Telefonunuzu Şarj Edebilen Tost Makinesi

Şarj aleti kablolarına çözümü Foaster’da bulabilirsiniz. Tost makinesi şeklinde olan bu şarj istasyonu birden fazla akıllı cihazı şarj edebiliyor.
Telefonunuzu Şarj Edebilen Tost Makinesi

Günümüz teknolojisinde insanlar en önemli sınavı kablolar ile veriyor. Çoğu zaman çözmekle uğraştığımız kablolar Foaster ile ortadan kalkıyor.

Kablo karmaşasından bıkan kişiler için tasarlanan Foaster ekmek kızartma makinesi görünümündeki çoklu şarj istasyonu. Kullanımı oldukça pratik olan Foaster iç kısımlarına yerleştirilen kablolar sayesinde tek bir priz ile çalışıyor ve kablo karmaşasını ortadan kaldırıyor.

Foaster

Normal boyutlarındayken iki ana şarj ünitesine sahip Foaster, ihtiyaç duyulması halinde açılarak dört akıllı cihazı da şarj edebiliyor. Üstelik tablet ya da telefon ayrımı yapmıyor. Her iki cihazı da kolaylıkla şarj edebiliyor.

Android ya da iOS cihazlar için iki farklı seçenekte üretilecek olan Foaster şu an için kullanıcılara sunulmadı. Yakın zamanda pazara çıkması beklenen Foaster’a sahip olmak istiyorsanız internet sitesini takip etmeniz yeterli.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.