Hak Yapı İstanbul Winlife İstanbul Residence Projesi ve Fiyat Listesi

Winlife İstanbul Residence, Hak Yapı tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Hak Yapı İstanbul Winlife İstanbul Residence Projesi ve Fiyat Listesi

" Hak Yapı "nın İstanbul’da inşa ettiği " Winlife İstanbul Residence " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

4 bin 500 metrekare gibi büyük bir alanda yükselen Winlife İstanbul Residence projesinde 142 daire bulunuyor. Ağırlıklı olarak 1+1 dairelerden oluşan projede yatırımcılara kira garantisi sunuluyor. Winlife İstanbul Residence'tan 1+1 daire alan yatırımcılar teslimden itibaren 24 ay boyunca aylık 2 bin TL kira alacak.

E-5 ve Pendorya AVM'nin yanı başında yükselen Winlife Residence, Kurtköy-Pendik bağlantı yoluna da oldukça yakın.

Proje nezih bir aile ortamı sunuyor.

Winlife İstanbul Residence projesinde 1+1 ve 2+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Winlife İstanbul Residence Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Şehr-i Aydınlı projesinde " 1+1 ve 2+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

1+1 Daireler; " 67, 68 ve 78 metrekare " olarak tasarlanmış dubleks dairelerin " en düşük satış fiyatı 332.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 114 ile 116 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 606.000 TL " olarak belirlenmiş.


Winlife İstanbul Residence Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Winlife İstanbul Residence'ta yüzde 30 peşinat, firma bünyesinde yüzde 20 taksit yapılabiliyor. Kişiye özel ödeme koşullarıda mevcut.


Winlife İstanbul Residence Nerede? (Konum ve Adres)

Kaynarca Mah. Bulvar Cad. Pendik/İstanbul


Winlife İstanbul Residence Örnek Daire ve Proje Fotoğrafları

Winlife İstanbul Residence Örnek Daire ve Proje FotoğraflarıWinlife İstanbul Residence Örnek Daire ve Proje FotoğraflarıWinlife İstanbul Residence Örnek Daire ve Proje Fotoğrafları

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.