Sinbo SK-7353 Özellikler ve Yorumlar - İnceleme

Sinbo SK-7353 kettle kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için detaylı olarak inceledik.
Sinbo SK-7353 Özellikler ve Yorumlar - İnceleme

Günlük yaşantımızın en keyifli anlarından biri, çay ya da kahve eşliğinde sevdiğimiz kişilerle sohbet etmek ya da kendi kendimize zaman geçirmek olabilir. Bu tarz keyifli anların başrolünde de elbette işlevsel bir cihaz olur. İşte bu noktada Sinbo SK-7353 Paslanmaz Çelik Kettle devreye girer. Birçok fonksiyonel özelliği sayesinde kullanıcılarından tam not alan Sinbo SK-7353 su ısıtıcı ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi bu içerikten bulabilirsiniz. Hazırsanız hemen başlıyoruz.

Sinbo SK-7353 Özellikleri

Güç2200 watt
Kapasite1.7 L
Isı AyarıYok
AğırlıkBelirtilmemiş
Güvenlik KilidiYok
RenkInox
Amazon
Fiyatını Gör
Sinbo
Su Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Sinbo SK-7353 Paslanmaz Çelik Kettle

Sinbo SK-7353, yüksek kapasitesine ek olarak şık görünümü sayesinde çok yönlü kullanım imkanı sunar. Üstün performansı sayesinde en kısa sürede suyu ısıtabilen ürün, aynı zamanda kompakt yapısıyla da size her yerde eşlik edebilir. Birçok kullanıcısının beğenisini toplamasını sağlayan bir diğer özelliği de su ısıtıcının ergonomik tutma sapıdır. Bu sap yardımıyla suyu eliniz yorulmadan bardağınıza koyabilir, rahatlıkla cihazı taşıyabilirsiniz.

İşte Sinbo SK-7353 kettle ile ilgili tüm detaylar:

Sinbo SK-7353 Teknik Özellikleri

  • 2200 watt güç
  • 1.7 litre su ısıtma kapasitesi
  • Inox renk
  • Paslanmaz çelik malzeme
  • Otomatik kapanma özelliği
  • Kireç temizleme fonksiyonu
  • Kompakt tasarım
  • Minimal boyutlar

Sinbo SK-7353

Sinbo SK-7353 Kapasite

Kapasite1.7 L
Sıcaklık GöstergesiYok
Su GöstergesiYok

Sinbo SK-7353 kettle modelinin 1.7 litre kapasitesi, sıcak içeceklerinizi kolayca hazırlamanız için özenle tasarlanmıştır. Hem büyük hem de küçük aileler için ideal bir boyuta sahip olan ürün, geniş aile toplantılar ya da büyük arkadaş buluşmalarında ihtiyacınız olan sıcak suya pratik bir şekilde ulaşmanıza yardımcı olur. 

Sinbo SK-7353 Tasarım

Sinbo SK-7353

Sinbo SK-7353 Paslanmaz Çelik su ısıtıcı, inox renkle tamamlanan materyali ve şık tasarımı ile mutfağınızda şıklık katarken aynı zamanda da kolayca kullanabilmeniz için ergonomik bir şekilde tasarlanmıştır. Uzun güç kablosu ile öne çıkan ürün, mutfak tezgahına rahatlıkla konumlandırılabilir. Aynı zamanda pratik açma kapama düğmesi sayesinde Sinbo SK-7353 su ısıtıcısının kullanımı da kolaylaşır.

Sinbo SK-7353 Performansı

2200 W gücündeki kettle, suyu hızlıca ısıtabilir ve kısa sürede çayınız ya da kahveniz için suyu hazırlayabilirsiniz. Ayrıca gizli rezistans özelliği ile suyun içindeki kireci önleyerek daha sağlıklı içecekler hazırlamanıza olanak sağlar. Buna ek olarak ürünün otomatik kapanma özelliği de kullanımı sizler için pratik bir noktaya taşır.

Sinbo SK-7353 Boyut

Yükseklik25 cm
Genişlik16 cm
Derinlik20 cm

Sinbo SK-7353 su ısıtıcısı, 25 cm yükseklik, 16 cm genişlik ve 20 cm derinlik ölçüleri sayesinde kompakt bir yapı kazanmıştır. Boyutları sayesinde kolayca taşıyabileceğiniz ve depolayabileceğiniz bu kettle aynı zamanda hafif yapısıyla da kullanım kolaylığı sunmayı ihmal etmez.

Sinbo SK-7353 Avantajları

Sinbo SK-7353 Paslanmaz Çelik Kettle, kablosuz kullanımı ile kullanıcı dostu bir seçenek sunar. 360° dönebilen tabanı sayesinde kullanımı çok daha rahattır. Ayrıca, kireç filtresi özelliği ile de daha sağlıklı bir içecek hazırlama imkanı sunar. Kettle, kompakt boyutları sayesinde kolayca depolanabilir ve sınırlı alanlarda bile rahatlıkla kullanılabilir.

Sinbo SK-7353

Sinbo SK-7353 Dezavantajları

Birçok kettle modelinde olduğu gibi Sinbo SK-7353 kettleda da bazı dezavantajlar bulunmaktadır. Bunlar arasında öncelikli olarak ürünün su seviye göstergesi olmamasıdır. Bu durum bazı kullanıcıların su seviyesini takip edemedikleri için ürünü beğenmemelerine neden olabilir. Bu su ısıtıcısının bir diğer dezavantajı da ısıtma sırasında rakiplerine oranla daha sesli çalışmasıdır. Sessizliği önceleyen bazı kullanıcılar, bu durumu uygun bulmayabilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Sinbo
Kettle
Aradığın
Fiyatı Gör

Sinbo SK-7353 Kullanıcı Yorumları

Sinbo SK-7353

İşte Sinbo SK-7353 kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Çok tereddütte kalarak sipariş verdim. Yorumlar kararsızlığa itecek düzeydeydi. Yine de fiyat bandı dolayısı ile şansımı denemek istedim. Yorum yapmak için de hızlı davranmamak için 1 ay bekledim. 1 aydır aktif olarak kullanıyorum, şuana kadar bir sıkıntısını görmedim.

