Youtube İzlenme ve Beğeni Sayısı Nasıl Arttırılır?

Youtube izlenme ve beğeni sayısını nasıl artırabileceğiniz konusunda tüm merak edilenler, püf noktaları ve stratejik hamleler bu yazıda sizlerle!
Youtube İzlenme ve Beğeni Sayısı Nasıl Arttırılır?

Youtube tüm dünyada insanlar tarafından sıklıkla kullanılan ve güzel birçok içeriğin bulunduğu sosyal platformlardan biridir. Burada içerik üreticisi olan insanlar daima hesaplarının iyi yönde gelişimini görmeyi isterler.

Bunun içinse videolara gelen beğeniler ve izlenme sayılarının yeterince işlevsel bir düzeyde olması gereklidir. İzlenme ve beğeni sayılarını artırmak için oldukça kaliteli videolar hazırlamaya ihtiyaç vardır. Düzenli ve istikrarlı bir şekilde aktif paylaşımlarla zaman içerisinde güzel beğeniler alınmaya başlanır.

Takipçi sayısı arttıkça buna paralel olarak izlenmelerde de bir artış meydana gelir. Bundan dolayı anahtar kelimelere dikkat ederek, iyi görüntü kalitesinde videolar üreterek ve belirli zaman aralıklarıyla düzenli videolar paylaşarak kanal yönetilmelidir.

Diğer taraftan direkt Youtube abone ve izlenmeler satın almak da güzel seçeneklerden biri olur. Bu şekilde de pratik olarak hedeflenen amaca ulaşılması mümkündür.

Youtube Görüntülenme Sayısı Nasıl Artar?

Youtube bünyesinde iyi bir popülarite elde etmek için en başta videolara güzel sayılarda görüntülemeler gelmelidir. İzlenmeler konusunda iyi rakamlara ulaşan videolar her zaman algoritma tarafından daha çok insana gösterilir.

  • Videolara etkin seo anahtar kelimeler eklenmesi,
  • Meta etiketler ve başlıkların aranmaya uygun olarak düzenlenmesi,
  • Youtube thumbnail seçiminin güzel şekilde yapılması,
  • Youtube görüntüleme satın alma işleminin gerçekleştirilmesi,
  • Başka sosyal mecralarda videoların paylaşımlarının yapılması,
  • Birtakım dinamik gücü yüksek sponsorlu reklamların verilmesi,

Bu güzel yöntemlerle Youtube’da kanal içerik üreticisi insanlar harika şekilde görüntülemelerini artırmayı başarırlar.

Youtube İzlenmeyi Nasıl Sayıyor?

Youtube’da izlenmeler, videolar en az 11 ila 30 saniye aralığında görüntüleme aldıklarında sayılmaya başlanıyor. Özellikle burada verilen 30 saniyeden uzun reklamlarda mutlaka bu rakamın üzerinde izlenmelerin olması gerekiyor.

Feed içi reklamlarda ise direkt videolarla bir etkileşim sağlanması halinde Youtube onu bir izlenme almış olarak sayıyor. İzlenme metriklerinin Youtube bünyesinde gösterilmesi, bazı incelemelerin yapılmasından dolayı bazen biraz zaman alıyor.

Ancak daha sonra doğru istatistiki bilgilerle izlenme sayılarının durumlarına dair tüm merak edilen verilere sorunsuz ulaşılıyor. Satın alım yoluyla elde edilen izlenmeler de yine bir durum değerlendirmesinden sonra Youtube videolarına ekleniyor.

1 M İzlenme Kaç TL?

Bu kaliteli video içerikleri paylaşım sitesinde 1 milyon izlenme almak hemen herkesin hayalidir. Çünkü o sayıda harika bir izlenme sayısına ulaşılması, kanalın öne çıkmasını ve oldukça da popüler bir hale gelmesini sağlar.

Bundan dolayı 1 milyon sayısında bir görüntülemeye ulaşılması her bir kanal için oldukça kayda değer bir durumdur. Bu harika sayıda izlenmeler aynı zamanda hesaba hoş bir maddi kazanç olarak da geri dönüş sağlar.

Videonun izlenme süreleri, paylaşımları, aldığı beğeniler ve yorum sayıları gibi etmenler ondan ne kadarlık bir paranın kazanılacağını belirler. Bu kazançlar duruma göre 2 bin ila 10 bin dolar arasında çeşitli değişimler gösterir.

YouTube İzlenme Sayısına Ne Kadar Para Veriyor?

Youtube üzerinde her bir kanalın kendisine özel olarak bir para kazanma potansiyeli vardır. Tüm kanallar standart şekilde çeşitli kazançlar elde etmezler. Çünkü kanalların konseptlerine bağlı olarak birçok şey değişkenlik gösterir.

