Ütopyalarla Dolu En İyi 12 Amazon Prime Fantastik Dizisi

Farklı evrenlere yolculuk etmeye hazır olun. Amazon Prime'da yer alan en iyi fantastik diziler sizlerle.
Ütopyalarla Dolu En İyi 12 Amazon Prime Fantastik Dizisi

Farklı evrenlerle buluşmaya hazır olun. Amazon Prime'ın bünyesinde yer alan en iyi fantastik dizileri sizler için derledik. Listemizde yer alan dizileri izlerken birbirinden ilginç ve aksiyonla dolu ütopyalara giriş yapacaksınız. 

İşte en iyi 12 Amazon Prime fantastik dizisi...

1. The Bad Guy

Amazon Prime Fantastik Diziler
Suro’yu tutuklayamaması ve kamu önünde küçük düşürülmesinin ardından Nino’nun hayatı tamamen alt üst olmuştu. Mafya onun şerefini, aşkını ve özgürlüğünü elinden aldığında ise kader ona ikinci bir şans tanır. Nino, Güney Amerikalı bir kuzen olan Balduccio kimliğinin ardında gizlenerek kendisinden koparılmış olan özgürlüğünü almak için Sicilya’ya geri döner.

TürKomediSuçFantastik
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenLudovica
Rampoldi
Davide
Serino
OyuncularLuihi
Lo Cascio
Claudia
Pandolfi
Selene
Caramazza

2. Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri

Amazon Prime Fantastik Diziler
J.R.R. Tolkein’in yazmış olduğu ve Yüzüklerin Efendisi ile Hobbit filmlerinden önceki yüzyılları anlatan bu yapında göreceli bir barış dönemi başlamıştı. Dumanlı Dağların eteklerindeki en karanlık noktalardan, Lindon’un görkemli ormanlarına kadar mükemmel yapıtları görebilme ihtimaliniz varken krallıkların yükseldiği gibi sert düşüşlerine de şahit olacaksınız.

TürAksiyonMaceraFantastik
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPatrick
McKay
John
D. Payne
OyuncularMorfydd
Clark
Ismael
Cruz Cordova
Charlie
Vickers

3. Wolf Like Me

Amazon Prime Fantastik Diziler
Herkes yeni bir ilişki içerisine girerken geçmişleri ile yüzleşmek zorunda kalır. Gary ve 11 yaşındaki kızı Emma ile tanışan Mary için de durum aynıdır. İkili tüm işaretleri bir bütün olarak kavradığında ise birlikte olmaları gerektiğini anlarlar. Lakin aralarındaki bağ her geçen gün güçlenirken Mary ve Gary geçmişleri ile yüzleşmeye başlarlar.

TürKomediDramFantastik
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAbe
Forsythe
OyuncularIsla
Fisher
Josh
Gad
Ariel
Donoghue

4. Zaman Çarkı

Amazon Prime Fantastik Diziler
Beş genç köylünün hayatı, garip ama güçlü bir kadının gelmesi ile tamamen değişir. Kadın, içlerinden birisine Işık ve Karanlık arasındaki dengeyi sonsuza dek değiştirme gücünü verirken, kadim bir kehanetten geldiğini dillendirir.  Karanlık Varlık hapisten kaçarak Son Savaşı başlatmaya hazırlanıyordu. Dünyanın kaderi konusunda da güçlü kadın ve beş köylünün ellerindedir.

TürAksiyonMaceraDram
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenRafe
Judkins
OyuncularRosamund
Pike
Daniel
Henney
Madeleine
Madden

5. Carnival Row

Amazon Prime Fantastik Diziler
Artan göçmen nüfusunun nedeniyle özgürce yaşamak, sevmek ve özgürce uçmak yasaklanmıştı. Lakin insan dedektif Rycroft ve Vignette isimli bir mülteci peri, giderek kötüleşen topluma rağmen tehlikeli bir ilişkiye başlarlar. Vignette, Rycraft’un şimdiye kadar var olmuş olan önemli davasında sır saklamaktadır. Rycraft araştırmalarına devam ederken bilinmeyen canavarları ortaya çıkartır.

