Termoakım Galaxi Smart S 24 kW Yorumları ve Özellikleri

Termoakım Galaxi Smart S 24 kW elektrikli kombi kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için araştırdık.
Termoakım Galaxi Smart S 24 kW Yorumları ve Özellikleri

Verimli çalışan, grafik ekrana sahip bir elektrikli kombi arayışındaysanız güzel bir öneri ile karşınızdayız. Termoakım Galaxi Smart S 24 kW, düşük enerji sarfiyatı ile çalışan modern tasarıma sahip bir kombidir. Biz de bu içerikte Termoakım Galaxi Smart S 24 kW elektrikli kombinin özelliklerini, kullanıcı yorumlarını, performansını sizler için detaylı olarak inceledik.

Termoakım Galaxi Smart S 24 kW Özellikleri

Isıtma TipiElektrikli
Kapasite24 kW
Çalışma Voltajı380 V
Sigorta Gücü63 Trifaze
Amazon
Fiyatını Gör
Termoakım
Elektrikli Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

Termoakım Galaxi Smart S Elektrikli Kombi

Termoakım Galaxi Smart S 24 kW, %99 oranında verimli çalışma teknolojisi sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarmıştır. Bununla birlikte kolayca takip edilebilir yapısıyla da dikkat çeker. Programlama desteği de olan bu kombi, yerden ısıtmaya uyarlı yapısıyla fonksiyonelliğini ortaya koyar.

İşte, şık ve modern görünüme sahip Termoakım Galaxi Smart S Elektrikli Kombi ile ilgili tüm detaylar;

Termoakım Galaxi Smart S 24 kW Tasarım

Termoakım Galaxi Smart S 24 kW, çok yönlü kullanım imkanı sunan grafik ekranıyla ön plana çıkmayı başarır. Elektrostatik toz boya gövdesi, yıpranmadan uzun yıllar dayanabilmesine olanak tanır. Termoakım Smart teknolojisi ile geliştirilen bu kombi, cihaz bilgilerinin ve arıza tespitlerinin de ekran üzerinde takip edilmesini sağlar. Bu sayede güvenli kullanım olanağı sunarak kullanıcılarını memnun etmeyi başarır.

Termoakım Galaxi Smart S 24 kW Tasarım

Termoakım Galaxi Smart S 24 kW Boyutları

Yükseklik723 mm
Genişlik460 mm
Derinlik390 mm
Ağırlık38 kg

Termoakım Galaxi Smart S 24 kW; 723 mm yükseklik, 460 mm genişlik ve 390 mm derinlik ölçülerine sahiptir. 38 kilogram ağırlığındaki bu kombi, kompakt formuyla dikkat çeker. Buna ek olarak duvar montajına uygun tasarımı sayesinde ön plana çıkmayı başarır.

Termoakım Galaxi Smart S 24 kW Performans

Sigorta Gücü63
Sigorta TipiTrifaze
Amper45
Kullanım Suyu Sıcaklık Aralığı40/75 °C
Kapasite24 kW

Termoakım Galaxi Smart S 24 kW, smart teknolojisi ile desteklenen mikser eşanjör sayesinde hızlı ve pratik bir ısıtma sunmayı başarır. Özel olarak geliştirilen kapasite kontrol özelliği sayesinde eviniz istediğiniz sıcaklığa ulaşırken cihaz da gücünü kademeli bir şekilde düşürerek enerji tasarrufu sağlar. Zamansal programlamaya da olanak tanıyan bu elektrikli kombi, gün içinde tanımladığınız 5 farklı saatte evinizi sizin istediğiniz ölçüde ısıtır. Haftalık zaman ayarı özelliği de bulunan Smart S, kullanımı kişiselleştirerek kombinin kapanma ya da açılma saatlerini belirlemenize olanak tanır. Çevreye duyarlı tasarımı ile ön plana çıkan bu model, Avrupa Standartları yönetmeliğine uygun olarak karşınıza çıkar.