Ancak ortalama olarak eğer bir durum değerlendirmesi yapılırsa 1000 görüntülemede kanala yaklaşık 3 dolar ile 10 dolar arasında gelirin geldiği görülür. Bu sayıyı genel kapsamda alınan izlenmeyle çarparak hesaplama yapmak, durumla alakal aşağı yukarı bir fikir edinilmesini sağlar.

Youtube algoritmasının konuyla ilgili genellikle en çok önemsediği şey, bir videonun ne kadar uzun süre boyunca görüntülendiğidir.

YouTube Video Saat Kaçta Yüklenir?

Bu sosyal platformda video izlenmelerini harika şekilde artırmanın en temel yollarından biri, daima doğru bir zamanda kanala yüklemenin yapılmasıdır. İzleyici kitlesinin davranışlarına göre uygun bir vakit belirlenerek içerikle kanala eklenmelidir.

Bu güzel strateji, tüm insanlara kısa sürelerde ulaşmayı sağlar. Onları daha video yüklenmeden izleme yapmaları için hazır bir duruma getirir.

Bir anda belirlenen saatte videonun hızlıca iyi izlenmeler almasıyla birlikte algoritma onu önerilenler arasına dahil eder. Bu da tam hedeflendiği gibi yüksek kapasiteli olarak izlenmelerin artmasına harika şekilde bir destek verir.

YouTube'da En Çok Ne İzleniyor?

Youtube’da iyi izlenmeler genellikle doğru konseptin belirlenmesine bağlı olarak da geliyor. Bu sosyal platformda insanlar özellikle kendilerini her bakımdan eğlendiren videoları oldukça beğeniyorlar. Sıklıkla eğlenceli içerikleri takip etmeye çalışıyorlar.

Onları güldüren videolar genel olarak güzel etkiler meydana getiriyor. Kanal bundan oldukça harika faydalar görüyor. Diğer taraftan oyun severler için güzel oyun videosu içerikleri üretmek de yine Youtube’da harika bir popülarite elde etmeye fırsat tanıyor.

Çoğu insanla direkt müzikle yakından ilgilendiği için bu tarz videoları da olabildiğince izlemeye çalışıyor. Tüm bu dinamikler, izlenme sayılarının artmasına harika katkılar sunuyor.

YouTube Video Koyarken Nelere Dikkat Edilmeli?

Youtube video izlenmelerini artırmak için her bir içerik üreticisi insanın bazı önemli hususlara dikkat vermesi gereklidir. Uygun ve sıklıkla aranan kelimelerle bir video başlığının belirlenmesi oldukça önem arz eder.

Bunun yanı sıra videonun açıklama kısmında yine uygun kelime kombinasyonlarıyla hazırlanmış bir yazının yer alması da videoya insanların ulaşmalarını kolaylaştırır.

Anahtar kelimelerin tam videonun içeriğine uygun olarak ilgili kısma girilmesi de yine harika izlenme artışlarının sağlanmasında önemli bir rol üstlenir. Videoları sisteme yükledikten son henüz daha yayınlamadan bu tür dinamikler de daima göz önünde bulundurulmalıdır.

YouTube 10 Dakika Kuralı Nedir?

Youtube’da videolar iki farklı şekilde kanala yüklenir. Bunlardan biri 10 dakikaya kadar olan videolar ve bir diğeri ise 10 dakikanın da üzerinde olan videolardır. 10 dakikadan fazla bir süresi bulunan videolara içerik üreticisi kişiler diledikleri gibi çeşitli reklamları eklerler.

Bu da o videoların diğer kısa videolara göre daha çok ön plana çıkmasına ve izlenmelerinin artmasına olanak tanır. Son yapılan Youtube hizmet koşulları prensiplerince bu süre 10 dakikadan şu an için 8 dakikaya düşürülmüştür. Güzel izlenme artışları için bu önemli dinamik de paylaşımlarla göz önünde bulundurulmalıdır.

YouTube Beğeni Para Kazandırıyor mu?

Tıpkı izlenmeler kadar iyi sayılarda beğeniler almanın da Youtube bünyesinde çok kayda değer bir tarafı vardır. Çünkü Youtube’un algoritması, bir videoyu öne çıkarırken onun ne kadar sayıda beğeniler aldığını da gözlemler.

Ona göre ilgili videoyu daha başka kişilere hızlıca önerir. Beğeniler videonun daha çok izlenme almasına katkı sağlayacağından ötürü ondan beklendiği gibi harika kazançların elde edilmesini de sağlar.

Beğenileri normal yollarla güzel ve kaliteli içerikler hazırlayarak almak mümkün olduğu gibi onu direkt satın alma seçeneğiyle de artırmak mümkündür.

