Tatil Ruhunu Yaşatan En İyi 12 Amazon Prime Gençlik Filmi

Gençlik dünyanın en güzel zamanlarıdır. Bu yüzden genç neslin ekranın başından ayrılmadan izleyebileceği tüm filmleri sizler için derledik.
Tatil Ruhunu Yaşatan En İyi 12 Amazon Prime Gençlik Filmi

Gençlik dünyanın en güzel zamanlarıdır. Bu yüzden genç neslin ekranın başından ayrılmadan izleyebileceği tüm filmleri sizler için derledik. Amazon Prime'ın en iyi 12 gençlik filmleri sizlerle... 

1. Catherine Called Birdy

Amazon Prime Gençlik Filmleri
Orta Çağ İngiltere’sinde yaşayan 14 yaşındaki Lady Catherine, tüm önemli genç kahramanlar gibi coşkulu ve zekidir. Aynı zamanda önüne çıkmış olan tüm taliplerini defeder. Ailesi onu evlendirmek için uğraşırken, Kuşbaz’ın hayal gücü, isyankarlığı ve modern bağımsızlığından dolayı ailesi ile karşı karşıya gelir. En berbat talibi onunla evlenmek üzere geldiğinde ise kendisini ailesi ile olan ilişkisini zorlu bir sınava tutar.

TürMaceraGençlik
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenLena
Dunham
OyuncularBella
Ramsey
Billie
Piper
Andrew
Scott

2. Emergency

Amazon Prime Gençlik Filmleri
Efsanevi bir parti gecesine hazır olan üç üniversite öğrencisi, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalırlar. Polis onları aramanın artılarını ve eksilerini tartarken işler her geçen gün farklılaşmaya başlar.

TürKomediGençlikGerilim
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenCarey
Williams
OyuncularRJ
Cyler
Donald Elise
Watkins
Sebastian
Chacon

3. Autumn Beat

Amazon Prime Gençlik Filmleri
Milano’da doğup büyümüş olan Tito ve Paco kardeşlerin hayalleri aynıdır. Rap dünyasına adım atıp nihayet seslerini duyurmaktır. Paco doğuştan şarkıcıdır, Tito ise yaşıtlarından rastlanmamış olan bir yazma yeteneğine sahiptir. Başaracak oldukları gibi görünmüş olsa da otuz yıl sürecek heyecanlı bir duygusal yolculuğa başlarlar.

TürDramMüzikalGençlik
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAntonio Dikele
Distefanı
OyuncularHamed
Seydou
Abby
6ix
Gue
Pequeno

4. Chemical Hearts

Amazon Prime Gençlik Filmleri
17 yaşındaki Henry hiç aşık olmamıştı. Kendini bir romantik olarak görüyor olsa da umduğu hayatta bir kez bile aşk yaşayamamıştır. Son sınıfın ilk gününde transfer öğrenci Grace ile tanıştığında hayatı tamamen değişmeye başlar. Grace ve Henry, okul gazetesinde editörlük yapmak üzere seçildiklerinde ise ikili yakınlaşmaya başlar.

TürDramRomantikGençlik
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenRichard
Tanne
OyuncularLili
Reinhart
Austin
Abrams
Sarah
Jones

5. The Map of Tiny Perfect Things

Amazon Prime Gençlik Filmleri
İki genç, bir zaman döngüsüne sıkışıp kalmıştır. Sonsuz bir döngü ile aynı günü mutlu bir şekilde yaşayan ikili hiç bitmeyen günlerden nasıl kaçacaklarını bulmaları gerekmektedir. İkili bu döngünün altında var olan sırrı araştırırken fantastik bir aşka da çıkmaya başlarlar.

TürKomediFantastikRomantik
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenIan
Samuels
OyuncularKathryn
Newton
Kyle
Allen
Jermaine
Harris

6. Birds of Paradise

Amazon Prime Gençlik Filmleri
Kate gelecek vadeden bir balerindir. Paris’teki prestijli bir bale okulunda okumak için de burs kazanır. Kardeşini yeni kaybetmiş olan Marine, okuya yeni gelen Kate’in özgüvenini sınamaya başlar. İlk başlarda zıtlaşsalar bile ikili Paris Opera Balesi’ne girebilmek için her şeyini ortaya koyar.

