyleyebilirim ki ısıtması gayet iyi. Sesi yok gibi, tavsiye ediyoruz. 

? *** ***: Ürünün aynısını kullanıyorum memnun olduğum için aynı modelden aldım ihtiyaç olduğu için. Zaten severek kullanıyoruz. Düşünenlere öneririm. 

? *** ***: Beğendim. Daha önce kullandığım kombiden çok daha iyi. Hızlı ısıtıyor. Faturam azaldı resmen, tavsiye ediyorum.

? *** ***: Evet gelen ürünü beğendim, ilginize teşekkür ederim. Çalışması gayet güzel ve iyi. Çok memnun kaldık.

? *** ***: Türkiye için ideal kombi. Çalışması gayet sessiz ve ekonomik. Düşünenler varsa tereddüt etmesin derim. 

? *** ***: Bence hem uygun hem kaliteli, tasarruflu bir kombi. Montajı kolay ve zahmetsiz, beğendik.

? *** ***: Ürünün sıcak suyu sıkıntılı, ısıtması yeterli gelmedi. Memnun kalmadım ne yazık ki.

? *** ***: Sıcak su desteklemiyor sadece petekler için kullanılabilir. Sıcak su için boyler bağlantısı gerekli. Beğenmedim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli Kombi
Termodinamik DEK 36 ÖzellikleriVaillant EloBLOCK 18 kW Yorumları
Maktek Omega 30 kW İncelemeDaxom Naviels Kullanıcı Yorumları
E.C.A Arceus 12 Kw ÖzellikleriBautherm Weston 24 Kw İnceleme
Termoakım Galaxi Smart S 24 kW YorumlarıÜnmak Üek 24 kW Özellikleri

Tecrübeli tasarımı ile ön plana çıkan Demirdöküm Volto elektrikli kombi ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

DemirDöküm kime ait?

Türkiye menşeili Demirdöküm firması, 1954'ten 2007'ye kadar Koç Holding bünyesinde üretime devam etmiştir. 2007 yılında Almanya merkezli Vaillant firmasına devredilmiştir.

Demirdöküm kombi ücreti ne kadar?

Demirdöküm Volto, farklı kapasite seçenekleri ile üretilmiştir. Kapasite farklılığına göre kombi fiyatları da farklılık gösterebilmektedir. Bu içerikte yer alan bağlantılar üzerinden en uygun fiyatlı Demirdöküm elektrikli kombilere ulaşabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.