Online ortamda güvenilir ve son derece kaliteli bir firma olarak faaliyet gösteren Youtube Market üzerinden harika beğenilerin kolayca satın alınması şansları vardır. Bu firmanın beğenilerine youtube beğeni adresi üzerinden rahatlıkla ulaşılır.

Youtube Beğeni Hilesi Şifresiz

Youtube beğenilerini hızlıca alma noktasında onları sipariş verme yöntemiyle tedarik etmek en güzel seçeneklerden biridir. Ne kadar sayılarda beğeniye ihtiyaç varsa ona göre siparişler online alanda rahatlıkla oluşturulur.

Bunun için hiçbir şekilde Youtube hesap şifresinin verilmesine de gereksinim yoktur. Youtube Market firması, tamamen şifresiz olarak müşterilerine beğenilerin gönderimlerini yapıyor.

Bot beğeniler değil gerçek kişilerden gelen beğenileri ilgili videolara ulaştırıyor. Hızlıca beğenilerin artmasına bu hizmet güzel bir katkı sağlıyor.

YouTube'da Hangi İçerikler Tutar?

Youtube’da harika izlenmeler için nasıl bir konseptle ilerlendiği her zaman oldukça önemli olan konular arasındadır. Eğlence, oyun ve müzik içeriklerinin yanı sıra günlük vloglar, kendin yap tarzı videolar, kısa filmler ve ev çekimi videolar da yine güze bir kitle oluşturulmasına yardımcı olur.

Bu konuda içerikler sürekli olarak üretilirse takipçi kitlesi zaman içerisinde iyi bir artış gösterir. Bu da videoların izlenme sayılarının giderek hedeflendiği gibi artmasına olanak tanır. Videolara beğeniler de gelmeye başladıkça kanalın popülerleşmesi mümkün olur.

YouTube İzlenme Saati Arttırma

Bazı içerikleri paylaşırken videoların en başına ilgili videonun özeti olacak şekilde kısa bir bölüm koymak da önemlidir. Çünkü insanlar henüz tüm videoyu izlemeden önce direkt o bölümden birçok bilgiyi daha ilk başta alırlar.

Bu durum onların o videoyu heyecanla sonuna kadar izlemelerine bir olanak tanır. Bundan dolayı izlenme sürelerini iyi olarak artırmak için insanların bu kayda değer stratejiden de faydalanmaları son derece önem taşır. Özel olarak hazırlanacak giriş bölümü videonun giriş introsu belirlenmiş olur.

Youtube İzlenme Sayısı Artmıyor

Youtube’daki videoların izlenme sayılarının artmamasının en önemli sebeplerinden biri, anahtar kelimelerin doğru belirlenmemesidir. Onların yeteri kadar kullanılmaması ve uygun şekilde seçilmemesi, istendiği gibi iyi izlenmeler alınamamasına neden olur.

Bundan dolayı en başta seo anahtar kelimeleri bazı araçlar kullanılarak titizlikle belirlenmelidir. Daha sonra her bir videoya özel şekilde onlar gerekli bölümlere eklenmelidir. Son adımda video kanal bünyesinde herkese açık olarak paylaşılmalıdır.

Yeterince iyi sayılarda ve dinamik gücü yüksek şekilde seo anahtar kelimelerin belirlenmesi, izlenme hedeflerine en kısa sürelerde ulaşılmasını sağlar.

YouTube'da Kendi Videonu İzleyince Görüntüleme Sayısı Artar mı?

Youtube’da içerik üreticisi kişilerin kendi videolarını sürekli izleyerek izlenme sayılarını artırmaları mümkün değildir. Çünkü Youtube’un algoritması hangi IP’den nasıl izlenmelerin geldiğini sürekli olarak analize eder.

Duruma göre bir değerlendirme yaparak o izlenmeleri ilgili hesaba yansıtır. Kişinin kendi videolarını izlemesi en fazla 3 ila 5 sayısında bir izlenmeye ulaşılmasına imkân tanır. Bunun haricinde video izlenmelerinin duruma katkı sağlayıcı bir tarafı pek yoktur.

İçerik üreticileri ayrıca kendi videolarını izleme konusunda biraz dikkatli olmalıdırlar. Çünkü bu durum Youtube bünyesinde genellikle çok kabul edilir bir şey değildir. Hesabın güvenliğini riske atan bir durum olduğundan bunu yapmamak en iyisidir.

4000 Saat İzlenme Nasıl Yapılır?

Bu video paylaşım sitesinden maddi kazançların elde edilmesi için muhakkak ilk etapta 4000 saatlik izlenme sayısına ulaşılmalıdır. Bu sayıya erişilmesi halinde ancak Youtube kanalı ve ilgili videolardan kazançlar elde edilmeye başlanır.

