Tefal Işıklı Cam Kettle Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Tefal Işıklı Cam Kettle kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Tefal Işıklı Cam Kettle Özellikleri ve Yorumları - İnceleme

Günlük hayatta kullandığımız eşyaların kalitesi, tasarımı ve performansı bizim için oldukça önemlidir. Çünkü bu detaylar sayesinde kullandığımız ürün hayatımızı kolaylaştırır. Bu nedenle Tefal Işıklı Cam Kettle, sadece bir su ısıtıcısı olarak değil, aynı zamanda doğal ve kaliteli malzemeleriyle de bu özellikleri rahatlıkla karşılar. Üstün teknolojisi ve modern tasarımıyla dikkat çeken Tefal Işıklı Cam Kettle ile ilgili merak edilen tüm noktaları sizler için detaylı olarak inceledik.

Tefal Işıklı Cam Kettle Özellikleri

Güç2200 W
Kapasite1.7 L
Isı AyarıYok
Ağırlık1.2 kg
Güvenlik KilidiVar
RenkŞeffaf
Amazon
Fiyatını Gör
Tefal
Su Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Tefal Işıklı Cam Kettle

Tefal Işıklı Cam Kettle, şeffaf yapısı sayesinde her türlü mutfağa uyum sağlayabilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu çok yönlü cihaz üstün performansına ek olarak hızlı ısıtma özelliğiyle de kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Suyun miktarını görüp takip etmenize olanak tanıyan ürün, kullanım açısından da kolaylık sunar.

İşte Tefal Işıklı Cam Kettle ile ilgili tüm detaylar:

Tefal Işıklı Cam Kettle Teknik Özellikleri

  • 2200 Watt ısıtma gücü
  • 1.7 litre su kapasitesi
  • Şeffaf renk
  • Cam materyal
  • Su takip göstergesi
  • 360 derece dönen taban
  • LED ışık özelliği
  • Modern ve şık tasarım

Tefal Işıklı Cam Kettle

Tefal Işıklı Cam Kettle Kapasite

Kapasite1.7 L
Sıcaklık GöstergesiYok
Su GöstergesiVar

Tefal Işıklı Cam Kettle, 1.7 litrelik kapasitesi sayesinde aileniz ya da arkadaşlarınız için sıcak su ihtiyacınızı kolaylıkla giderir. Bu yüksek kapasite, evinizde birden fazla kişi varsa veya büyük bir yemek yapacaksanız size yardımcı olmayı başarır. Ayrıca suyu daha az sıklıkla doldurarak zamandan tasarruf etmenizi de sağlar.

Tefal Işıklı Cam Kettle Tasarım

Tefal Işıklı Cam Kettle

Işıklı Cam Kettle, şık ve modern tasarımı sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır. Doğal cam malzeme ile tasarlanan ısıtıcının şeffaf yapısı, kullanım açısından kolaylık sunar ve bu sayede kaynar suyu izleyebilir ve herhangi bir kirlilik veya tortu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca kaynar suya renkli bir ışık eşlik eder, böylece suyun hareketli yapısından kaynadığını da rahatlıkla anlayabilirsiniz.

Tefal Işıklı Cam Kettle Performansı

Tefal Işıklı Cam Kettle, 2200 wattlık gücü sayesinde suyun hızlı bir şekilde kaynamasına yardımcı olur. Ayrıca su ısıtıcının otomatik açma-kapama düğmesi ile de güvenli ve pratik bir kullanım elde edilebilir. Su kaynadığında otomatik olarak kapanan cihaz, yeniden ısıtılmak için bekler. Bu özellik ise elektrik tasarrufu noktasında sizi memnun ederken aynı zamanda kazaların da önüne geçerek çok yönlü kullanım sunar.

Tefal Işıklı Cam Kettle Boyut

Genişlik19 cm
Derinlik30 cm
Ağırlık1.2 kg

Tefal Işıklı Cam Kettle'ın 19 cm genişlik ve 30 cm derinlikteki boyutları sayesinde kullanımı oldukça kolaydır. Ayrıca 360 derece dönebilen tabanı sayesinde kablosuz olarak istediğiniz yere taşınabilir. Bu sayede dilediğiniz her ortamda kullanmanız kolaylaşır. Aynı zamanda 1.2 kg ağırlığında olması, ürünün hafif yapısını destekler. Böylece taşırken eliniz yorulmaz.

Tefal Işıklı Cam Kettle Avantajları

Tefal Işıklı Cam kettle, birçok avantajı ile göze çarpmaktadır. 1.7 litre su kapasitesi, geniş ağzı sayesinde kolay doldurulması, otomatik açma-kapama özelliği, kireç önleyici filtresi ve destekli kapak açma özellikleri kullanım kolaylığı sağlar. Gövdesindeki LED ışık ise suyun kaynayıp kaynamadığını kolayca takip etmenize yardımcı olur. Ayrıca kompakt boyutu da mutfak tezgahınızda veya dolabınızda kolayca depolanmasına, gereksiz yer kaplamamasına katkı sağlar.

