Steam'den İnanılmaz Güvenlik Açığı

Milyonlarca kişinin kullandığı Steam programında akıl almaz güvenlik açığı ortaya çıktı. Kullanıcıların tüm kredi kartları ve kişisel bilgileri tehlikede.
Steam'den İnanılmaz Güvenlik Açığı

Milyonlarca Steam kullanıcısı büyük bir tehlikenin altında. Bulunan bu güvenlik açığı ile kullanıcıların şifre sıfırlama işleminde kişisel e-posta hesaplarına gönderilen güvenlik kodlarını girmeye kalmadan şifre değişimi onaylanıyor ve hesabınızı çalmak isteyen kişilerin sizin kullanıcı adınızı bilmesi tüm gizli bilgilerinize ulaşmasına yeterli. Platforma kullanıcı adınızı yazıp yeni şifre talep eden bu kişiler rahatlıkla şifrenizi değiştirerek içeriğinde bulunan kredi kartı ve kişisel bilgilerinize ulaşabiliyor.

steam.jpg

Resmi Açıklama Kafalarda Soru İşareti Bıraktı

Ciddi güvenlik açığı tespit edilen Steam’den kullanıcılarına güvenlik açığı konusunda şok etkisi yapan açıklama geldi. Büyük çalkantıların yaşandığı Steam’den yapılan resmi açıklama ile güvenlik açığı sorununun giderildiği duyuruldu. Ancak devamında büyük sükse yaratacak açıklamalarda bulundu. Açıklamaya göre açığın ne zamandan beri var olduğunu ve kaç kişinin bilgilerinin çalındığı konusunda bir şey öğrenemediklerini açıkladı. Bu açıklama Steam kullanıcılarında büyük endişe yarattı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.