4000 saatlik izlenme sayısına kaliteli içerikler üreterek, farklı sosyal mecralarda videoları paylaşarak ulaşma şansları daima vardır. Ancak bu süreci daha da hızlandırıcı bir etki için direkt o izlenmeleri satın almak da oldukça güzel seçeneklerden biridir.

Youtube Market sitesi bu konuda tüm kanal içerik üreticilerini her anlamda destekliyor. Onların istedikleri gibi güzel izlenme sayılarına rahat şekilde ulaşmalarını sağlıyor. Bütçeye göre düşük veya yüksek sayılarda izlenmeler sorunsuz ve güvenli olarak olayca bu siteden satın alınıyor.

Youtube Videosu Nasıl Öne Çıkar?

Youtube videosu ilk paylaşılmasından sonra eğer hızlıca birtakım izlenmeler alırsa öne çıkar. Çünkü sistemdeki algoritma her zaman dikkatini daima ilk yüklenen videolara verir. O videoların hızlı şekilde izlenmeler almalarına bağlı olarak onu doğrudan önerilenler arasına alır.

Yüzdesel olarak yeterince iyi bir oranda önerilenlere giren videolar bu platformda oldukça fazla sayıda insana ulaşır. Bu da haliyle videonun çok kısa süreler içerisinde trend olmasına bir katkı verir.

İzlenmeler konusunda güzel bir başarı elde etmenin bir sonraki adım için böylesine önemli bir katkısı vardır.

YouTube İzlenmesi IP ye Göre mi?

Youtube videoları için her zaman IP baz alınarak izlenme sayıları algoritma tarafından takip edilir. Her bir kullanıcı sadece bir kez olacak şekilde videoyu izlemiş sayılır. Sürekli olarak onların da aynı videoyu defalarda seyretmeleri, videoların artmasına çok fazla bir katkı sağlamaz.

Bu yüzden herhangi bir videoyu paylaşırken onun hangi hedef kitleye ulaşacağına dair de video düzenleme ve ayarlarını doğru yapmak gerekir.

Youtube Video Saat Kaçta Yüklenir?

Youtube’a, üretilen içerikleri yüklerken zamanlama konusunda daima iyi tercihleri yapmak gerekir. Çünkü insanların yoğun olarak bu platforma girdikleri bazı zamanlar vardır. Onları tam da bu süreçlerde yakalamak, izlenmelerin artmasına yönelik harika faydaların elde edilmesini sağlar.

Genellikle içerik üreticileri için video yüklenmesine dair en iyi zamanlar hafta sonları 08:00 ila 11:00, hafta içleri ise yine sabah 08:00 veya akşam 17:00’den sonraki vakitlerdir. İstatistikler insanların en çok bu vakitlerde Youtube’a çeşitli videoları izlemek için girdiklerini gösteriyor.

YouTube Kanalı Ne Zaman Önerir?

Youtube’da sürekli olarak içerikler üreten kanallar algoritma tarafından daima insanlara önerilirler. Çünkü algoritma bu tür kanalları aktif kanal statüsünde değerlendirir ve onu pasif, video yüklemeyen kanallardan daha fazla şekilde öne çıkarır.

Hangi kanala istikrarı bir şekilde video yüklenmezse o kanal, algoritmanın gözünde giderek değer kaybetmeye başlar. Bu yüzden burada düzenli olarak kanala belli başlı bazı içerikler eklemenin son derece önemli bir tarafı vardır.

Youtube Beğeni Neden Önemli?

İzlenmeler ve beğenilerin birbirleriyle aralarında oldukça dikkate değer bir koordinasyon vardır. Çünkü görülür ki beğeni alan videoları daha fazla kişiye önerilir ve bu da doğrudan izlenmelerin en iyi potansiyelle artmasına imkân verir.

Bundan dolayı beğeniler konusunda da yeterince iyi sayılara ulaşmak son derecek önemlidir. Güvenilir bir firma olan Youtube Market üzerinden duruma göre hemen her bir video için istenilen rakamlarda beğeni paketleri kolaylıkla tedarik edilir.

YouTube Etkileşim Nasıl Artırılır?

Youtube’un etkileşim ve izlenme artırmaya yönelik oldukça güzel bazı araçları vardır. Bunlar arasında en önemlisi, videolardaki kartların kullanılmasıdır. Bunun yanı sıra oynatma videolarını doğru şekilde kategorize etmek ve onları sürekli dinamik bir halde tutmak da yine etkileşim kapasitesini artırmaya fırsat verir.

Öne çıkan görsel oluşturmak ve en önemlisi de direkt dikkat çeken küçük video görselleri hazırlamak da bu konuda fayda sağlayıcıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum