Maktek Omega 30 kW Kullananların Yorumları ve Özellikleri

Elektrikli kombi Maktek Omega 30 kW kullanıcı yorumları, özellikleri, bakımı gibi merak edilen noktaları sizler için inceledik.
Maktek Omega 30 kW Kullananların Yorumları ve Özellikleri

Maktek elektrikli kombileriyle öne çıkan bir marka. Çağdaş ve estetik bir çalışma ile hazırlanan Maktek Omega 30 kW, temiz enerji ile çalışarak kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Biz de bu içerikte Maktek Omega 30 kW elektrikli kombinin yorumlarını, özelliklerini, performansını sizler için detaylı bir şekilde inceledik. 

Maktek Omega 30 kW Özellikleri

Isıtma TipiElektrikli
Kapasite30 kW
Çalışma Voltajı380 V
Sigorta Gücü63 Trifaze
Amazon
Fiyatını Gör
Omega
Elektrikli Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

Maktek Omega 30 kW Elektrikli Kombi

Maktek Omega 30 kW, düşük enerji tüketimi sayesinde bütçe dostu olarak tasarlanmış bir kombidir. Elektrik desteği ile çalışan bu cihaz, ekstra doğalgaz desteğine ihtiyaç duymamasıyla da kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Güvenli tasarımı ile ön plana çıkan Maktek Omega 30 kW, 3 Bar emniyet ventili sayesinde yüksek basınca karşı koruma oluşturmaktadır. 

İşte, fiyat performans ürünü Maktek Omega 30 kW Elektrikli Kombi ile ilgili tüm detaylar;

Maktek Omega 30 kW Tasarım

Maktek Omega 30 kW, LCD ekran teknolojisi sayesinde kolayca takip edebileceğiniz bir kullanım sunmaktadır. Tam köşeli tasarımı sayesinde modern ve şık bir görüntü sunan bu kombi, işlevsel düğmeleri üzerinde basit bir şekilde kontrol edilebilmektedir. 

Maktek Omega 30 kW Tasarım

Maktek Omega 30 kW Boyutları

Yükseklik740 mm
Genişlik435 mm
Derinlik320 mm

Maktek Omega 30 kW, 740 mm yükseklik, 435 mm genişlik ve 320 mm derinlik ölçüleri ile tasarlanmış bir elektrikli kombidir. Minimal tasarımı ile ön plana çıkan bu kombi, duvar montajı sayesinde evinizde kolayca yer bulabilir.

Maktek Omega 30 kW Elektrik 

Maktek Omega 30 kW Elektrik 

Maktek Omega 30 kW, trifaze elektrik bağlantı kablosu ile kullanılmaktadır. Kaçak akım rölesi, 63/30 olan bu kombi, 380 voltaj ile çalışmaktadır. Elektrik izolasyon derecesi ise X4D şeklinde tasarlanmıştır. Bununla birlikte güvenli kullanım imkanı sunmasıyla kullanıcılarını memnun etmeyi başarır.

Maktek Omega 30 kW Bakım

1Kaçak ve Sızdırmazlık KontrolüYılda 1 defa
2Genel Durum KontrolüYılda 1 defa
3Tesisat ve Emniyet Sistemi KontrolüYılda 1 defa
4Elektrik Şebeke BağlantısıYılda 1 defa
5Rezistans KontrolüYılda 1 defa
6Su Üretim RandımanıYılda 1 defa
7Genel Çalışma KontrolüYılda 1 defa

Maktek Omega 30 kW bakımı için ilk olarak su devresinde bulunan kaçakların kontrol edilmesi gerekmektedir. Cihazın genel durumunu gözle kontrol ettikten sonra tesisat ve emniyet sisteminin tam çalışıp çalışmadığı kontrol edilmelidir. Elektrik şebeke bağlantısı ve rezistansların çalışması incelenmelidir. Su üretim randımanının performansının debi ve sıcaklık açısından kontrol edilmesi gerekmektedir. Son olarak cihazın genel çalışması kontrol edilerek bakım işlemini tamamlamanız mümkündür.

