Türkiye'nin İlk Dijital Oyun Sitesi Açıldı

Uluslararası destekle kurulan Türkiye'nin ilk dijital oyun sitesi açıldı.
Türkiye'nin İlk Dijital Oyun Sitesi Açıldı

Bu yıl uluslararası maddi destek yayın hayatına başlayan Voidu dijital oyun sitesi, Türkiye’de start aldı. Uzman bir ekiple çalışan Voidu, beta sürümüyle oyun severlerin karşına çıktı. Diğer oyun sitelerine kıyasla daha geniş bir oyun kültürüne sahip. Popüler oyunlardan klasik oyunlara kadar geniş oyun hizmeti sunuyor. Üstelik bu oyunlara çeşitli ödeme seçenekleriyle sahip olabilirsiniz. 

voidu.png

Bir Dünya Markası Olacak

Oyun sitelerine yeni bir hava katacak olan Voidu, hayalinizdeki oyuna en kısa yoldan sahip olabileceğiniz yeni bir adres. Sık sık yaptığı kampanyalar ve piyasaya göre uygun fiyatlarıyla oyun severlere hizmet edecek. Konuyla ilgili olarak Voidu CEO’su Emrah Kara, müşteri odaklı olduklarını ve bu nedenle de oyun severlere sürekli olarak kampanyalı oyunlar sunacaklarını belirtti. Açıklamalarına devam eden Kara, başta Türkiye olmak üzere hizmet verilen tüm ülkelerde sundukları hizmetlerle dünya markası olmayı hedeflediklerini söyledi.

Voidu Sitesi

http://www.voidu.com/#/

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.