Philips Hd9350/90 İncelemesi - Özellikler ve Yorumlar

Philips Hd9350/90 su ısıtıcısının performansını, özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Philips Hd9350/90 İncelemesi - Özellikler ve Yorumlar

Kahvenizi hazırlarken ya da çayınızı demlerken sıcak suyun hızlı ve güvenli bir şekilde hazırlanması çok önemlidir. Philips, Hd9350/90 modeli su ısıtıcısıyla bu ihtiyacınızı karşılayacak bir ürün sunuyor. Bu çok yönlü kullanım sunan su ısıtıcısı, kullanıcı dostu tasarımı, geniş kapasitesi, hızlı kaynatma özelliği ve çoklu güvenlik sistemiyle dikkat çekiyor. Hazırsanız Philips Hd9350/90 ile ilgili tüm detaylara birlikte göz atalım.

Philips Hd9350/90 Özellikleri

Güç2200 W
Kapasite1.7 L
Isı AyarıYok
AğırlıkBelirtilmemiş
Güvenlik KilidiYok
RenkInox
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Su Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Hd9350/90 Su Isıtıcı

Philips Hd9350/90 kettle, boyutları sayesinde kullanım alanınızı azaltır. Kompakt yapısı, mutfağınızda veya ofisinizde yer tasarrufu sağlamanıza yardımcı olur. Aynı zamanda güçlü performansı sayesinde suyunuzu en kısa sürede sizin için hazırlar. Bununla birlikte şık görünümü de mutfakta ferah bir hava oluşturmanıza katkı sağlar.

İşte Philips Hd9350/90 kettle ile ilgili tüm detaylar:

Philips Hd9350/90 Teknik Özellikleri

  • 2200 watt çalışma gücü
  • 1.7 litrelik su ısıtma kapasitesi
  • Paslanmaz çelik malzeme
  • Kablo saklama özelliği
  • Mikro gözenekli filtre teknolojisi
  • Işıklı tasarım
  • 0.75 m güç kablosu
  • Yaylı kapak

Philips Hd9350/90 Kapasite

Kapasite1.7 L
Sıcaklık GöstergesiYok
Su GöstergesiVar

Philips Hd9350/90 Kettle, 1.7 litre kapasitesiyle aile boyu kullanıma uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Bu özellik sayesinde evinizde ya da ofisinizde birçok kişinin sıcak içecek ihtiyacını karşılamanız mümkün olur. Aynı zamanda ürünün su seviyesi göstergesi de kullanımı daha pratik bir noktaya taşımayı ihmal etmez.

Philips Hd9350/90 Tasarım

Philips Hd9350/90

Philips Hd9350/90 su ısıtıcı, modern ve şık tasarımı sayesinde mutfağınıza göz alıcı bir hava katar. Geniş ağızlı yaylı kapağı temizliği kolaylaştırırken kolay doldurma için ağızdan ya da kapaktan su konulması da kullanımı daha pratik bir noktaya taşır. Buna ek olarak Philips su ısıtıcısının kablo sarıcısı da kolay saklama ve taşıma için kullanışlı bir form kazanmasına yardımcı olmuştur. 360° döner tabanlı kordonsuz su ısıtıcısı, hareket kabiliyetini arttırır ve böylece kolay kullanım imkanı sunar.

Philips Hd9350/90 Performansı

Philips Hd9350/90 Kettle hızlı kaynatma özelliği sayesinde ve 2200 watt gücü ile suyu sadece birkaç dakika içinde kaynatır. Mikro gözenekli filtre ile desteklenen ürün, bu filtrenin yardımını alarak suyun içindeki ufak kireç parçacıklarını yakalar ve temiz su elde etmenize de yardımcı olur. Ayrıca tek fincan göstergesi dahil olmak üzere kullanışlı su seviyesi göstergeleri ise ne kadar su ısıtmanız gerektiğini anlamanıza yardımcı olarak enerji ve su tasarrufu noktasında da sizi memnun etmeyi başarır.

Philips Hd9350/90 Avantajları

Philips Hd9350/90 su ısıtıcısı, birçok avantaja sahiptir. Kapasitesi, tasarımı, performansı ve boyutu, birçok kullanıcı için idealdir. Ayrıca, fincan göstergeleri ve mikro gözenekli filtresi sayesinde, enerji ve su tasarrufu sağlayarak çevrenin korunmasına da katkıda bulunur. Strix kontrol mekanizması ile de susuz kaynamaya karşı çoklu güvenlik sağlar.

Philips Hd9350/90

Philips Hd9350/90 Dezavantajları

Philips Hd9350/90 kettle bazı dezavantajlara sahiptir. İlk olarak ürünün fiyatı, piyasadaki rakiplerine oranla biraz yüksek olabilir. Bu durumda uygun fiyatlı bir su ısıtıcı arayan kişiler için dezavantaj olarak görülebilir. Aynı zamanda ürünün güç kablosu, bazı kullanıcılar için kısa olabilir ve bu durum tezgahta rahat hareket etmenize engel olabilir. Paslanmaz çelik malzeme de kaliteden ödün vermiyor olmasına rağmen sıcaklık noktasında kullanıcıları tatmin edemeyebilir. 

Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Kettle
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Hd9350/90 Kullanıcı Yorumları

Philips Hd9350/90

İşte Philips Hd9350/90 kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Gayet güzel, çalışma ışığı mavi, kaynatma süresi normal. Metal olmasından dolayı tercih ettim. İçindeki su seviyesinin kaç bardağa denk geldiğini göstermeleri şirin ve kullanışlı bir detay olmuş.

*** ***★★★★★

? Klasik philips kalitesi. Sesi ne çok sessiz, ne çok sesli. İkisinin ortası.

*** ***★★★★★

? Çok güzel ürün kaliteli. Çok ses çıkarmıyor yada beni rahatsız etmedi sadece biraz parmak izi yapıyor onun dışında mükemmel.

*** ***★★★★★

? Tek kelimeyle harika. Bir kettle için belki pahalı diye düşünebilirsiniz ama yarı fiyatına aldığım ürünün kalitesini görünce hemen iade edip bu ürünü aldım. Kaliteden ödün vermeyin eğer bütçeniz müsaade ediyorsa.

*** ***★★★★★

? Kaliteli bir su ısıtıcı ya işte, malzeme olarak direk hissediliyor kalitesi. Sesi falan normal kettle sesi, çok abartılmış yorumlarda. Kaynayan sudan nasıl ses çıkmaması gerekiyor anlamıyorum.

*** ***★★★★★

? Gerçekten çok güzel bir kettle. Bundan önce Kumtel'in ısıtıcısını aldım ama pek hoşuma gitmedi onu iade edip bunu aldım. İhtiyacı olan varsa kaçırmasın hem sağlam hem de çok şık duruyor Philips kalitesi diyorum başka da bir şey demiyorum

*** ***★★★★★

? Görünüşü güzel, sessiz çalışıyor. 3 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Çaycı almayı daha mantıklı bulanlar olabilir. Benim için su ısıtıcısı daha kullanışlı. Çaycı gibi üst parçasıyla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.

*** ***★★★★☆

? Uzun zamandır almayı istediğim üründü. Philips ürünlerinden hep memnun kaldım. Bu ürün de beni şaşırtmadı. Hızlı ve şık.

*** ***★★★☆☆

? Philips'e yakışmayan bir cihaz olmuş. Hem çok geç kaynatıyor suyu hem de çok sesli.

*** ***★★★☆☆

? Çok yavaş şu kaynatıyor ve sesi çok yüksek. Memnun kalmadım.

Puan ve Derecelendirme

Philips Hd9350/90 su ısıtıcısı, susuz kaynamaya karşı çoklu güvenlik sistemi, otomatik kapanma özelliği ve pilot ışığı ile kullanıcıların güvenliğini sağlar. Aynı zamanda ürünün 360 derece dönebilen tabanı, kullanıcılar için kolaylık sunar. Pratik bir açma kapama düğmesine sahip olan bu cihaz, 2200 watt gücü sayesinde üstün bir performans sunar. Buna ek olarak kompakt yapısı da bu kettle'ın taşınabilirliğini ve depolamasını da büyük oranda kolaylaştırır. Tüm bu özellikleriyle öne çıkan Philips Hd9350/90 su ısıtıcısı için bizim puanımız da 10 üzerinden 7 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Kettle TavsiyesiKitchenAid 5KEK1522 Özellikleri
Smeg KLF05CREU YorumlarıDelonghi KBOV2001.GR İnceleme
Mi Smart Kettle Pro KullananlarKaraca 2203 Özellikleri
Tefal Işıklı Cam Kettle ÖzellikleriFakir Ojo Yorum
Arzum AR3015 Bollente İncelemeSinbo SK-7353 Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Philips Hd9350/90 su ısıtıcı hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Philips Hd9350/90 su ısıtıcısının kapasitesi nedir?

Philips Hd9350/90 su ısıtıcısının kapasitesi 1,7 litre olup, bu miktar 6-7 fincan çay veya kahve hazırlamak için yeterlidir.

Philips Hd9350/90 su ısıtıcısı hangi malzemelerden yapılmıştır?

Philips Hd9350/90 su ısıtıcısı gıda sınıfı paslanmaz çelik metal kullanılarak parçaları ve plastik aksamlarıyla tasarlanmıştır. Bu sayede sizler için uzun ömürlü ve dayanıklı bir kullanım sunar.

Philips Hd9350/90 su ısıtıcısı nasıl temizlenir?

Philips Hd9350/90 su ısıtıcısının geniş ağızlı yaylı kapağı sayesinde kolayca temizlenebilir. Ayrıca su taşı ve kireç oluşumunu engellemek için düzenli olarak mikro gözenekli filtresi temizlenmelidir. Böylece makineniz daha uzun süre yüksek performans verebilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.