Bingöl'ün En İyi Otelleri

Bingöl seyahatinde konaklayacak rahat bir otel arıyorsanız yazımıza bir göz atın. Bingöl'ün en iyi otellerini sizler için araştırdık.
Bingöl'ün En İyi Otelleri

Grand Berti Hotel

74 odasıyla himet veren Grand Berti Hotel merkezdeki en büyük otellerden biridir. Odalar son derece temiz, konforlu ve geniş. Üstelik otelin sunduğu lezzetlere bayılacaksınız. Bingöl’de konaklamak için en ideal oteldir. Oyun salonu, internet hizmeti, otopark gibi birçok hizmet bulunmaktadır. Ayrıca resepsiyon hizmeti günaşırı sürmektedir.

grand-berti-otel.jpg

Adres: Saray Mah. Elazığ Muş Karayolu Cad. No/103 Merkez/Bingöl

Telefon: (0426) 215 04 44

Konaklama Bedeli: 206 TL

 

Binkap Resort Hotel

Otel sunduğu imkanlar bakımından Bingöl’ün sayılı otelleri arasındadır. Otopark, internet bağlantısı gibi detaylar da düşünülmüş. Sunduğu lezzetler açısında da başarılı bir tesis. Çalışanların ilgisi ve güler yüzlülüğü size evinizde hissettirecektir. Bingöl’de rahatlıkla konaklayabileceğiniz bir alternatiftir.

binkap-resort-hotel.jpg

Adres: Erzurum Karayolu 20. km Merkez/Bingöl

Telefon: (0426) 252 50 03

Konaklama Bedeli: 162 TL

 

Büyük Bingöl Oteli

Büyük Bingöl Oteli’nin konumu şehirdeki gezilip görülecek noktalara çok yakındır. Özellikle kayak merkezine yürüme mesafesiyle 15 dakikada bulunması oteli ayrıcalıklı hale getiriyor. Otelde 50 oda bulunmakla birlikte odaların konforu ve temizliği de uygundur. Bingöl seyahatinizde tercih edebileceğiniz seçenekler arasında bulunuyor.

buyuk-bingol-oteli.jpg

Adres: Yenişehir Mah. Genç Cad. PTT Kavşağı, No/1B Merkez/Bingöl

Telefon: (0426) 213 45 45

Konaklama Bedeli: 53 TL

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.