Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR Özellikleri ve Yorumları

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR su ısıtıcısının özelliklerini, performansını ve kullanıcı yorumlarını sizler için detaylı olarak inceledik.
Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR Özellikleri ve Yorumları

Kahve ve çay keyfinin olmazsa olmazı olan su ısıtıcılar, işlevsel özellikleri kadar tasarımıyla da dikkat çekiyor. İkonik tasarımıyla Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR kettle, yüksek performans ve kullanım kolaylığı sunmayı da ihmal etmiyor. Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR ile ilgili merak ettiğiniz tüm noktaları sizler için detaylı bir şekilde inceledik. Hazırsanız hemen başlayalım.

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR Özellikleri

Güç2000 W
Kapasite1.7 L
Isı AyarıVar
Ağırlık1.3 kg
Güvenlik KilidiVar
RenkYeşil, krem rengi
Amazon
Fiyatını Gör
Delonghi
Su Isıtıcı
Aradığın
Fiyatı Gör

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR Su Isıtıcı

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR sıra dışı görünümüne ek olarak destekleyici özellikleriyle de öne çıkar. Kaymayı önleyen ayakları sayesinde kolay kullanım sunan ürün, 3 seviyeli emniyet koruması da ürünün çok yönlü kullanımını destekler.

İşte Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR kettle ile ilgili tüm detaylar:

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR Teknik Özellikleri

  • 2000 watt güç
  • 1.7 litrelik su kapasitesi
  • 1.3 kg ağırlık
  • Güç ışığı özelliği
  • Kablo saklama fonksiyonu
  • Yıkanabilen kireç filtresi
  • 3 seviye emniyet koruması
  • Su seviye göstergesi

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR Kapasite

Kapasite1.7 L
Sıcaklık GöstergesiYok
Su GöstergesiVar

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR kettle, 1.7 litre kapasitesi sayesinde geniş aileler için ideal bir kullanım sunar. Bu kapasite, birkaç fincan çay ya da kahve yapmak için yeterli suyu sağlamakla birlikte kalabalık misafirleriniz için de yeterli miktarda sıcak su hazırlamayı ihmal etmez.

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR Tasarım

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR kettle, şık ve vintage dokunuşlara sahip tasarımıyla her mutfağa uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Parlak yüzeyi, kabartmalı ayrıntıları ve düz, paslanmaz çelik ısıtma elemanı ile dayanıklılığını ortaya koyan ürün, 360° dönen tabanıyla da kolay kullanım sunmayı ihmal etmez. Çıkarılabilir kablosuz tabanı ile kullanım kolaylığı sağlarken su seviyesi göstergesi de kullanımı daha rahat hale getirir.

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR Performansı

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR kettle, güçlü 2000 watt motoru sayesinde suyu hızlı ve pratik bir şekilde kaynatır. Düz, paslanmaz çelik gizli ısıtma elemanı, suyun daha hızlı ısınması için özenle tasarlanmıştır. Aynı zamanda ısıtma elemanı ürünün daha az enerji tüketmesine de yardımcı olur. Ayrıca çıkarılabilir ve yıkanabilir formda tasarlanan kireç filtresi sayesinde suyun daha temiz ve sağlıklı olmasına yardımcı olur.

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR Boyut

Yükseklik230 mm
Genişlik230 mm
Derinlik265 mm
Ağırlık1.3 kg

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR su ısıtıcı, 230 mm genişlik, 230 mm derinlik ve 265 mm yükseklik ölçüleri sayesinde her mutfağa kolayca uyum sağlar. 1.3 kg ağırlığı sayesinde kolayca taşınabilen ürün, aynı zamanda sorunsuz bir şekilde saklanabilir.

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR Avantajları

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR kettle, kullanışlı ve şık tasarımı ile mutfağınıza ferah bir hava katar. 360° dönen ve çıkarılabilir formda tasarlanan tabanı ise cihazın size sunduğu kolaylıklar arasında gösterilebilir. Böylece suyu rahatlıkla bardağınıza dökebilir, kablosuz kullanımın keyfini çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda su seviyesi göstergesi ile ne kadar su eklediğinizi görme ve takip etme imkanı sunan kettle, güçlü 2000 watt motoru sayesinde suyu hızlı bir şekilde ısıtarak sizi memnun etmeyi başarır. Çıkarılabilir, yıkanabilir kireç filtresi ise suyun size daha temiz ve sağlıklı bir şekilde ulaşmasını sağlar. Ayrıca 3 seviyeli emniyet korumasına sahip olan ürün, böylece güvenli bir kullanım sunmayı da ihmal etmez.

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR Dezavantajları

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR su ısıtıcı, diğer bazı ürünlerde de olabileceği gibi bazı dezavantajlara sahiptir. Bunlar arasında ürünün fiyat etiketinin nispeten daha fazla olmasıdır. Buna ek olarak Kapağının zor açılması da bu su ısıtıcısının dezavantajları arasında gösterilebilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Delonghi
Kettle
Aradığın
Fiyatı Gör

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR Kullanıcı Yorumları

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR

İşte Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Geldiği gün denedim hiç sorun yaşamadım, sesi normal su ısıtıcıları gibi ne yüksek sesli ne düşük sesli. Mutfağıma çok yakıştı ürün görseldekinin aynısı.

*** ***★★★★★

? Kaliteli ve çok tarz bi ürün kahve makinası ile takım yaptım. Çok da beğendim, düşünenlere tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Anneme hediye aldım. Çok beğendiler. Kalitesi tartışılmaz. Kutudan çıkar çıkmaz kendisine hayran kaldım. Müthiş.

*** ***★★★★★

? Ürün çok sessiz çalışıyor, biraz geç kaynatıyor sanki. Ama tamamı metal, su seviye göstergesi de bağımsız. Suyu dökerken ağzından damlatmıyor, kaliteli bir ürün , fiyatı da normal, diğer plastik ürünlere kıyasla. Tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Ürün zaten on numara bunu bilerek sipariş verdim ve nitekim de çok şık ve güzel bir tasarım. En güzel tarafı sessiz çalışıyor olması. Bugüne kadar kullandığım en sessiz çalışan ürün.

*** ***★★★★★

? Ürünü zaten daha önce almıştık yıllar önce kaliteli bir ürün şimdi çeyizime de aldım çok güzel alın aldırın.

*** ***★★★★★

? Biraz fiyatı yüksek olsa da marka kalitesi ve tasarımı asla tartışılmaz. Çeyizimin ilk elektroniklerinden oldu. Artık tüm mutfak eşyalarımın rengini bu kettle'a uydurmak zorunda kalıcam.

*** ***★★★★☆

? Anneler günü hediyem. Çok şık tam bir vintage dizayna sahip. Tam anlamıyla mükemmel. Çok tatlı bir ürün.

*** ***★★★☆☆

? Görüntüsü dışında sıradan bir ürün. Kapağı da çok zor açılıyor. Memnun kalmadım.

*** ***★★★☆☆

? Çok küçük rengi cansız tavsiye etmiyorum beğenmedim.

Puan ve Derecelendirme

DeLonghi Icona Vintage KBOV2001.GR kettle, modern teknoloji ile tasarlanan vintage görünümlü yapısı sayesinde kullanıcıların su ısıtma deneyimini baştan sona değiştirir. Krom kaplama detayları ve kabartmalı ayrıntıları ile parlak bir yüzeye sahip olan bu kettle, 1,7 litre kapasitesi sayesinde size ve ailenize yeterli miktarda su kaynatabilir.

360° dönen tabanı ile kolay kullanım sunan ürün, su seviyesi göstergesi sayesinde pratiklik noktasında da sizi memnun etmeyi başarır. Isıtma işlemini kolayca başlatmanızı sağlayacak düğmesi ve ergonomik formda tasarlanan kulpu sayesinde hazırlık aşamasında da sizi yormaz. Tüm bu özellikleriyle Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR su ısıtıcı, birçok kullanıcıdan tam not almayı başarmıştır. Bizim de bu çok yönlü kettle için puanımız 10 üzerinden 8 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Kettle TavsiyesiKitchenAid 5KEK1522 Özellikleri
Smeg KLF05CREU YorumlarıMi Smart Kettle Pro İnceleme
Philips Hd9350/90 KullananlarKaraca 2203 Özellikleri
Tefal Işıklı Cam Kettle ÖzellikleriFakir Ojo Yorum
Arzum AR3015 Bollente İncelemeSinbo SK-7353 Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında DeLonghi Icona Vintage KBOV2001.GR su ısıtıcı hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR kettle'ın kapasitesi nedir?

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR kettle, 1,7 litre kapasiteye sahiptir. Bu kapasite, 6-7 bardak çay veya kahve yapmak için yeterli miktarda su hazırlamanız için uygundur.

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR kettle kablosuz mu?

Evet, Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR kettle kablosuz kullanım için çıkarılabilir bir tabana sahiptir. Bu özellik, kettle'ın rahatça hareket ettirilmesine ve kablo sorunlarından kurtulmaya yardımcı olur.

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR su seviyesi göstergesi nerede bulunur?

Delonghi Icona Vintage KBOV2001.GR kettle'ın su seviyesi göstergesi, kettle'ın sapı üzerinde bulunur. Bu özellik, kullanıcıların ne kadar su koyduklarını kolayca takip etmelerini sağlar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.