Ünmak Üek 24 kW Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -İnceleme

Ünmak Üek 24 kW elektrikli kombi kullananların yorumlarını, ürünün performansını ve özelliklerini sizler için araştırdık.
Ünmak Üek 24 kW Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları -İnceleme

Enerji tasarrufu ve yüksek verimlilik ile çalışan bir elektrikli kombi arıyorsanız bu içerikte mola vermenizi tavsiye ederiz. Ünmak Üek 24 kW kullanım kolaylığı ve yüksek performansıyla ön plana çıkmaktadır. Biz de bu içerikte Ünmak Üek 24 kW yorumlarını, performansını, özelliklerini sizler için detaylı bir şekilde inceledik.

Ünmak Üek 24 kW Özellikleri

Isıtma TipiElektrikli
Kapasite24 kW
Çalışma Voltajı400 V
Sigorta GücüTrifaze
Amazon
Fiyatını Gör
Ünmak
Elektrikli Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

Ünmak Üek 24 kW Elektrikli Kombi

9 kademeli elektronik otomasyonu ile çalışarak enerji tasarrufunu maksimuma çıkaran Ünmak Üek 24 kW, istenilen ısı sıcaklığı için kolay programlama desteği sağlar. Güvenli yapısıyla ön plana çıkan bu model, dört kontrol sistemi ile desteklenmektedir.

İşte, fiyat performans ürünü Ünmak Üek 24 kW Elektrikli Kombi ile ilgili tüm detaylar;

Ünmak Üek 24 kW Tasarım

Sıra dışı tasarımı ile ön plana çıkan Ünmak Üek 24 kW, modern ve şık görüntüsüyle kullanıcılarını memnun eder. LCD led ekranı ile kolay okunabilirlik sunan bu elektrikli kombi, ayar düğmeleri ile desteklenerek kişiselleştirilebilir bir kullanım sunmayı da başarır. 

Ünmak Üek 24 kW Tasarım

Ünmak Üek 24 kW Boyutları

Yükseklik765 mm
Genişlik400 mm
Derinlik350 mm

Ünmak Üek 24 kW elektrikli kombi; 765 mm yüksekliği, 400 mm genişliği ve 350 mm derinliği ile kompakt ölçülere sahiptir. Ön bölgede yer alan kenar kısımların ölçüleri ise 65 mm şeklinde tasarlanmıştır. Duvar montajına uygun şekilde tasarlanan bu kombi, kolay bir şekilde kurulabilir.

Ünmak Üek 24 kW Performans

Sigorta Gücü63
Sigorta TipiTrifaze
Kullanım Suyu Debisi600
Maksimum Kullanım Suyu Sıcaklığı55 derece
Bağlantı Kablosu5*6

Ünmak Üek 24 kW, 63 trifaze sigorta gücü ile çalışma performansına sahiptir. Kullanım suyu debisi 600 olan bu kombinin maksimum kullanım suyu sıcaklığı ise 55 derecedir. 9 kademeli elektronik otomasyonunun desteği ile çalışarak enerji tasarrufu noktasında da kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Elektronik olarak tasarlanan dijital kumanda panosu, kontrol kolaylığı sağlar. Kaçak akımlara karşı cihazınızın korunması amacıyla kaçak akım rölesi ile tasarlanmıştır. Dar alanlara dahi montajı kolaylaştıran portatif yapısı ile ön plana çıkar. 

Ünmak Üek 24 kW Teknik Özellikleri

  • 24 kW kapasite
  • Dijital kumanda panosu özelliği
  • Üç kademeden oluşan sirkülasyon pompası
  • Dört kontrol sistemi
  • Zaman saati ile kişiselleştirilebilir kullanım
  • Suyun sıcaklığına göre çalışma sistemi
  • Oda termostatı ile uzaktan kontrol
  • Yaz-kış modu uygulaması

Ünmak Üek 24 kW Güvenlik

  1. Su basıncını kontrol eden basınç sensörü ve emniyet ventili
  2. Su sıcaklığının artışını kontrol eden emniyet termostatı
  3. Suyun eksilmesinden sorumlu olan su seviye rölesi
  4. Donmaya karşı koruma

Ünmak Üek 24 kW Güvenlik

Amazon
Fiyatını Gör
Üek
Elektrikli Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

Ünmak Elektrikli Kombi Yorumları

Ünmak Üek 24 kW Yorumları

👤 *** ***: Şık ve zarif. Dış görünüşü iyi. Performansından da memnun kaldım, çok güzel bir kombi. Çalıştırması çok kolay. Tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ben de bir tavsiye üzerine satın aldım, şimdi de tavsiye ediyorum. Çok iyi bir cihaz. Kolayca kullanılıyor. Beğendim.

👤 *** ***: Ürünün ısıtma performansı yerinde ve güzel. Isıtma süresi de hızlı. Görüntüsü modern. Beğendik ve severek kullanıyoruz. 

👤 *** ***: Cihaz çok iyi bir şekilde tasarlanmış. Elektrikli kombiden asla tam emin olamıyorduk ama iyi ki de tercih etmişiz. Bizi memnun etti. 

👤 *** ***: Bu kombi gerçekten güzel. Isıtması ve sıcak su desteği çok iyi. Paneli kolay ve anlaşılır. Çok memnun kaldık.

👤 *** ***: Ürün tam bir fiyat performans ürünü. Güzel görünüyor, kısa sürede ısıtıyor. Severek kullanıyoruz. Düşünenlere tavsiye ederim. 

👤 *** ***: Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Tasarruflu bir kombi. Elektrikli kombinin rahatlığına diyecek söz yok, severek kullanıyoruz.

👤 *** ***: Fiyatı uygun, performansı oldukça yüksek. Bu kadar iyi olmasını beklemiyorduk, tavsiye ederim.

👤 *** ***: Isıtması bize hiç yeterli gelmedi ve çok geç. Sıcak suyun gelmesi de baya uzun sürüyor, beğenmedim.

👤 *** ***: Sesi fazla ve sıcak su çok geç geliyor. Isıtma performansı da iyi değil. Tavsiye etmem.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli Kombi
Termodinamik DEK 36 ÖzellikleriVaillant EloBLOCK 18 kW Yorumları
Maktek Omega 30 kW İncelemeDemirDöküm Volto Kullanıcı Yorumları
Daxom Naviels ÖzellikleriE.C.A Arceus İnceleme
Bautherm Weston YorumlarıTermoakım Galaxi Özellikleri

Fiyat performans açısından kullanıcılarını memnun eden Ünmak Üek 24 kW elektrikli kombi ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Ünmak Elektrikli Kombi nasıl çalışır?

Ünmak Üek 24 kW, suyun sıcaklığına göre çalışır. Gereksiz çalışma nedeniyle oluşan enerji tüketiminin de önüne geçer. Kapalı devre olan bu sistem, zaman saati ile istenilen saat dilimlerine göre otomatik bir şekilde çalışabilmektedir.

Ünmak nerenin malı?

Ünmak firması, Isparta merkezli olan Türk menşeili bir şirkettir. Isıtma sistemleri ve makine sanayi alanında çalışmalar yapmaktadır.

Ünmak elektrikli kombi fiyatları nedir?

Ünmak, Üek serisi olarak çıkardığı elektrikli kombileri ile dikkat çeken bir firmadır. Bu seride 9-36 kW arasında kapasite seçenekleri bulunmaktadır. En uygun fiyat seçeneklerine içeriğimizde yer alan bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.