Teknik İnşaat A.Ş. İstanbul Teknik Residence Projesi ve Fiyat Listesi

Teknik Residence, Teknik İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Teknik İnşaat A.Ş. İstanbul Teknik Residence Projesi ve Fiyat Listesi

" Teknik İnşaat A.Ş. "nin İstanbul’da inşa ettiği " Teknik Residence " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

31 bin metrekare gibi büyük bir alanda yükselen Teknik Residence projesinde 78 daire ve 2 dükkan bulunuyor. Kartal'da bir kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Teknik Residence, deniz ve Adalar manzaralı bir konumda yer alıyor. Tamamı 3+1 konutlardan oluşan projede daireler A plus ürünlerle teslim edilecek. Projenin teknik şartnamesinde yer alan ürünler dışına çıkılmayacak. Kentsel dönüşüm projesi olması sebebiyle projeden ev alanlar yüzde 1 KDV avantajından yararlanacak. Ayrıca tapu harcı ödenmeyecek. Teknik Residence'ta 48 hak sahibi bulunuyor. Bu sebeple 10., 11., 12. ve 13. katlarda yer alan 30 daire satışta.

Proje nezih bir aile ortamı sunuyor.

Teknik Residence’de aynı zamanda açık yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, spa, açık/kapalı fitness salonu gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Teknik Residence projesinde 3+1 daire tipleri bulunuyor.


Teknik Residence Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Teknik Residence projesinde " 3+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

3+1 Daireler; " 174 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 800.000 TL " olarak belirlenmiş.


Teknik Residence Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Teknik Residence projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor.


Teknik Residence Nerede? (Konum ve Adres)

Basın Ekspres Yolu Evren Mah. Bahar Cad. No:3 Bağcılar/İstanbul

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.