Maktek Omega 30 kW Teknik Özellikleri

  • Temiz enerji imkanı
  • 30 kW kapasite
  • Dijital ekranlı panel
  • Isınma ve sıcak su kullanımı
  • Elektrikle çalışma özelliği
  • Kolay ve pratik montaj
  • 3 Bar emniyet ventili özelliği
  • Uzaktan kontrol seçeneği

Maktek Omega 30 kW Uzaktan Kontrol

Maktek Omega 30 kW, opsiyonel şekilde sunulan uzaktan kontrol özelliğine sahiptir. Telefon bağlantısı modülünü kullanarak dilediğiniz sıcaklıkta kombinizi çalıştırmanız kolaylaştırmıştır. Sıcak su ve ısıyı evden uzakta olsanız da kontrol edebilmeniz mümkün olur. Aynı zamanda sabit ısı sağlayarak kişiselleştirme sağlar.

Maktek Omega 30 kW Uzaktan Kontrol

Amazon
Fiyatını Gör
Maktek
Elektrikli Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

Maktek Elektrikli Kombi Yorumları

Maktek Elektrikli Kombi Yorumları

? *** ***: Isıtması gayet iyi, uzun araştırmalar sonrasında almaya karar verdim. Ben memnunum. Gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz. Satıcıya da ayrıca teşekkürler.

? *** ***: Sorunsuz çalışmaya başladı şu an gayet güzel. Net yorum için bir süre bekledim. Gayet memnun kaldım, ısıtması başarılı, tavsiye ederim.

? *** ***: Teşekkürler. İyi görünüyor, ısınma ne demek yeni anladık. Üründen çok memnunuz, markayı çok araştırmıştık, tavsiye ederim.

? *** ***: Kombiyi kullanıcı yorumlarına bakarak aldım ve oldukça isabetli bir karar vermişim. Elektrikli kombinin rahatlığını yaşadık, harika gerçekten. Düşünenlere tavsiye edebilirim.

? *** ***: Kombi çok sessiz çalışıyor ve peteklere sıcak suyun gidip ısınma süresi çok kısa gerçekten. Almak isteyenlere tavsiye ederim. 

? *** ***: Çok kaliteli performansı verimi yüksek bir ürün. Gayet kullanışlı ve fiyatı da iyi. Ben beğendim doğrusu.

? *** ***: Şık ve kaliteli, fiyat performans ürünü. Isıtma süresi kısa ve hızlı. Elektrikli kombi sonuçta. İyi tercih oldu, herkese tavsiye ederim.

? *** ***:  Ürün mükemmel, tam istediğimiz gibi. Gayet memnunuz. 

? *** ***: Kombi gayet güzel çalışıyor. Elektrikli kombiden sonra ısınmaktan keyif almaya başladık. Markaya zaten diyecek söz yok, düşünenler varsa öneririm. 

? *** ***: Cihazın ayarlaması biraz güç, aynı zamanda zor ısıtıyor diye düşünüyorum, bu nedenle beğenmedim. Bir daha almazdım açıkçası.

? *** ***: Bu kadar sesli çalışması şaka olmalı gerçekten. Çok şaşırdım. Tavsiye etmem.

? *** ***: Isıtması yavaş ve yeterli değil, bana göre daha maliyetli, bütçeden bütçeye göre değişir tabi ki. Beğenmedim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli Kombi
Termodinamik DEK 36 ÖzellikleriVaillant EloBLOCK 18 kW Yorumları
DemirDöküm Volto İncelemeDaxom Naviels Kullanıcı Yorumları
E.C.A Arceus 12 Kw ÖzellikleriBautherm Weston 24 Kw İnceleme
Termoakım Galaxi Smart S 24 kW YorumlarıÜnmak Üek 24 kW Özellikleri

Uygun fiyatlı ve kaliteli Maktek Omega 30 kW elektrikli kombi ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

MAKTEK kombi hangi ülkenin?

1977 yılında İzmir'de kurulan Maktek, ısıtma sektöründe kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Türkiye menşeili bir firmadır. Üretim ve ihracat noktasında çalışma yapmaktadır.

MAKTEK Omega elektrikli kombi nasıl çalışır?

MAKTEK Omega elektrikli kombinin çalıştırılabilmesi için ilk olarak kaçak akım rölesi açılır. Soğuk su giriş vanasının açık olduğundan emin olduktan sonra P2 anahtarı OFF konumundan istenilen konuma getirilerek sıcaklık ayarı yapılabilmektedir.

MAKTEK kombi h3 arızası nasıl giderilir?

MAKTEK Omega, H3 uyarısı, hava alımından sonra su basıncını düşmesi ile oluşmaktadır. Bu sorunun çözülebilmesi için doldurma vanası üzerinden su eklenmesi gerekmektedir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum