Bautherm Weston 24 Kw Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Bautherm Weston 24 Kw elektrikli kombinin yorumlarını, özelliklerini, performansını sizler için detaylı olarak inceledik.
Bautherm Weston 24 Kw Kullanıcı Yorumları ve Özellikleri

Yeni nesil teknolojiye sahip bir elektrikli kombi arıyorsanız Bautherm Weston ile tanışmalısınız. Bautherm Weston 24 Kw üstün tasarım teknolojisi ve enerji tasarrufu imkanı ile ön plana çıkıyor. Biz de bu içerikte Bautherm Weston 24 Kw özelliklerini, performansını, kullanıcı yorumlarını sizler için inceledik.

Bautherm Weston 24 Kw Özellikleri

Isıtma TipiElektrikli
Kapasite24 kW
Sigorta GücüTrifaze
Amazon
Fiyatını Gör
Bautherm
Elektrikli Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

Bautherm Weston 24 Kw Elektrikli Kombi

Bautherm Weston 24 Kw, kurulum maliyetinin ve enerji sarfiyatının düşük olmasıyla ön plana çıkmaktadır. İhtiyacınıza göre ısıtma kademesi seçmenize izin veren bu kombi, aynı zamanda emniyet sistemleri ile güvenliği evinize taşımayı başarır.

İşte, fiyat performans ürünü Bautherm Weston 24 Kw Elektrikli Kombi ile ilgili tüm detaylar;

Bautherm Weston 24 Kw Tasarım

Bautherm Weston 24 Kw, minimal boyutları ve kompakt formu ile ön plana çıkan bir kombidir. İşlevselliği ve düşük yakıt tüketimi ile ön plana çıkan bu model, LCD ekranı ile kolayca takip edilebilmektedir.  Kontrol paneli açık ve anlaşılır olan bu model, konforlu kullanım imkanıyla ön plana çıkmaktadır.

Bautherm Weston 24 Kw Tasarım

Bautherm Weston 24 Kw Boyutları

Yükseklik750 mm
Genişlik450 mm
Derinlik320 mm

Bautherm Weston 24 Kw 750 mm yükseklik, 450 mm genişlik ve 320 mm derinlik ölçüleri ile üretilmiştir. Kompakt yapıya sahip olan bu kombi, duvar montajı ile kolayca kullanıma hazır hale getirilebilir. 

Bautherm Weston 24 Kw Performans

Isıtma Tesisatı Boru Çapı3/4
Voltaj280
Maksimum Çalışma Basıncı3 bar
Elektrik Bağlantı Kablosu4/6
Kapasite24 kW

Bautherm Weston 24 Kw, yüksek performansa sahip olan bir kombidir. Elektrik desteği ile çalışan bu cihaz, 3 barlık çalışma basıncı ile ön plana çıkmaktadır. 24 kW kapasitesine ek olarak 4/6 elektrik bağlantı kablosuna sahiptir. Bununla birlikte 280 voltaj ile çalışmaktadır. Aynı zamanda 3/4 ısıtma boru çapı ile hızlı ısıtma sağlamayı başarır. Buna ek olarak kurulumunun ise kolay olması, müşteri memnuniyetini de artırmaktadır. Bacaya ihtiyaç olmadan kurulan bu kombi, düşük enerji sarfiyatı ile konforlu kullanım sunmayı başarır. Yüksek tasarruflu ısıtma için tasarlanan Bautherm Weston 24 Kw, kademeli olarak ısıtma ayarına da izin verir.

Bautherm Weston 24 Kw Teknik Özellikleri

  • 24 kW kapasite
  • Tasarruflu kullanım
  • Kademeli olarak ayarlama özelliği
  • Güvenli tasarım
  • Düşük enerji sarfiyatı
  • Uzaktan kontrol imkanı
  • Kolay montaj
  • Kompakt boyutlar

Bautherm Weston 24 Kw Uzaktan Kontrol

Bautherm Weston 24 Kw, siz evde yokken bile kombinizi kontrol edebilmenize olanak tanır. Dilerseniz oda termostatı desteği ile bulunduğunuz odadan ideal sıcaklığı ayarlayabilirsiniz. Bir diğer seçenek olarak ise Wifi ile bağlanarak cihaz ayarlarını kolayca yapmanız mümkündür. Bu sayede konforlu bir kullanım sağlamayı başarır.

Bautherm Weston 24 Kw Uzaktan Kontrol

Amazon
Fiyatını Gör
Weston
Elektrikli Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

Bautherm Weston kW 24 Yorumları

Bautherm Weston kW 24 Yorumları

? *** ***: Kalite böyle bir şeymiş. Bayıldık, herkese tavsiye ederim.

? *** ***: Ürün gayet güzel ve kullanışlı, biz severek kullanıyoruz.

? *** ***: Önceden kullandığımız kombiden çok daha iyi, basit bir cihaz. Tüketimi de gayet iyi. Memnun kaldık.

? *** ***: Gayet sessiz kullanımı basit. Görüntüsü de performansı da iyi. Hızlı ısıtıyor, beğendik.

? *** ***: Ürünün paketlemesi güzeldi, kurulum yapıldı. Sessiz bir şekilde çalışıyor. Sıcak su kullanımı rahat, tavsiye ederim.

? *** ***: Sıkıntı yaşamadığım bir ürün. Zaten kalitesi ortada. Çok güzel bir cihaz, görüntüsü iyi. Tavsiye ederim, severek kullanıyoruz.

? *** ***: Şimdilik herhangi bir sorun yok. Çalışması sessiz ve de ısıtması hızlı. Sıcak su da baya çabuk geliyor. Biz beğendik.

? *** ***: Gerçekten çok sessiz bir cihaz. Önceki kombimden sonra baya iyi oldu. Elektrikli olması büyük avantaj gerçekten. İyi ki almışız. Tavsiye ederim.

? *** ***: Gayet güzel ısıtıyor. Çok sessiz değil ama bu da normal. Gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz. Satıcıya da ayrıca teşekkür ederim.

? *** ***: Uzun zamandır takip ettiğim bir kombi. Aldığım için çok memnunum. O kadar hızlı ısıtıyor ki. Çok beğendim, tavsiye ediyorum.

? *** ***: Kombi çok uzun sürede ısıtıyor, bu nedenle beğenmedim. Sıcak su da çok uzun sürede geliyor gerçekten şaşırtıcı. 

? *** ***: Ürünün performansı yeterli değil, çok zor ısıtıyor. Sesi de az. Tavsiye etmem.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli Kombi
Termodinamik DEK 36 ÖzellikleriVaillant EloBLOCK 18 kW Yorumları
Maktek Omega 30 kW İncelemeDemirDöküm Volto Kullanıcı Yorumları
Daxom Naviels ÖzellikleriE.C.A Arceus İnceleme
Termoakım Galaxi Smart S 24 kW YorumlarıÜnmak Üek 24 kW Özellikleri

Bütçe dostu Bautherm Weston 24 kW elektrikli kombi ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Bautherm Weston nasıl kullanılır?

Kurulumu kolay ve zahmetsiz olan Bautherm Weston 24 Kw, duvar montajına uygun olarak tasarlanmıştır. Kademeli ısıtma ayarı sayesinde ideal sıcaklığa ulaşmanıza olanak tanır. Bununla birlikte oda termostatı ve wifi ile uyumlu olarak çalışır. Bu durumun desteği ile konforlu bir kullanım sunmaktan da geri durmaz.

Bautherm Weston tasarruflu mu?

Bautherm Weston 24 Kw, elektrik ile çalışan bir kombidir. Yüksek tasarruflu radyatörler ile geliştirilen bu kombi, diğer ısıtma sistemlerine oranla daha tasarruflu bir kullanım sunmaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.