Samsung'tan Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı

Samsung’un Unpacked etkinliğinde tanıttığı Hızlı Kablosuz Şarj Aygıtı satışa çıkıyor.
Samsung'tan Hızlı Kablosuz Şarj Cihazı

Gelişen teknoloji ile birlikte firmalar kablosuz şarj özelliğine yavaş yavaş geçiş yapıyor. İnsanları kablolarla uğraşmaktan kurtaran sistemi bazı kullanıcılar yaydığı sinyallerden dolayı eleştirse de ilerleyen teknoloji firmaları buna mecbur bırakıyor.

Kablosuz şarj furyasına son katılan isim Samsung oldu. Samsung Galaxy S6+ ve Note 5 cihazlarını tanıttığı Unpacked etkinliğinde tanıtılan bir diğer ürün de kablosuz şarj cihazı olmuştu. Cihaza “Hızlı Kablosuz Şarj Aygıtı” ismini veren Samsung yeni teknolojisini satışa çıkartacak.

Hızlı Kablosuz Şarj Aygıtı

Şarj cihazının diğer kablosuz cihazlara göre farkı ise hızlı şarj etmesi. Geliştirilen diğer kablosuz şarj cihazlarına göre %40 daha hızlı şarj eden cihaz kullanıcıları heyecanlandırdı. Ancak hemen ardından yetkililer cihazın sadece Samsung Galaxy S6+ ve Note 5 telefonunu daha hızlı şarj ettiğini bildirdi. Yani diğer telefonlarda %40 hızlı şarjdan yararlanılamıyor.

Hızlı Kablosuz Şarj Aygıtı tüm Samsung telefonlarla uyumlu. Cihaz Galaxy S6+ ve Note 5’in şarjları %0 iken 50 dakika sürede %100 yapabiliyor.

Hızlı Kablosuz Şarj Aygıtı

Cihazın tanıtımında satışa çıkacağı tarih belirtilmedi. Samsung’un internet sitesinde bulunan aygıtta “yakında satışa sunulacak” ibaresi yer alıyor. Ayrıca site üzerinde cihazın fiyatının da 69 dolar olacağı belirtiliyor.

Hızlı Kablosuz Şarj Aygıtı

Mavi ve beyaz renk seçeneklerine sahip cihazın yakın zamanda satışa çıkması belirtiliyor. Kablolardan kurtulmak isteyenler için ise fiyatı oldukça makul görünüyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.