Sancaktepe Konut Projeleri & Sancaktepe İnşaat Firmaları

İstanbul Sancaktepe’de yapılan, yapımına devam edilen ve ileride yapılacak olan Emlak – Konut projelerini sizler için hazırladığımız bu içerik içerisinde bulabilirsiniz. İşte, güncel Sancaktepe Konut projeleri ve Sancaktepe ev fiyatları...
Sancaktepe Konut Projeleri & Sancaktepe İnşaat Firmaları

"İstanbul Anadolu Yakası konut Projeleri"nde büyük bir yoğunluk yaşamaktadır. "Sancaktepe konut projeleri" başta olmak üzere birçok konut firması emlak, konut ya ofis projeleri üretmektedir.

Projeler o kadar hızlı sürmektedir ki, her geçen gün yepyeni bir proje karşımıza çıkmaktadır. Bizler de bu içeriğimizde İstanbul Anadolu Yakası Konut projelerinde yükselen semtlerden bir tanesi olan İstanbul Sancaktepe’de yapılan, yapımına devam edilen ya da ileri ki zamanlarda yapılacak olan projeleri sizlerle paylaşacağız. İşte, "Sancaktepe Konut Projeleri"...

 


Kasr-ı Lena Projesi ve Fiyat Listesi

“ Şale Yapı “ tarafından İstanbul Sancaktepe’de yükselen bir proje olan “ Kasr-ı Lena Sancaktepe" projesinde 220 konut yer almaktadır. Proje kapsamında 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipi yer almaktadır. Projede yer lan daireler ise 117 ile 202 m2’den meydana gelmektedir.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

kasrı lena sancaktepe konut projesi

 


Zin D Yatırım İstanbul Zin D Zer Projesi ve Fiyat Listesi

Oldukça geniş bir alan üzerine yükselen Zin D Zer projesinde 115 konut bulunuyor. Zin D Zer projesi içerisinde fitness merkezi, sauna, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, masa tenisi, bilardo, dart alanları gibi sosyal donatılar içeriyor. Projede konut ve ticari alanların sakinlerinin araçları için kapalı otopark hizmeti de sunuluyor.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

istanbul zin d zer sancaktepe konut projesi

 


Sinpaş Aydos Country Fiyat Listesi ve Aydos Country Projesi

“ Sinpaş GYO’nun “ öncülüğünde hayata geçirilen “ Aydos Country projesi “ 50 bin metrekarelik bir arsa üzerine Sancaktepe’de inşa edildi. Projede, “ 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 “ daireler bulunuyor. Dairelerin metrekare fiyatları ise “ 69 ile 209 “ arasında değişmektedir.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

aydos country sancaktepe konut projesi

 


Selçuklu İnşaat Selçuklu Vadi Projesi ve Fiyat Listesi

Selçuklu Vadi projesi “  İstanbul Adanadolu Yakası’nda bulunan Sancektepe ilçesinde toplamda 8 blok ve 439 daireden oluşmaktadır. Proje kapsamında 1+1’den 3+1’e kadar daire tipleri yer almaktadır. Proje kapsamında 70 ile 204 m2 arasında değişikliler bulunmaktadır.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

sancaktepe konut projesi selçuklu vadi

 


Sur Yapı Lavender Sancaktepe Fiyat Listesi ve Proje Bilgisi

“ SUR Yapı “ öncülüğünde yapımına İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan Sancaktepe’de başlanan “ Lavender Sancaktepe Konut projesinde “, 1+1’den 4+1’e kadar daire tipleri mevcut. Proje kapsamında yapılan dairelerin boyutları da “ 45 ila 195 metrekare “ arasında değişmektedir.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

lavender sancaktepe konut projesi

 


SİNPAŞ Metrolife Sancaktepe Projesi ve Fiyat Listesi

Sinpaş Metrolife Sancaktepe Konut projesi “ 544 konut ve 10 bin metrekare çarşı alanından meydana geliyor. Proje kapsamında 1+1 ‘den 4+1’e kadar daire tipleri mevcut. Dairelerin boyutları ise 59 ile 205 m2 arasında değişmetektedir.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

metrolife sancaktepe projesi

 


