Vaillant EloBLOCK 18 kW Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Vaillant EloBLOCK 18 kW elektrikli kombinin özelliklerini, çalışma şeklini ve yorumlarını sizler için inceledik.
Vaillant EloBLOCK 18 kW Yorumları ve Özellikleri - İnceleme

Kaliteli ve verimli bir kombi arıyorsanız Vaillant tecrübesi sayesinde özenle hazırlanan EloBLOCK VE 18 elektrikli kombi ile tanışmanızın zaman gelmiş olabilir. Vaillant EloBLOCK VE 18 elektrikli kombi ısıtma cihazı, güvenli kullanım imkanına ek olarak kolay birçok farklı özelliği ile kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. Biz de bu içerikte Vaillant EloBLOCK VE 18 elektrikli kombinin kullanıcı yorumlarını, özelliklerini, boyutlarını sizler için detaylı olarak inceledik.

Vaillant EloBLOCK VE 18 Özellikleri

Isıtma TipiElektrikli
Kapasite18 kW
Çalışma Basıncı3 Bar
Sigorta GücüTrifaze
Amazon
Fiyatını Gör
Vaillant
Elektrikli Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

Vaillant EloBLOCK VE 18 Elektrikli Kombi

Trifaze ile kullanılabilen Vaillant EloBLOCK 18 kW, sıcak suya ve eve erişmenize yardımcı olacak üstün bir teknoloji ile donatılmıştır. 2 yıl garanti desteği veren bu ürün, yaygın servis ağıyla da sizlere hizmet vermeyi başarır.

İşte, kaliteli ve güvenli Vaillant EloBLOCK VE 18 Elektrikli Kombi ile ilgili tüm detaylar;

Vaillant EloBLOCK 18 kW Tasarım

Vaillant EloBLOCK 18 kW, keskin köşeli tasarımı sayesinde fazla yer kaplamadan evinize kolayca uyum sağlayabilir. eBUS teknolojisi ile geliştirilen bu kombi, yenilenen LCD ekranı sayesinde kolayca kullanılabilir. Bununla birlikte işlevsel düğmelerinin desteği ile eviniz için uygun su ve ev sıcaklığını ayarlamanıza yardımcı olur.

Vaillant EloBLOCK 18 kW Tasarım

Vaillant EloBLOCK 18 kW Boyutları

Yükseklik740 mm
Genişlik410 mm
Derinlik310 mm
Ağırlık34.6 kg

Vaillant EloBLOCK 18 kW; 740 mm yüksekliği, 410 mm genişliği ve 310 mm derinliği ile minimal formda tasarlanmış bir kombidir. 34.6 kilogram ağırlığındaki bu kombi, duvara asılabilen yapısı sayesinde yerden de tasarruf etmenize yardımcı olur.

Vaillant EloBLOCK 18 kW Çalışma Şekli

Kademeli olarak açılıp kapatılabilen Vaillant EloBLOCK 18 kW elektrikli kombi, enerji tasarrufu için pompa sistemi yalnızca gerektiğinde çalıştırılmaktadır. Bununla birlikte sıcaklık beslemesi ise onaylı süreler içinde düşük akım tarifesine yönelik olarak gerçekleştirilmektedir. Duvar montajına uygun şekilde tasarlanan bu ürünün ısıtma suyu ve elektrik bağlantısı için giriş ve çıkış bölümleri alt tarafa konumlandırılmıştır. Oda termostatı ile kullanılabiliyor olması, kontrolü kolaylaştırarak kullanıcılara katkıda bulunur.

Vaillant EloBLOCK 18 kW Güvenlik

Vaillant EloBLOCK, pompa blokaj koruması ile güvenli bir kullanım sunmaktadır. Sirkülasyon pompasının bloke olmaması amacıyla sistem her 23 saatte bir 20 saniye süreyle çalıştırılmaktadır. Cihazın röle izleme fonksiyonu sayesinde her ısı talebinin ardından kontakların yapışıp yapışmadığı denetlenmektedir. Donmaya karşı koruma ile üretilen bu kombi, sıcaklığın 8 derecenin altına düşmesi üzerine sistemi ısıtmaktadır. Basınç sensörü ise yetersiz su miktarı ile çalışmanın önüne geçmeyi başarır.

Vaillant EloBLOCK 18 kW Güvenlik

Vaillant EloBLOCK 18 kW Teknik Özellikleri

  • 18 kW kapasite
  • Trifaze ile bağlantı
  • LCD ekran kolaylığı
  • eRelax oda termostatı ile uzaktan erişim desteği
  • Kaskad yapılabilme özelliği
  • Boyler bağlantısıyla hızlı sıcak su
  • Minimal tasarım
  • Kolay kullanılabilme

Vaillant EloBLOCK 18 kW Uzaktan Kontrol

Vaillant EloBLOCK VE 18 elektrikli kombi, eBUS ve eRelax oda termostatı sayesinde uzaktan kontrol edebileceğiniz bir yapıya sahiptir. Bulunduğunuz odadan dilediğiniz sıcaklığı ayarlayarak oda ısısını kendinize uygun bir şekilde kolayca yapabilmenize olanak tanımaktadır.

Vaillant EloBLOCK 18 kW Uzaktan Kontrol

Amazon
Fiyatını Gör
Eloblock
Elektrikli Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

Vaillant Eloblock 18 Kw Elektrikli Kombi Yorumları

Vaillant Eloblock 18 Kw Elektrikli Kombi Yorumları

? *** ***: Isıtması gayet güzel. 200 metrekare alanı 40-45 derecede gayet güzel ısıtıyor. Biz severek kullanıyoruz, tavsiye ederim.

? *** ***: Daha önce başka marka kombi kullanan biri olarak farkını ancak kullanan bilir. Bu gerçekten çok iyi bir kombi. Ayrıca ısıtması da gayet iyi. Kaliteli ve başarılı, tavsiye ederim.

? *** ***: Baştan sona kalite, kombi almayı düşünenlere ilk tavsiyemdir. Tereddüt etmeden alabilirsiniz.

? *** ***: Vaillant iyi bir marka, kalitesi malum, çok başarılı bir ürün ısıtması gayet yerinde. Kullanımı pratik ve kolay. Tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün çok şık ve pratik, az da yer kaplıyor. Vaillant kalitesi zaten bilindik. Elektrikli kombi büyük kolaylık oldu.

? *** ***: Fiyatı bana uygun geldi. Ürün zaten süper, elektrikli kombi rahatlığını herkese tavsiye ederim ben.

? *** ***: Eski kombime göre çok çabuk ısıtıyor ve daha sıcak oluyor. Sessiz çalışması, çok iyi. Memnun kaldık, tavsiye ederim.

? *** ***: Bütün markaları araştırdım her marka içinde alınabilir model var ben Vaillant seçtim, kalitesine ve tecrübesine güvenerek. İyi ki de öyle yapmışım ısıtması, performansı gayet iyi. 

? *** ***: Kullanımı oldukça basit, sessiz çalışıyor. Elektrikli kombide çok tereddüt etmiştim ama çok memnun kaldım. 

? *** ***: Çok sesli ve evi yeterince ısıttığını düşünmüyorum, tavsiye etmem.

? *** ***: Kurulumda biraz zorlandık. Sesi fazla çıkıyor diğer odadan duyuyoruz, ısıtması fena değil.

? *** ***: Isıtma açısından bize yeterli gelmedi, daha iyi beklerdim. Memnun kalmadım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli Kombi
Termodinamik DEK 36 ÖzellikleriMaktek Omega 30 kW Yorumları
DemirDöküm Volto İncelemeDaxom Naviels Kullanıcı Yorumları
E.C.A Arceus 12 Kw ÖzellikleriBautherm Weston 24 Kw İnceleme
Termoakım Galaxi Smart S 24 kW YorumlarıÜnmak Üek 24 kW Özellikleri

Çevre dostu Vaillant EloBLOCK 18 kW elektrikli kombi ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Vaillant kombi fiyatları ne kadar?

 Vaillant EloBLOCK serisi; 9 kW, 12 kW, 14 kW ve 18 kW olacak şekilde üretilmiştir. Ürünün fiyatı da kapasite değerine göre farklılık gösterebilmektedir. İçeriğimizde bulunan linkler üzerinden en uygun fiyata ulaşabilirsiniz.

Vaillant kombi hangi ülkenin malı?

Remscheid, Almanya merkezli Vaillant, ısıtma ve soğutma sistemlerinin üretimini yapmaktadır. 1874 yılında kurulan Vaillant Grup, 1992 yılından bu yana Türkiye piyasasında da faaliyet göstermeye devam etmektedir.

Vaillant kombi ömrü ne kadar?

Vaillant kombilerin kullanım ömrü 15 yıldan daha fazla olabilmektedir. Vaillant EloBLOCK, 2 senelik garanti süresi ile desteklenmektedir. Kullanım ömrü ise kullanım şekline ve yoğunluğuna göre farklılık gösterebilir. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.