Kameroğlu İnşaat İstanbul Kameroğlu Metrohome Residence Projesi ve Fiyat Listesi

Kameroğlu Metrohome Residence, Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
Kameroğlu İnşaat İstanbul Kameroğlu Metrohome Residence Projesi ve Fiyat Listesi

Kameroğlu İnşaat ”ın İstanbul Beylikdüzü’nde inşa ettiği “ Kameroğlu Metrohome Residence ” son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

112 bin metrekare gibi büyük bir alan üzerine yükselen Kameroğlu Metrohome Residence projesinde 1690 daire bulunuyor. Beylikdüzü'nün merkezinde, Bizimkent Sitesi'nin yanı başında bulunan projeye Kameroğlu Metrohome Residence adı verildi. Projenin inşa edildiği 112 dönümlük arsada aile tipi konutlar, rezidanslar, okul ve hastane yer alacak. Projenin arka parselinde özel bir hastane yer alacak. Projede rezidans ve suites adı verilen iki etap yer alıyor.

Rezidanslar 1+1 ve 2+1'lerden oluşuyor. Suites bölümünde ise 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Kameroğlu Metrohome Residence projesinin örnek dairesi hazır durumda.

Kameroğlu Metrohome Residence projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Kameroğlu Metrohome Residence Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Kameroğlu Metrohome Residence projesinde " 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

1+1 Daireler; " 43 ve 61 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 298.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 64 ve 120 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 418.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 113 ve 148 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 721.000 TL " olarak belirlenmiş.

4+1 Daireler; " 156 ve 170 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 1.006.000 TL " olarak belirlenmiş.


Kameroğlu Metrohome Residence Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Kameroğlu Metrohome Residence projesinde yüzde 30 peşinatla 48 ay yüzde 0 faiz oranıyla vade yapılıyor. Ayrıca nakit alımlarda yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Kameroğlu Metrohome Residence Projesi Nerede? (Konum ve Adres)

Cumhuriyet Mah.E-5 yanyolu Dervişoğlu Cad. Beylikdüzü/İstanbul


Kameroğlu Metrohome Residence Örnek Daire ve Proje Fotoğrafları

Kameroğlu Metrohome Residence Örnek Daire ve Proje FotoğraflarıKameroğlu Metrohome Residence Örnek Daire ve Proje FotoğraflarıKameroğlu Metrohome Residence Örnek Daire ve Proje Fotoğrafları

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.