Van' ın En İyi Otelleri

Bu gelişmiş şehirde konaklamak için, müşterilerine sundukları hizmetle her türlü övgüyü hak eden çok sayıda otel bulunmaktadır.
Van' ın En İyi Otelleri

Van her yıl yüzlerce yerli ve yabancı turisti ağırladığından konaklama işinde de çok gelişmiş şehirlerden bir tanesidir. En çok tercih edilen oteller Van merkez de bulunmaktadır. Ve her bütçeye uygun, ailenizle rahatça konaklayabileceğiniz bu oteller Van' ın en iyi otelleri.

Side Otel

Otel Van merkezde bulunur. Otelde kaldığınız süre zarfında hergün açık büfe kahvaltıdan yararlanabilirsiniz. Side otel de alacart restoran çok lezzetli Van' a ait yöresel yemeklerle ve Türk mutfağından örneklerle misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya hazır. Ayrıca otelden bazı tarihi turistik bölgelere de turlar düzenlenmektedir.

side-otel.jpg

1 gece konaklamak için ortalama ödeyeceğiniz fiyat: 150 TL.

Adres: Vali Mithat Bey Mah. Sıkke Cad. Trafik Sk. No: 5, 65100

Tel: 0536 577 20 26

Rescate Hotel Van

Van merkezde bulunan otel de konaklamak için listenizin en başına yazmanız gereken oteller arasında yer alıyor. Otel Van gölüne yürüme mesafesinde olup havaalanına da 2 km yakınlıktadır. Çok merkezi noktada yer almaktadır. İstediğiniz her yere ulaşımı çok kolaydır. Otel ayrıca çok muhteşem göl manzarasına sahiptir. Van' ın muhteşem güzelliği eşliğinde konaklamak size çok iyi gelecektir.
 

rescate-hotel-van.png

1 gece konaklamak için ortalama ödeyeceğiniz fiyat: 300 TL.

Adres: İpekyolu Cad. 8. Km. Edremit Van, 65000

Tel: 0432 227 02 27

Grand Hotel Van

Grand Hotel Van da merkezde bulunan diğer otellerden bir tanesidir. Modern mimari çizgilerle dizayn edilmiş otel misafirlerine her türlü konforu ve hizmeti sunmaya devam ediyor. Her türlü oda seçeneklerini bulabileceğiniz otel de ailenizle çok keyifli vakit geçirebilirsiniz.

grand-hotel-van.jpg

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 350 TL.

Adres: Cumhuriyet Cd. Van Merkez.

Tel: 0432 214 88 88

Tamara Hotel

Van merkezde bulunan otel, havalanına 5 km uzaklıktadır. 24 saat boyunca otelde açık resepsiyon tarafından her türlü sorununuzla ilgilenecek, aileniz ve sizin için her türlü rahatlık ve konfor düşünülmüş bu oteli de listenize mutlaka eklemelisiniz. Ayrıca otelin açık büfe kahvaltısında Van' ın tüm lezzetlerini bulacak, tadı damağınızdan gitmeyecek.

tamara-otel.jpg

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 200 TL.

Adres: Yüzbaşı oğlu Sk. No:1, 65100 Van

Telefon: 0432 214 32 96

Royal Berk Hotel

Havaalanına çok yakın mesafede olup merkezde bulunmaktadır. 2012 de hizmete açılmış bir oteldir. Tüm odalarda klima, Wİ-Fİ bulunmaktadır. İster iş seyahatleriniz için, ister ailenizle güvenebileceğiniz, konforlu, rahat bir konaklama için Royal Berk oteli tercih edebilirsiniz.

royal-berk-otel.JPG

1 gece konaklamak için ortalama ödeyeceğiniz fiyat: 180 TL.

Adres: Cumhuriyet Cd. 65100 Van Merkez

Tel: 0432 215 00 50

Akdamar Otel

Akdamar otel merkezde bulunup, tüm ulaşım noktalarına yakın mesafede olması nedeniyle tercih sebepleri arasında olabilir. Ayrıca lezzetli yemekleri, rahat ve konfolu odalarıyla misafirlerine çok rahat bir konaklama imkanı sunmaktadır.

akdamar-otel.jpg

1 gece konaklamak için ortalama ödeyeceğiniz fiyat: 110 TL.

Adres: Bahçıvan, 65200 Van/ Merkez

Tel: 0432 214 99 23

Merit Şahmaran

Van merkezde değil de Edremit' te bulunan otel yine tercihinize göre seçebileceğiniz oteller arasında yer alıyor. Otel van gölü sahilinde bulunup, çok güzel manzaraya ve doğaya sahiptir. Sabahları Van kahvaltısıyla kendinize ziyafet çekip, öğlenleri ve akşamları da alacart restoranında en güzel balığı yiyebilirsiniz.

merit-sahmaran-otel.jpg

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 160 TL.

Adres: Edremit Road Km 7, 65170

Tel: 0432 312 30 60

Madi Hotel Van

Van gölünün muhteşem manzarasıyla konaklayabileceğiniz bu otel de Van merkezde bulunmakta. Tüm ulaşım alanlarına çok yakın mesafede bulunuyor. Otelde bulunan tüm odalar klimalı olup hepsi muhteşem göl manzarasına sahiptir. Açık büfe kahvaltısı son derece tatmin edicidir.

madi-hotel.jpg

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 140 TL.

Adres: Eminpaşa, 65040 Van Merkez

Tel: 0432 227 10 50

Hotel Sardur

Şehir merkezinde bulunan otel, her bütçeye uygun karşılığında, misafirleri için her türlü hizmeti düşünmüştür. Açık büfe kahvaltısıyla güne şahane bir biçimde başlayacaksınız. Dilerseniz alacart restoranında da lezzetli yemekleriyle kendinizi şımartabilir. Van' ın keyfine sonuna kadar varabilirsiniz.

hotel-sardur.jpg

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 120 TL.

Adres: İpek Yolu Havaalanı Kavşağı 5. Km. 65100

Tel: 0432 217 37 77

Yakut Hotel

Van merkezde bulunan Yakut otel, Van kalesine, Van gölüne ve havaalanına çok yakın mesafede yer almaktadır. 15 yıldır Van' da hizmet veren otel çokça tercih edilenler arasında yer almaktadır. Her bütçe için uygun otel oda fiyatlarıyla Van da tercih edebileceğiniz oteller arasında yer alır.

yakut-hotel.jpg

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 110 TL

Adres: Bahçıvan, 65200 Van Merkez

Tel: 0432 214 28 32

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.