30 Dolarlık Akıllı Telefonlar Geliyor

Google Android One Projesi ile 30 dolarlık akıllı telefonu piyasaya sürecek.
30 Dolarlık Akıllı Telefonlar Geliyor

Kısa zaman önce Android One projesini açıklayan ve amaçlarının herkesin akıllı telefon kullanmasını sağlamak oldu dile getiren Google kısa bir süre sonra projeyi başlatacaklarını duyurdu.

Android One projesi kapsamında Hindistan pazarına çıkması beklenen telefonlar 30-50 dolar arasında fiyatlandırılacak. Daha önce sunulan Android One modellerinde olduğu gibi yüksek performans ve yüksek malzeme kalitesi sunmayacak olan Google yetkilileri amaçlarının tamamen düşük fiyatlar olduğunu açıklayarak herkesin akıllı telefon kullanması için böyle bir projeye imza attıklarını vurguladı.

Android One Özellikleri

Telefon üzerinde 4.5 inç bir ekran bulunacak ve çift sim kart destekleyecek. Google FM radyo özelliğine de sahip olacak telefonlar ile Hindistan’daki çoğu kişiyi Android kullanıcı yapmayı hedefliyor.

Cihazın Hindistan’dan sonra hangi ülkelerde satışa çıkacağı bilinmezken teknoloji uzmanları akıllı telefon pazarının yeterince gelişmediği yerlerde Google’ın bu cihazı piyasaya sunacağını düşünüyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.