BRY Yapı Şebboy Konutları Projesi ve Fiyat Listesi

" Şebboy Sancaktepe Konutları projesi "nde 36 adet 2+1 normal daire, 12 adet 2+1 çatı dubleks, 5 adet 3+1 bahçe dubleks ve 7 adet depolu dükkan mevcut durumda. Projede 2+1 daireler brüt 100, net 70 metrekare, 3+1 dubleksler ise brüt 125, net 105 metrekare büyüklüğe sahip.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

şebboy konutları sancaktepe projesi

 


Bizimtepe Aydos Sancaktepe Konut Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Halk GYO ve Vakıf GYO " ortaklığının Sancaktepe ilçesinin Samandıra mahallesinde inşa ettiği " Bizimtepe Aydos Sancaktepe Konut " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

95 bin metrekare gibi büyük bir alanda yükselen Bizimtepe Aydos, İstanbul Finans Merkezi’ne, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, eğitim kurumlarına, hastanelere ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de dikkat çekiyor.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

bizimtepe aydos sancaktepe konut projesi

 


Resim İstanbul Nefes Sancaktepe Konut Proje Bilgileri ve Satılık Daire Fiyatları

" Resim İstanbul Nefes Sancaktepe Konut Projesi", Ortadoğu Grup tarafından, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe’de doğa ile iç içe hayata geçirilen bir proje olarak ilgilenenlerin karşısına çıkıyor. Son derece şık dizayna ve mimariye sahip olan Resim İstanbul Nefes, misafirlerini büyülüyor. Dairelerin boyutları 63 ile 230 m2 arasında değişen bu yapılar insanların zevklerine hitap ediyor.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

resim istanbul nefes sancktepe konut projesi

 


NEF Sancaktepe 19 Projesi ve Fiyat Listesi

İstanbul’un şehirleşme bakımında yeni bölgesi olan Sancaktepe’de yepyeni bir " NEF Sancaktepe 19 projesi " yükseliyor. Proje kapsamında 17 bin 916 metrekarelik arsa kullanılıyor. Arsa üzerinde 6 blokta 439 konuttan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alıyor. " NEF Sancaktepe 19 Konut projesi " 3 ila 11 katlı olarak tasarlandı.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

nef 19 sancaktepe konut projesi

 


Rings İstanbul Sancaktepe Konut Projesi ve Fiyat Listesi

" Rings İstanbul Projesi ", İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Sancaktepe ilçesinde tam olarak 40 bin metrekarelik bir alan içerisine kurulan bir proje. Rings İstanbul projesi içerisinde 1+0’dan 5+2 ‘ye kadar daire çeşitliliği bulunuyor.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

rings istanbul sancktepe konut projesi

 


ARY Mevsim Sancaktepe Konut Projesi ve Fiyat Bilgisi

ARY Mevsim Sancaktepe Konut projesi " İstanbul Anadolu Yakası konut projelerinin yoğunlaştığı Sancaktape'de tam olarak 7 Bin 255 metrekare üzerinde yükselmektedir. Arsa üzerine kurulması planlanan projede Zemin ile beraber 9 kat ve 3 bloktan oluşturulacak. ARY Mevsim Sancaktepe projesinde toplamda 100 daire yer alacak.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

ary mevsim sancaktepe projesi

 


SUR YAPI “Muhit” Sancaktepe Konut Projesi ve Fiyat Listesi

" Sur Yapı ", İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan Sancaktepe ilçesinde başlattığı 4’ün projesi olan " Sur Yapı Muhit Sancaktepe Konut Projesi " tam olarak 18 bin 316 metrekarelik arsa üzerine kurulacak. Sur yapı muhit projesi tam olarak 7 blok ve 217 konuttan meydana geliyor. Sur yapı muhit Sancaktepe konut projesi kapsamında 1+1 ile 4+1 daire çeşitliliği bulunuyor.

Proje hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

sur yapı muhit sancaktepe konut projesi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.