Tefal Işıklı Cam Kettle

Tefal Işıklı Cam Kettle Dezavantajları

Tefal Işıklı Cam kettle'ın dezavantajlarına gelecek olursak ürünün cam materyalinin kullanım açısından bazı kullanıcıları tedirgin ettiğini söyleyebiliriz. Çünkü bazı kullanıcılar için ürünün cam olması, kırılma gibi sonuçlar doğurabildiğinden kullanışsızdır.

Amazon
Fiyatını Gör
Tefal
Kettle
Aradığın
Fiyatı Gör

Tefal Işıklı Cam Kettle Kullanıcı Yorumları

Tefal Işıklı Cam Kettle

İşte Tefal Işıklı Cam Kettle kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Tefal Cam Su Isıtıcı 1.7 L almaya karar verdim, fiyatı biraz uçuk ancak kullanınca insanı mutlu ediyor çok rahatsız edecek sesi yok ayrıca suyu da erken ısıtıyor.

*** ***★★★★★

? Çok modern bir görüntüsü var. Çok beğendim. Diğer sitelere göre fiyatı gayet uygun. Ürün kaliteli ve şık bir tasarıma sahip. Çeyizim için aldım. Teşekkürler.

*** ***★★★★★

? Ürün gayet şık ve resimde göründüğü gibi kaba değil daha estetik.

*** ***★★★★★

? Başka markaları çok kullandım ama bu kadar kalitelisi yok. 1 aydır her gün kullanıyoruz. Çok memnun kaldık.

*** ***★★★★★

? Merhaba, Tefal'in estetik ve kaliteli bir ürünü ile daha tanıştık. Amasız mükemmel. Gönül rahatlığıyla alınabilir.

*** ***★★★★★

? Harika bi ürün. Düşünmeden alınabilecek kalitede. Çok severek kullanıyorum neredeyse 1 sene oldu.

*** ***★★★★★

? Ürün görselinden farklı olarak metal ağızlıklı model geldi. Ayrıca bazı yorumlarda bahsedilen kapağın tam kapanmaması gibi bir sorun yok. Herhangi bir plastik kokusu da yok. Oldukça sessiz çalışıyor. 1.7 lt suyu 5 dk içinde kaynatıyor. Su kaynamaya başladıktan yaklaşık 5 saniye sonra kendini kapatıyor. Tavsiye ederim.

*** ***★★★★☆

? Gerçekten harika güzel bir su ısıtıcısı. Daha önce beko ürünü kullanıyordum. Gürültüsü üst kattan bile duyuluyordu. Korkarak aldığım bu ürün çok çok sessiz çalışıyor. Bence süper ürün. Rahatlıkla alabilirsiniz.

*** ***★★★☆☆

? Görsel olarak gayet şık fakat kapağın altındaki plastik kisimda 5-6 gündür hala koku gitmedi. Memnun kalmadım.

*** ***★★★☆☆

? Tefal kalitesine uygun değil. Malzeme kalitesinin daha yüksek olmasını beklerdim. Benzer başka markaların daha düşük fiyatlı ürünleri tercih edilebilir.

Puan ve Derecelendirme

Tefal Işıklı Cam kettle2200 watt gücü ile suyu hızlı bir şekilde kaynatır. Ayrıca otomatik açma-kapama düğmesi ile suyun kaynadığını otomatik olarak algılar ve kendini kapatır. Böylece sizler için güvenli bir kullanım sunar. Kireç önleyici filtresi sayesinde suyun kalitesini korur ve lezzetli çay, kahve ve sıcak içecekler için temiz suyu garanti eder. Buna ek olarak ürünün şeffaf tasarımı da dikkat çeken bir diğer özelliğidir. Birçok açıdan kullanıcılarını memnun eden Tefal Işıklı Cam Kettle için bizim puanımız da 10 üzerinden 8 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Kettle TavsiyesiKitchenAid 5KEK1522 Özellikleri
Smeg KLF05CREU YorumlarıDelonghi KBOV2001.GR İnceleme
Mi Smart Kettle Pro KullananlarPhilips Hd9350/90 Özellikleri
Karaca 2203 ÖzellikleriFakir Ojo Yorum
Arzum AR3015 Bollente İncelemeSinbo SK-7353 Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Tefal Işıklı Cam Kettle su ısıtıcı hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Tefal Işıklı Cam kettle'ın kapasitesi nedir?

Tefal Işıklı Cam kettle'ın kapasitesi 1.7 L'dir. Bu, aile ve arkadaşlarla keyifli bir çay ya da kahve sohbetş için yeterli miktarda su ısıtmanıza olanak tanır.

Tefal Işıklı Cam kettle'ın cam gövdesi kırılabilir mi?

Tefal Işıklı Cam kettle, termal şoklara karşı yüksek dayanıklılığa sahip cam ile üretilmiştir Ancak düşme veya darbelere maruz bırakma gibi durumlarda cam gövde kırılabilir. Kettle'ı kullanırken dikkatli olmanı ve kettle'ı düşürmekten veya darbelerden kaçınmanız da bu noktada önem arz eder.

Tefal Işıklı Cam kettle nasıl temizlenir?

  • Kettle'ı fişinden çekin ve soğumasını bekleyin.
  • Kettle'ın cam gövdesini yumuşak bir bez veya sünger ile temizleyin.
  • Kettle'ın su haznesi ve filtresi düzenli olarak temizleyin.
<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.