Mi Smart Kettle Pro İnceleme: Özellikler ve Yorumlar

Mi Smart Kettle Pro ile ilgili kullanıcı yorumları, özellikleri gibi merak edilen noktaları sizler için detaylı olarak inceledik.
Mi Smart Kettle Pro İnceleme: Özellikler ve Yorumlar

Günlük hayatta vazgeçilmez bir yer edinen su ısıtıcıları artık yeni nesil özellikleriyle birçok kullanıcıya kolaylık sağlıyor. Bu ürünlerden biri olan Mi Smart Kettle Pro da sadece suyu kaynatmakla kalmayıp içeceğinizi istediğiniz sıcaklıkta tutmanıza olanak tanıyor. Biz de sizler için bu su ısıtıcısının özellikleri, boyutu, avantajları ve dezavantajları hakkında tüm detayları bu içerikte inceledik. 

Mi Smart Kettle Pro Özellikleri

Güç1800 Watt
Kapasite1.5 L
Isı Ayarı5 adet
Ağırlık1.3 kg
Güvenlik KilidiVar
RenkBeyaz
Amazon
Fiyatını Gör
Mi
Su Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Mi Smart Kettle Pro Su Isıtıcı

Minimal tarzıyla teknolojik ev aletlerine farklı bir boyut getiren Xiaomi, Mi Smart Kettle Pro ile bunu desteklemeyi başarır. Farklı modları ve işlevsel özellikleri sayesinde kullanıcılarından tam not alan bu ürün, sade görüntüsüyle de her türlü mutfak dekorasyonuna kolayca uyum sağlamayı başarır.

İşte Mi Smart Kettle Pro su ısıtıcı ile ilgili tüm detaylar:

Mi Smart Kettle Pro Teknik Özellikleri

  • 1800 watt güç
  • 1.5 litrelik su kapasitesi
  • 5 farklı sıcaklık modu
  • 1.3 kg ağırlık
  • SCR ses yalıtım özelliği
  • Akıllı su sıcaklığı kontrolü fonksiyonu
  • Uzaktan kontrol imkanı
  • Paslanmaz çelik iç materyal

Mi Smart Kettle Pro

Mi Smart Kettle Pro Kapasite

Kapasite1.5 L
Sıcaklık GöstergesiVar
Su GöstergesiYok

Mi Smart Kettle Pro, 1.5 litre kapasitesi sayesinde hem geniş hem de küçük aileler için ideal bir kullanım sunar. Bu özelliği sayesinde tek bir kaynatma işlemiyle birkaç fincan çay veya kahve yapmanız, bebeğiniz için mama hazırlamanız da mümkün olur. Ayrıca sıcaklık göstergesi ve ayarı ile bebek mamaları veya süt tozu gibi özel ihtiyaçlar için ideal bir kullanım sunar.

Mi Smart Kettle Pro Tasarım

Mi Smart Kettle Pro

Mi Smart Kettle Pro, minimal görünümü sayesinde modern ve şık bir tasarıma sahiptir. Yükseltilmiş HD dijital görüntü ekranı sayesinde gerçek zamanlı su sıcaklığını takip etmeniz mümkün olur. Buna ek olarak özelleştirilebilir sıcaklık modları da kullanımı kolay ve keyifli hale getirir. Ayrıca su ısıtıcıda yer alan SCR ses yalıtım sistemi sayesinde sessiz bir şekilde çalışır. Böylece uyku zamanında aile üyelerini rahatsız etmeden dilediğiniz içeceği hazırlamanızı sağlar. Aynı zamanda güç kablosunun görüntü kirliliği oluşturmaması için saklama yeriyle desteklenmesi de ürünün şık görünümünü destekler.