Termoakım Galaxi Smart S 24 kW Teknik Özellikleri

  • 24 kW kapasite
  • İşlevsel grafik ekran
  • 5 ayrı programlama özelliği
  • Kademeli kapasite tercihi
  • Oda termostatı ile uzaktan kullanım
  • Donmaya karşı koruma sistemi
  • Fonksiyonel kontrol paneli ile kolay kullanım
  • Tasarruflu çalışma performansı

Termoakım Galaxi Smart S 24 kW Sıcak Su

Termoakım Galaxi Smart S, çift eşanjörünün desteği ile konforlu bir sıcak su deneyimi sunar. Smart teknolojisi ile geliştirilen bu elektrikli kombi, sıcak su derecesi ile ısıtma defecesinin ayrı olarak ayarlanmasına da olanak tanır. Yerden ısıtmaya tam uyum sağlayan bu ürünün sunduğu kolaylıklardan biri de sizin istediğiniz ölçüde sıcak olan su konforudur

Termoakım Galaxi Smart S 24 kW Sıcak Su

Amazon
Fiyatını Gör
Smart S
Elektrikli Kombi
Aradığın
Fiyatı Gör

Termoakım Galaxi Smart S 24 kW Kullananların Yorumları

Termoakım Galaxi Smart S 24 kW Kullananların Yorumları

👤 *** ***: Ürünün montajı zahmetsiz ve kolay, sessiz çalışan güzel bir makine bence. Kullanımı oldukça kolay, tavsiye ederim.

👤 *** ***: Tüketimi düşük ve güzel bir cihaz. Elektrikli kombiden sonra kafamız rahatladı. Programları büyük kolaylık olmuş. Beğendim doğrusu, tavsiye ederim.

👤 *** ***: Kombi gerçekten sessiz çalışıyor, ısıtma süresi ve performansı çok yüksek. Alırken çok tereddütlüydüm. Uzun süre kullanacağımızı düşünüyorum. 

👤 *** ***: Isıtması gayet güzel ve yerinde. Memnun kaldık, severek kullanıyoruz. Daha ilk andan itibaren gayet güzel ısıttı. 

👤 *** ***: Ürünün sessizliği, ısıtması çok güzel bir makine. Gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

👤 *** ***: Isınmak nedir öğrendik sonunda. Boşuna fazla faturalar ödemenize gerek yok. Çok beğendim.

👤 *** ***: Kaliteli ve güzel bir kombi. Ekranı kolayca kullanıyor. Bir sürü ayarı var, zamanlamaya izin veriyor. Daha ne olsun? Tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Görüntüsü çok hoş bir kombi, severek kullanıyorum. Almayı düşünüyorsanız tavsiye edilir.

👤 *** ***: Ürün çok büyük, çok hantal. Sesi de nedense çok çıkıyor. Beğenmedim.

👤 *** ***: Kombinin ısıtması çok uzun sürüyor, memnun kalmadım. Daha iyi olabilirdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Elektrikli Kombi
Termodinamik DEK 36 ÖzellikleriVaillant EloBLOCK 18 kW Yorumları
Maktek Omega 30 kW İncelemeDemirDöküm Volto Kullanıcı Yorumları
Daxom Naviels ÖzellikleriE.C.A Arceus İnceleme
Bautherm Weston YorumlarıÜnmak Üek 24 kW Özellikleri

Şık görüntüye sahip tasarruflu Termoakım Galaxi Smart S 24 kW elektrikli kombi ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Termoakım elektrikli kombi nasıl çalışır?

Termoakım Galaxi Smart S 24 kW, elektrik enerjisinin desteği ile suyun ısıtılması ile çalışır. Isıtılan su, peteklere pompalanarak ısıtma işlemine başlanır. Baca bağlantısı ve yakıt ihtiyacı olmadan pratik bir kullanım sunar.

Termoakım Elektrikli kombi fiyatları ne kadar?

Termoakım Galaxi Smart S serisi, 10 ile 40 kW kapasite seçenekleri ile üretilmiştir. İçeriğimizde yer alan bağlantılar üzerinden en uygun fiyat seçeneklerine kolayca ulaşabilirsiniz.

Termoakım elektrikli kombi ne kadar yakar?

Termoakım Galaxi Smart S, 1 saatlik sürede kendi kapasitesinden %20-%50 arasında bir güç tüketmektedir. 

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.