Şehr-i Sefa Konakları Çamlıca İnşaat Projesi Detayları

Akyol Grup ve Emmioğlu Grup tarafından hayata geçirilen bir proje olan Şehr-i Sefa Konakları hakkında tüm detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.
Şehr-i Sefa Konakları Çamlıca İnşaat Projesi Detayları

Akyol Grup ve Emmioğlu Grup “ tarafından İstanbul Üsküdar'ın Çamlıca Bölgesi’nde yükselen bir proje olan Şehr-i Sefa Konakları'nda 80 konut yer almaktadır. Şehr-i Sefa Konakları projesi 5000 M2’lik bir arsa üzerine kurulurken, alan üzerinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 daire çeşitliliği yer almaktadır.

Dairelerin boyutları da 80 m2 ile 400 m2 arasında değişmektedir.

Şehr-i Sefa Konakları Çamlıca Fiyat Listesi

AKYOL ve EMMİOĞLU GRUP tarafından İstanbul Üsküdar ilçesi Çamlıca Tepesi'nde , Yeni Çamlıca Camii yanında 5.000 m2 alan üzerine inşaa edilen Şehr-i Sefa Konakları projemizde 2+1'den 7+1'e , 80 ile 400 m2 arasında farklı konseptlerde daireler yer almaktadır.

Projede yer alan daireler sosyal donatılardan arındırılmış , daire brüt m2 üzerinden 12.000 ile 14.000 TL / m2'den satışa sunulmaktadır.

Şehr-i Sefa Konakları Çamlıca Projesi Ödeme Planı

Şehr-i Sefa Konakları projesinde banka kredisine uygun ev imkanları sunulmaktadır. Aynı zamanda Akyol Grup tarafından kişiye özel ödeme imkanları da yer almaktadır.

Şehr-i Sefa Konakları Nerede & Teslim Tarihi Ne Zaman?

Şehr-i Sefa Konakları projesi İstanbul’un Üsküdar ilçesinde yer alan Çamlıca Tepesi’nde yer almaktadır. Akyol Grup tarafından yükselen projenin tam adresini aşağıda yer alan bilgilerden ulaşabilirsiniz.

Proje Adresi;

İl / İlçe: İstanbul Anadolu / Çamlıca

Adres: Ferah Mahallesi, Kural Sok. 34692 Üsküdar/İstanbul

Satış Ofisi

Telefon: 0 216 481 58 00

Web site: https://akyolgrup.com/

E-Mail: [email protected]

Teslim Tarihi: Ağustos 2019

Şehr-i Sefa Konakları Proje Özellikleri

Site Özellikleri

  • Lüks Özellik Kapalı yüzme havuzu (Bayanlara Özel)
  • Lüks Özellik Kapalı yüzme havuzu (Bayan Erkek Karışık)
  • Standart Özellik Çocuk oyun alanları
  • Lüks Özellik Sauna
  • Lüks Özellik Türk hamamı
  • Lüks Özellik Fitness merkezi
  • Standart Özellik Kafe
  • Standart Özellik Güvenlik
  • Standart Özellik Kameralı güvenlik
  • Standart Özellik Kamelya
  • Lüks Özellik Kapalı otopark
  • Standart Özellik Yürüyüş parkuru
  • Standart Özellik Mescit
  • Adalar Manzarası
  • Panoramik İstanbul Manzarası

Bina Özellikleri

  • Standart Özellik Asansör

Konut Özellikleri

  • Lüks Özellik Ankastre beyaz eşya

Editör Yorumu;

İstanbul'un yedi tepesinden biri olan, gerek lokasyon gerekse hayata geçirilen sosyal projeler nedeniyle İstanbul'un geçmişten bugüne parlayan yıldızı olan Çamlıca Tepesi yükselişine hız katmaya devam ediyor. Sürekli değer kazanan ve özellikle Çamlıca'da inşaa edilen yeni cami, sosyal tesisler, 1. ve 2. köprüye kolay ulaşım, eşsiz manzara, temiz hava, ve sadece kaliteli firmaların yüksek yatırımlar yaparak hayata geçirebildikleri eşsiz projeler sayesinde önümüzdeki 25 yıl Çamlıca'nın değerine değer kazandırmaya devam edecek gibi gözüküyor. Ayrıca bölgede yer alan ve Türkiye'nin en iyi eğitim markası olabilmeyi başarmış kolejler de bu değeri süphesiz artırmaktadır. Çamlıca Tepesi'ne yapılacak olan teleferik projesi de yatırımcıların bu bölgeye olan ilgisini artırmaktadır.

Şehr-i Sefa Çamlıca Konakları'nın projesini incelediğimde dikkatimi çeken en önemli özelliklerinden biri az katlı ve tam da bir aile projesi olması. Panoramik manzara, adaları daha arsadan görmesi muhteşem. Özellikle yukarıda belirttiğim Çamlıca Tepesi'nin özellikleri nedeniyle de değere değer katacak bir proje olduğuda ortada. 

Şehri Sefa Çamlıca Konakları Konut Projesi Tanıtım Filmi

Çamlıca inşaat projeleri arasında proje özellikleri nedeniyle farkını ve kalitesini şimdiden gösteren Şehr-i Sefa Konakları Çamlıca konut projesinin tanıtım filmi;

Şehr-i Sefa Konakları Çamlıca Projesi Resimleri

NOT: Resimleri büyütmek için üzerine tıklayın.

şehr-sefa konakları çamlıca projesişehr-sefa konakları çamlıca projesişehr-sefa konakları çamlıca projesişehr-sefa konakları akyol grup

şehr-i sefa konakları projesi akyol grupşehr-i sefa konakları projesi akyol grupşehr-i sefa konakları projesi akyol grupşehr-i sefa konakları projesi akyol grup

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.