Mi Smart Kettle Pro Performansı

Mi Smart Kettle Pro, 1800 watt gücüyle sadece 5 dakikada kaynama noktasına ulaşır. Ayrıca sıcak tutma düğmesi sayesinde beş farklı sıcaklık modunda içeceğinizi istediğiniz sıcaklıkta tutmanız mümkün olur.  Probiyotik için 40℃, süt tozları için 50℃, bebek ve çocuk maması için 70℃, çay için 80℃, kahve için ise 90℃ sıcaklık sunan ürün, her ihtiyacınıza cevap vererek kullanımı çok yönlü bir noktaya taşır. Bu özellikler de demleme ve kaynatma işlemlerini tek tuşla yapmanıza olanak tanır.

Mi Smart Kettle Pro Boyut

Yükseklik204 mm
Genişlik235 mm
Derinlik145 mm
Ağırlık1.3 kg

Mi Smart Kettle Pro, 204 mm yüksekliği, 145 mm derinliği ve 235 mm genişliği ile mutfağınızda yer kaplamayacak ölçülere sahiptir. 1.3 kg ağırlığıyla da taşınabilir form kazanan ürünün depolanması da oldukça kolaydır.

Mi Smart Kettle Pro Avantajları

Mi Smart Kettle Pro'nun kullanımı kolaylaştıran birçok avantajı bulunmaktadır. Bunlar arasında özelleştirilebilir sıcaklık modları, sıcaklık ekranı ve sıcak tutma düğmesi gibi özellikleri gösterilebilir. Aynı zamanda bu özellikler, kullanıcıların içeceklerini istedikleri sıcaklıkta tutmalarına olanak tanır. Ayrıca sessiz çalışması ve hızlı kaynatma özelliği de birçok kullanıcı tarafından denenmiş ve beğenilmiştir.

Mi Smart Kettle Pro

Mi Smart Kettle Pro Dezavantajları

Mi Smart Kettle Pro, 1.5 litre kapasitesiyle çok büyük aileler veya kalabalık bir arkadaş grubu için yeterli olmayabilir. Ayrıca yüksek teknolojik özellikler nedeniyle fiyatı diğer su ısıtıcılarından daha yüksek olabilir ve bu durum da bazı kullanıcılar için dezavantaj olarak görülebilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Xiaomi
Kettle
Aradığın
Fiyatı Gör

Mi Smart Kettle Pro Kullanıcı Yorumları

Mi Smart Kettle Pro

İşte Mi Smart Kettle Pro kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Bu markanın bi çok ürününü kullanıyorum ve yine yanıltmadı çok güzel bi ürün gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

*** ***★★★★★

? Su kaynarken dijital göstergesinden sıcaklığın artışını izlemek gerçekten çok keyifli. Belirlediğiniz sıcaklıkta suyu muhafaza etmesi ise benim gibi kahve sever biri için muhteşem bir özellik.

*** ***★★★★★

? Ürün çok şık, kaynatma hızı yeterli, çift duvarlı yapısı ile hem dışını ısıtmıyor hem de içindeki suyu uzun süre sıcak tutabiliyor. Mi Home uygulaması ile uzaktan kontrol edebiliyorsunuz.

*** ***★★★★★

? Kettle çok kaliteli ve çok iyi fiyat olarak yüksek olabilir ama kalite olarak da çok yüksek. Xiaomi ev aletlerinde cidden iyi. İki düğmesi var birinde kaynatma diğerinde suyu sıcak tutma. Ben memnun kaldım, tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Ürünü alalı neredeyse 1 sene oldu bebeğim için mama suyu kıvamına geliyor akşam yatmadan önce ayarlıyorum tüm gece boyunca 40 derecede yani mama suyu derecesinde kalıyor ben çok memnun kaldım.

*** ***★★★★★

? Ürün çok başarılı. Gerçekten bu kadar iyi çıkmasını beklemiyordum. Sıcaklığı dijital olarak kontrol ediyor. Sıcak tutma fonksiyonu sayesinde uygulanmadan istediğiniz dereceye kadar sıcak tutabilirsiniz. İçindeki suyun kaç derecede olduğunu gösteren göstergesi de mevcut çok kullanışlı oluyor.