TürSuçDramFantastik
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenTravis
Beacham
Rene
Echevarria
OyuncularJamie
Harris
Orlando
Bloom
Cara
Delevingne

6. Good Omens

Amazon Prime Fantastik Diziler
Kıyamet her geçen gün daha da yakına geliyordu. Dünyadaki yaşama oldukça düşkün olan melek ve iblisin ise amacı yaklaşmakta olan bu kıyameti durdurmaktı. Tabi bunun için iş birliği yapmaları da gerekmekteydi. Lakin bahsi geçen bu kıyameti gerçekleştirecek olan kişi 11 yaşındadır. İkili bu çocuğu bulup dünyanın kaderini tamamen değiştirmesi gerekmektedir.

TürKomediFantastik
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenNeil
Gaiman
Terry
Pratchett
OyuncularDavid
Tennant
Michael
Sheen
Frances
McDormand

7. Hunters

Amazon Prime Fantastik Diziler
Gerçek olaylardan ilham alınarak oluşturulmuş olan bu dizide; 1977 New York’unda, kaçan yüzlerce Nazi’nin Amerika’da yaşadığını keşfeden bir grup Nazi Avcıları sizlerle. İntikam ve adalet ikilisi için kanlı bir maceraya atılan Nazi Avcılarının başına çok geçmeden geniş kapsamlı bir komplo gelmeye başlar. Nazilerin yeni soykırım planları ortaya çıktığında ise işler değişmeye başlar.

TürSuçGizemFantastik
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenDavid
Weil
OyuncularAl
Pacino
Logan
Lerman
Lena
Olin

8. Preacher

Amazon Prime Fantastik Diziler
Aynı isme sahip olan çizgi romandan uyarlanmış olan bu dizide, Batı Teksas’ta yaşayan ve içindeki alışılmadık güce sahip olmasına yol açan gizemli bir varlık barındıran Jesse sizlerle. Jesse başından geçen doğaüstü ve tuhaf olayları tüm detayları ile izleyeceksiniz.

TürMaceraDramFantastik
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenSam
Catlin
Evan
Goldberg
OyuncularDominic
Cooper
Joe
Gilgun
Ruth
Negga

9. The Underground Railroad

Amazon Prime Fantastik Diziler
Oscar ödüllü Barry’nin, Colson Whitehead Pulitzer ödülünü kazanmış olan romanından yapılmış olan bu dizide, Cora’nın iç savaş öncesinde güneyde yapmış olduğu özgürlük mücadelesi sizlerle. Dedikoduları olan Yeraltı Demiryolu için bir plantasyondan kaçan Cora, metaforları bırakıp toprak altında yer alan gerçek demiryollarını öğrenmeye başlar.

TürDramFantastikTarih
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularThuso
Mbedu
Chase
Dillon
Joel
Edgerton

10. Undone

Amazon Prime Fantastik Diziler
Bir araba kazasında ölmesine ramak kalmış olan Alma, zamanla yeni bir ilişkisinin var olduğunu fark eder. Babasının ölümüyle ilgili tüm gerçekleri ortaya çıkartmak isteyen Alma ise gerçekliğin esnek doğasını yıkarak araştırmaya başlar.

TürAnimasyonDramFantastik
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenRaphael
Bob-Waksberg
Kate
Purdy
OyuncularRosa
Salazar
Angelique
Cabral
Constance
Marie

11. He is Psychometric

Amazon Prime Fantastik Diziler
Kendisine dokunan herkesin sırlarını görebilen bir erkek ve acısını gizlemek için elinden geleni yapmakta olan bir kız… Bu dizi boyunca kız ve erkeğin buluşup, hayatlarında meydana gelen tüm olayları iyileştirme çabalarını izleyeceksiniz. Aynı zamanda ikilinin birbirlerini sevip kendi yaralarını ve sırlarını iyileştirmeye çalıştıklarına da şahit olacaksınız.

TürFantastikGizemRomantik
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2019
OyuncularPark
Jin-Young
Shin
Ye-Eun
Kim
Kwon

12. Signal

Amazon Prime Fantastik Diziler
On beş yıl önce, okuldan evine dönen bir kız çocuğu kaçırılmıştı. O sıralarda ilkokul öğrencisi olan Hae-Yeong, kızın götürüldüğüne tanık olmuştu. Zaman ilerledikçe, Hea Yeong polise güvenmemeye başlar ve on beş koca yılın ardından kendisi de bir polis olur. Bir gün, geçmişte olan Dedektif Jae Han ile konuştuğunda ise soğuk vakaların altındaki gizemleri keşfetmeye başlarlar.

TürSuçDramFantastik
IMDb8,5
Gösterim
Tarihi
2016
OyuncularLee
Jehoon
Kim
Hye-su
Cho
Jin-woong

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.