Kurcan İnşaat İstanbul Şehr-i Aydınlı Projesi ve Fiyat Listesi

Şehr-i Aydınlı, Kurcan İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Kurcan İnşaat İstanbul Şehr-i Aydınlı Projesi ve Fiyat Listesi

" Kurcan İnşaat "ın İstanbul’da inşa ettiği " Şehr-i Aydınlı " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

Büyük bir alanda yükselen Şehr-i Aydınlı projesinde 312 daire bulunuyor. Anadolu Yakası'nın gelişen bölgesi Tuzla'nın Aydınlı bölgesinde hayata geçirilen Şehr-i Aydınlı projesi Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakın bir konumda inşa ediliyor. İki etaptan oluşan projede dubleks daire seçenekleri ağırlıklı olarak yer alıyor.

Kurtköy-Pendik Bağlantı Yolu'na yakın bir noktada bulunan projeden birçok yere kolay ulaşım sağlanabiliyor. 2 bin 500 metrekare yürüyüş alanına sahip olan projenin sosyal alanları oldukça zengin. Projede 1. etap satışları tamamlanmış olup 2.etap için ön talep toplanıyor.

Proje nezih bir aile ortamı sunuyor.

Şehr-i Aydınlı’da aynı zamanda açık yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, spa, açık/kapalı fitness salonu gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Şehr-i Aydınlı projesinde 1+1, 2+2, 3+1 ve 4+2 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Şehr-i Aydınlı Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Şehr-i Aydınlı projesinde " 1+1, 2+2, 3+1 ve 4+2  " daire seçenekleri bulunuyor. Henüz bazı dairelerin fiyatları netleşmemiş durumda.

2+2 Daireler; " 209 metrekare " olarak tasarlanmış dubleks dairelerin " en düşük satış fiyatı 879.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 131 ile 262 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 584.000 TL " olarak belirlenmiş.


Şehr-i Aydınlı Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Şehr-i Aydınlı projesinde yüzde 40 peşinat sonrasında kalan konut bedelinin ödemesi 2 yıl sonra yapılıyor.


Şehr-i Aydınlı Nerede? (Konum ve Adres)

Aydınlı Mah. Sencer Sok. No:16 Tuzla/İstanbul

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.