*** ***★★★★★

? Ürün zaten Xiaomi'nin orjiinal ürünü, bunun üzerine diyebilecek çok bişey yok ama, uzaktan su sıcaklığını görebilmek, suyu sıcak tutma süresini ayarlayabilmek çok büyük avantaj.

*** ***★★★★☆

? Çok şık ve kullanışlı. Üzerinde derecenin görünmesi çok işimize yarıyor. Bluetooth kullanmadık ve kullanır mıyız bilmiyorum. Klasik markalara fark atacak bir ürün.

*** ***★★★☆☆

? Görsel açıdan şık fakat uygulama üzerinden çalıştırma durdurma özelliğinin olmaması ve tam olarak istediğiniz sıcaklığı girip orada durdurma özelliğinin olmamasını düşününce bebeğiniz yoksa ve ona mama hazırla niyetiniz yoksa bence gerek yok.

*** ***★★★☆☆

? Mantığı çok güzel fakat içi inanılmaz kireç tutuyor ve derecesinden dolayı kaynatalım sirkeyle temiz olsun durumu olmuyor.

Puan ve Derecelendirme

Özellikle sabahları hızlı bir şekilde hazırlanırken zaman kazandıran Mi Smart Kettle Pro, sadece 5 dakika içinde kaynamaya başlayarak size zaman kazandırıyor. Bu hızlı ısıtma özelliği aynı zamanda enerji tasarrufu yapmanıza da yardımcı oluyor. Ayrıca Mi Smart Kettle Pro'nun 1.5 litre kapasitesi de çay veya kahve yaparken veya yemek yaparken çok sayıda kişi için yeterli olacak kadar ideal bir kullanım sunuyor. Tüm bu özellikleriyle kullanıcılarını memnun etmeyi başaran Mi Smart Kettle Pro için bizim puanımız da 10 üzerinden 9 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Kettle TavsiyesiKitchenAid 5KEK1522 Özellikleri
Smeg KLF05CREU YorumlarıDelonghi KBOV2001.GR İnceleme
Philips Hd9350/90 KullananlarKaraca 2203 Özellikleri
Tefal Işıklı Cam Kettle ÖzellikleriFakir Ojo Yorum
Arzum AR3015 Bollente İncelemeSinbo SK-7353 Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Mi Smart Kettle Pro su ısıtıcı hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Mi kettle bluetooth nasıl bağlanır?

Mi Smart Kettle Pro'nun Bluetooth bağlantısı sayesinde su ısıtıcınızı akıllı telefonunuzdan kontrol edebilir ve özelleştirebilirsiniz. Bluetooth bağlantısı kurmadan önce öncelikle Mi Home uygulamasını indirmeniz ve kurmanız gerekir. Bu işlemlerin ardından su ısıtıcınızı telefonunuza bağlayabilirsiniz.

Mi Smart Kettle Pro'nun kapasitesi nedir?

Mi Smart Kettle Pro, 1,5 litre su ısıtma kapasitesine sahiptir. Böylece siz ve aileniz için gerekli olan sıcak suyu en kısa sürede hazırlar.

Mi Smart Kettle Pro'nun özellikleri nelerdir?

Mi Smart Kettle Pro, kullanıcıların sıcaklık modlarını özelleştirmesine olanak tanıyan özelleştirilebilir sıcaklık seçenekleri ile desteklenir. Ayrıca Bluetooth bağlantısı sayesinde akıllı telefonunuzdan kontrol edilebilir ve suyun sıcaklığı her zaman kolayca takip edebilirsiniz. SCR ses yalıtımı da ürünün sessiz çalışmasını sağlar. Sıcak tutma düğmesi ise tüm demleme ve kaynatma ihtiyaçlarınızı tek bir düğmeyle karşılayabilmenize olanak tanır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.