12000 mAh Gücünde Şarj Ünitesi Üretildi

Innori firması bir telefon boyutunda olan 12000 mAh gücünde şarj ünitesi üretti.
12000 mAh Gücünde Şarj Ünitesi Üretildi

İlerleyen teknoloji ile akıllı cihazlarımızda istediğimiz işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebiliyoruz fakat akıllı cihazlarımızın performansları çok iyi olsa da şarj konusunda çoğu zaman sıkıntı çekiyoruz.

Şarj ile ilgili çok farklı yöntemler sunulsa da hiçbiri kalıcı olmadı. Hal böyle olunca kullanıcılar cihazlarını gün içerisinde şarj etmek zorunda kalıyorlar ancak yeterli vakti bulamıyorlardı. Bu gibi durumlarda şarj üniteleri devreye giriyor. Taşınabilir olan üniteler ile akıllı cihazlarımızı dilediğimiz zaman dilediğimiz yerde şarj etme imkanı tanıyor.

innori şarj ünitesi

Şarj sorunu hakkında geliştirmeler sunan Innori firması son olarak 12000 mAh gücündeki şarj ünitesini kullanıcılarına sundu. Telefon boyutunda olan ve portatif özelliğe sahip şarj ünitesinde çok fazla depolama alanı bulunuyor. Böylece birçok cihazı şarj edebiliyor.

innori şarj ünitesi

Üzerinde 3 adet USB bağlantı noktası bulunan cihaz bir adet 2.4 Amp iki adet 1 Amp girişe sahip. Yani cihaz ile bir yandan akıllı telefonunuzu ve bluetooth kulaklığınızı şarj ederken bir yandan da tabletinizi rahatça şarj edebiliyorsunuz.

innori şarj ünitesi

Basit kullanımı ile de dikkat çeken şarj ünitesi üzerinde sadece açma-kapama tuşu taşıyor ve böylelikle karmaşıklığı ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda LED ışığı da bulunan cihaza bir aygıt takılıyken size ışık ile bilgi veriyor. Herhangi bir aygıt şarj ünitesine bağlandığında cihaz otomatik olarak açılıyor ve çıkartıldığında otomatik olarak kapanıyor. Böylece gereksiz şarj kullanımının da önüne geçilmiş oluyor.

Bir iPhone telefonu ortalama olarak 4 kez şarj edebileceğiniz 12000 mAh kapasitesine sahip Innori şarj ünitesi online alışveriş sitesi Amazon üzerinden 20 dolar gibi uygun bir fiyata satılıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.