TürDramGençlik
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenSarah Adina
Smith
OyuncularDiana
Silvers
Kristine
Froseth
Jacqueline
Bisset

7. Get Duked!

Amazon Prime Gençlik Filmleri
Üç genç yaramaza, Edinburgh Dükü Ödülü yürüyüşünü tamamlayarak hayatlarını değiştirmeleri için son şans verilir. Ortak hiçbir noktaları yok olan üçlü hava kararmadan önce kamp alanlarına ulaşması için birlikte çalışmak zorunda kalırlar. Lakin düşündükleri kadar yalnız değillerdir ve kısa süre sonra onları öldürmek isteyen zengin aristokratlarla yüzleşmeleri gerekmektedir.

TürKomediKorkuMüzikal
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenNinian
Doff
OyuncularLewis
Gribben
Rian
Gordon
Viraj
Juneja

8. Selah ve Dostları

Amazon Prime Gençlik Filmleri
Prestij sahibi Haldwell Yatılı Okulu’nun yeraltı dünyasını beş grup yönetmektedir. En güçlü grup olan Spades’in başındaki Selah, zaman zaman etkileyici ve zaman zaman da acımasız yollarla kimi yanında tutup kimi gruptan göndereceğini belirlemektedir. Bunu yaparken ise korku salmak ve sevilmek arasında ince bir çizgide yürümesi gerekmektedir.

TürDramGençlik
IMDb5,0
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenTayarisha
Poe
OyuncularLovie
Simone
Celeste
O’Connor
Jharrel
Jerome

9. Black as Night

Amazon Prime Gençlik Filmleri
Benlik saygısı sorunları olan genç kız, yazını en iyi arkadaşı, hasret çektiği bir oğlan ve tuhaf bir zengin kız ile geçirmektedir. Bu ekibin yardımı ile New Orleans’da yer alan ve haklarından mahrum bırakılan vampirlerle savaşmaları gerekmektedir.

TürKorkuGerilimGençlik
IMDb4,4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMaritte
Lee Go
OyuncularAsjha
Cooper
Fabrizio
Guido
Mason
Beauchamp

10. Monte Carlo

Amazon Prime Gençlik Filmleri
Genç bir kadın, gergin üvey kız kardeşi ve en iyi arkadaşı ile ceplerinde olan paralarını Paris’e gitmek için kullanırlar. Büyük hayallerle gittikleri Paris’e büyük hayal kırıklıkları ile dönerler. Berbat turlarına ara verip lüks bir otelin lobisine dolmaya karar verdiklerinde ise içlerinden birisi şımarık bir İngiliz varisi sanılır. Gerçek kimliklerini ortaya çıkartmaya şans bulmadan Monte Carlo’ya yaptıkları bir tatil sırasında talihsiz maceralara sürüklenirler.

TürMaceraKomediAile
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenThomas
Bezucha
OyuncularSelena
Gomez
Leighton
Meester
Katie
Cassidy

11. The Girl Next Door

Amazon Prime Gençlik Filmleri
18 yaşındaki Matthew, hayatı hiçbir zaman dolu dolu yaşamadığı hisseder. Kendisi komşunun kızı ile tanıştığında ise Matthew hayallerindeki kızı bulduğuna inanır. Matthew’un seks delisi arkadaşı Eli, komşu kızının aslında eski bir porno yıldızı açıklayana kadar her şey mükemmel gitmektedir. Lakin bu haber ile Matthew’un hayatındaki her şey kötüye gitmeye başlar.

TürKomediDramRomantik
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2004
YönetmenLuke
Greenfield
OyuncularEmile
Hirsch
Nicholas
Downs
Elisha
Cuthbert

12. The Lie

Amazon Prime Gençlik Filmleri
Bir baba ve kızı, yol kenarında kızın en iyi arkadaşını gördüklerinde dans kampına doğru yolculuk yapıyorlardı. Arkadaşlarını gezdirmek için durduklarında ise iyi niyetleri kötü sonuçlara neden olmaya başlar. Aile hızla safları kapatırken bu korkunç sonuçları kimseye söylememeye karar verir. Lakin sırlar uzun süre onlarla birlikte kalmazken ailenin hayatı sonsuza dek değişmeye başlar.

TürDramGerilimGençlik
IMDb5,8
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenVeena
Sud
OyuncularPeter
Sarsgaard
Mireille
Enos
Joey
King

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.