Farklı Evrenlerde En İyi 10 Amazon Prime Animeleri | 2024

Amazon Prime'da yer alan en iyi animeleri sizler için derledik. Farklı türlerdeki animeleri izlerken kendinizi farklı evrenlerde bulacaksınız.
Farklı Evrenlerde En İyi 10 Amazon Prime Animeleri | 2024

Animeler son zamanlarda hayatımıza girmiş ve herkesin beğenisini kazanmış bir türdür. Bu yüzden sizler için Amazon Prime'da yer alan animeleri derledik. Farklı türlerdeki animeleri izlerken kendinizi farklı evrenlerde bulacağınıza eminiz. 

İşte en iyi 10 Amazon Prime animesi...

1. Dororo

Amazon Prime Animeleri
Japonya’nın Savaşan Devletler döneminde bir Samuray generali için çalışan Daigo, ülkenin tam hakimiyeti karşılığında doğmamış bebeğinin vücut parçalarını 48 iblise sunmayı vaat eder. Erkek bebek doğduğunda ise ölmesi için nehre atılır lakin bir bilge onu bularak evlat edinir. Zaman geçer ve bebek büyüyerek kendisine Hyakkimaru diyen bir erkeğe dönüşür. Hyakkimaru birer birer iblisleri ortadan kaldırarak kaybolmuş olan vücut parçalarını kurtarmaya başlar.

TürAnimeAksiyonMacera
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2019
OyuncularJason
Douglas
Rio
Suzuki
Mugihito

2. Banana Fish

Amazon Prime Animeleri
Ash, Dino adındaki bir mafya babası tarafından alındıktan sonra hayatına farklı izler taşıyan bir çete lideridir. Çevresindeki tek aile üyesi olan abisi gittiği savaştan ölü olarak döndüğünde ise bu durumu araştırmaya karar verir. Eiji ise 19 yaşında olmasına rağmen daha küçük görünen bir fotoğrafçı asistanıdır. İşi gereği Ash ve çetesiyle röportaj yapmaya gittiğinde ise sakin hayatı tamamen alt üst olur.

TürAnimeAksiyonMacera
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2018
OyuncularToshiyuki
Morikawa
Makoto
Furukawa
Jun
Fukuyama

3. Wotakoi: Love is Hard for Otaku

Amazon Prime Animeleri
Bir yaoi fanı olan ve bunu gizleyen ofis hanımı Narumi, iş değiştirdiğinde çekici ve aynı zamanda hardcore bir oyuncu olan çocukluk arkadaşı Hirotaka ile yeniden bir araya gelir. Narumi ve Hirotaka çıkmaya karar verdiklerinde ise otaku oldukları için ikisi de tuhaf davranmaktadır. İkili ciddi bir romantik ilişki içerisinde giremezler.

TürAnimeKomediRomantik
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2018
OyuncularArisa
Date
Kento
Itou
Miyuki
Sawashiro

4. Blade of the Immortal

Amazon Prime Animeleri
Edo, savaşçılar çağıdır. Orada ölümsüz olarak yaşayan bir adam bulunmaktadır. Ailesi için intikam yemini eden Rin ile tanışan ölümsüz Manji ona yardım eder. Rin’in kim beslemiş olduğu bir grup kuluç ustası Ittou’ryu’dur. Manji’den yolculuğu boyunca kendisini korumasını ister.

TürAnimeAksiyonFantastik
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2019
OyuncularKenjiro
Tsuda
Ayane
Sakura
Tatsuhisa
Suzuki

5. Altın Kartal: Savaş Kayıtları

Amazon Prime Animeleri
Mahmut annesini on iki yıl önce komşu Balt-Rhein İmparatorluğu ile savaşırken kaybetmiştir. Ülkesine barış getirmeye kararlı olan Mahmut, Torqye tarihindeki en genç paşa olur. Lakin İmparatorluğun tehdidi bir kere daha belirlenmişti. Mahmut, güvenilir kartalı İskender ile Balt-Rhein tehdidini savurmaya çalışır.

TürAnime
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenKazuhiro
Furuhashi
OyuncularAyumu
Murase
Makoto
Furukawa
KENN

6. Chi’s Sweet Adventure

Amazon Prime Animeleri
Chi her zaman enerji dolu olan tatlı ve oyunbaz bir kedidir. Sevgi dolu Yamadalarla birlikte yaşar. Günlük rutini süt içmek, uyumak ve parkta yürüyüş yapmaktır. Ara sıra çok sevmiş olduğu küçük çocuk Yohei ve mahalledeki diğer kedilerle kavga etse bile herkesle yeniden barışmaktan eğlenmektedir.

TürAnime
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2016
OyuncularMaaya
Sakamoto
Rikiya
Koyama
Norika
Hidaka

7. Demir Kale Kabaneri’si

Amazon Prime Animeleri
Endüstri devriminin sırasında insanlık, kalpleri ancak demir bir plaka sokarak öldürülebilen canavarların ortaya çıkması ile tehdit altındadır. Isırılmış olan insanlar canavara dönüşmektedir ve onlara Kabane olarak isim verilir. Hinomoto halkı kendilerini korumak için istihkam istasyonları inşa ederler. Sadece iHayajiros adındaki buharlı lokomotifler, istasyonlar arası seyahat edebilmektedir.

TürAnimeBilim Kurgu
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenTetsuro
Araki
OyuncularTasuke
Hatanaka
Sayaka
Senbongi

8. Beatless

Amazon Prime Animeleri
İnsan zekasını aşan ultra gelişmiş bir yapay zekanın ortaya çıkmasıyla birlikte, insanoğlunun henüz tam olarak kavrayamadığı teknolojiler meydana gelir. Siyah tabut şeklindeki bir cihazla donatılmış olan hIE isimli Lacia’da bunlardan birisidir. 17 yaşındaki Arato, erkek kızlarla buluşuyor ve bu tarzda yapay Lacia ile kadere özgü bir karşılaşma elde ediyor.

TürAnimeAksiyonDram
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2018
OyuncularTakuto
Yoshinaga
Nao
Toyama
Saki
Ono

9. Shin Chan Spin-off

Amazon Prime Animeleri
Shin Chan’ın TV dizisinin yirmi beşinci yıl dönümünü kutlamak üzerine bu yapım ortaya çıkmıştır. Nohara Ailesi’nin günlük yaşamının ötesinden geçen benzersiz bir ortam sizleri bekliyor. Canavarlar ve oyuncaklarla dolu karanlık bir fantezide Shin Chan serisini kahkahalar içinde izleyeceksiniz.

TürAnimeAile
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAhinnosuke
Yakuwa

10. Büyük Mavi Rüya

Amazon Prime Animeleri
Iori üniversiteye gittiğinde, amcası Izu’daki Grand Blur isimli dalış dükkanında yaşamaya karar verir. Iori, dalgaların uğultusundan ve onun birlikte yaşayan sevimli kuzeninden çok memnundur. Ancak Iori, taş kağıt makas oynayan bir grup sert adam ile karşılaştığında işleri tamamen değişir.

TürAnime
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenShinki
Takamatsu
OyuncularYuma
Uchida
Ryohei
Kimura

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.