Keten İnşaat İstanbul Keten Cihangir Panorama Projesi ve Fiyat Listesi

Keten Cihangir Panorama, Keten İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Keten İnşaat İstanbul Keten Cihangir Panorama Projesi ve Fiyat Listesi

" Keten İnşaat "ın İstanbul’da inşa ettiği " Keten Cihangir Panaroma " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

Büyük bir alanda yükselen Keten Cihangir Panaroma projesinde 18 daire bulunuyor. Cihangir Camisi’nin ön tarafında yer alan proje, Boğaziçi Köprüsü’nden tarihi yarımadaya, Prens Adaları’ndan, Kız Kulesi’ne, İstanbul’u bir bakışta içinize çekmenize olanak veren panoramik bir manzaraya sahip. Toplam 420 m² arsa üzerinde geliştirilen bina 7 kattan oluşmaktadır. Toplam inşaat alanı 1,725.5 m²’dir. Zemin kat ve üstü kesintisiz deniz manzarasına sahiptir.

Proje nezih bir aile ortamı sunuyor.

Winlife İstanbul Residence projesinde 1+1 ve 2+1  şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Keten Cihangir Panaroma Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Şehr-i Aydınlı projesinde " 1+1 ve 2+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

1+1 Daireler; " 63 ve 64 metrekare " arasında tasarlanmış dubleks dairelerin " en düşük satış fiyatı 285.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 81 ile 174 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 365.000 TL " olarak belirlenmiş.


Keten Cihangir Panaroma Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Keten Cihangir Panaroma'da kişiye özel ödeme koşulları sunuluyor.


Keten Cihangir Panaroma Nerede? (Konum ve Adres)

Kaynarca Mah. Bulvar Cad. Pendik/İstanbul

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.