*** ***★★★★★

? Ürünü ofisimizde de kullanıyoruz, hiç bir sıkıntı yaşamadık. Şimdi de eve aldım. Gayet kullanışlı. Görüntü olarak da şık. Fiyat performans olarak tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Gayet güzel, iş görür. Görsel olarak da gayet şık, kullanışlı bir ürün. Düşünenlere tavsiye ederim ben çok memnun kaldım.

*** ***★★★★★

? Gayet güzel beğendim. Anneme hediye olarak aldım. Biraz kokuyor ama bir kaç su kaynatmaya düzelir. Kapağında takır takır bir şeyler vardı su kaynadıktan sonra düzeldi. Bunların max seviyeleri içinde yazıyor.

*** ***★★★★★

? Ürün güzel max çizgisindeki suyu 4 dakika 40 saniyede kaynattı sadece kablosu biraz kısa onun dışında fiyat performans ürünü

*** ***★★★★★

? Ürün güzel sıkıntısız şekilde çalışıyor daha öncede almıştım gayet memnunum. Almayı düşünen herkese tavsiye ediyorum.

*** ***★★★★★

? Genel olaraktan güzel görünüyor kapağı bana kapağı tez bozulacakmış gibi aldı ama emin değilim akşamdan beri 3-4 kere su kaynattım ama plastik kokusu geliyor ya ilk denemeler olduğu için ya da sürekli olacak. Onun dışında memnun kaldım.

*** ***★★★★☆

? Fiyatına göre gayet iyi kettle. Tam doluyken, 5-6 dakika gibi bir sürede suyu kaynatıyor. Maksimum su doldurma çizgisi iç kısmının sap tarafında MAX yazısıyla gösterilmiş. Elbette tamamen çelik. Sapı gayet ergonomik eli yormuyor. Boş ağırlığı da gayet hafif. Alt elektronik kısma da gayet kolay oturuyor. Çalıştığına dair ışığı da net şekilde belli olmakta.

*** ***★★★☆☆

? Su kaynadıktan sonra zaman zaman otomatik kapanmıyor ve neredeyse su bitene kadar çalışmaya devam ediyor. Ben memnun kalmadım.

*** ***★★★☆☆

? Öğrenciyiz. 4 kişi ortak olup bu ısıtıcıyı aldık. "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim." sözünü haklı çıkaran bir ısıtıcı. Alt kısmına tam oturmuyor, temassızlık yapıyor, döndürmek gerekiyor çalışması için. Kapağı tam kapanmıyor, zor açılıyor. Bir hafta olmadan açma kapama tuşu bozuldu. Daha kötüsü yapılana kadar en kötüsü bu.

Puan ve Derecelendirme

Sinbo SK-7353 Paslanmaz Çelik Kettle, hem tasarımı hem de performansı ile oldukça başarılı bir üründür. Kompakt boyutları, kablosuz kullanımı ve gizli rezistans özellikleri ile mutfağınızda işinizi kolaylaştırmayı başarır. Su seviye göstergesi olmaması dışında her açıdan oldukça avantajlı bir kullanım sunan ürün, üstün performansı sayesinde suyu en kısa sürede ısıtarak sizi memnun etmeyi başarır. Bu özellikleri göz önüne aldığımızda fiyat performans açısından da kullanıcılarını memnun eden Sinbo SK-7353 su ısıtıcı için bizim puanımız 10 üzerinden 6 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Kettle TavsiyesiKitchenAid 5KEK1522 Özellikleri
Smeg KLF05CREU YorumlarıDelonghi KBOV2001.GR İnceleme
Mi Smart Kettle Pro KullananlarPhilips Hd9350/90 Özellikleri
Karaca 2203 ÖzellikleriTefal Işıklı Cam Kettle Yorum
Fakir Ojo İncelemeArzum AR3015 Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Sinbo SK-7353 su ısıtıcı hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Sinbo SK-7353 kettle'in su seviye göstergesi var mı?

Hayır, Sinbo SK-7353 kettle'in su seviye göstergesi yoktur. Bu nedenle su seviyesini kontrol etmek için kettle'in kapağını açmanız gerekebilir. Bu durum da bazı kullanıcılar için kullanıma uygun olmayabilir.

Sinbo SK-7353 kettle'in malzemesi nedir?

Sinbo SK-7353 kettle, paslanmaz çelik malzemeden yapılmıştır. Bu malzeme, kettle'in dayanıklılığını ve uzun ömürlülüğünü arttırır. Bu sayede su ısıtmanız için size uzun süre eşlik edebilir.

Sinbo SK-7353 kettle'in kireç filtresi var mı?

Evet, Sinbo SK-7353 kettle'in kireç filtresi bulunmaktadır. Bu özellik, suyun içindeki kireci önleyerek daha sağlıklı içecekler hazırlamanıza yardımcı olur. Bu sayede kireçten de kurtulmanız mümkün olur ve hem siz hem de cihaz için ideal bir kullanım oluşur.

Sinbo SK-7353 kettle'in 360° dönebilen tabanı var mı?

Evet, Sinbo SK-7353 kettle'in 360° dönebilen tabanı bulunmaktadır. Bu sayede hem kolay kullanım imkanı sunar hem de dilediğiniz her yere taşıyabilmeniz mümkün olur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.