Sony Store Kapatılıyor

Japon teknoloji devi Sony 28 Ağustos tarihinde online satış mağazası Sony Store’u kapatma kararı aldı.
Sony Store Kapatılıyor

Hem oyun konsolu piyasasyında PlayStatinon 4 satışlarından bir hayli memnun olan Sony yeni akıllı telefonu Xperia Z3+’ın satışları konusunda hayal kırıklığına uğradı.

Beklentilerin altında satılan Sony’nin akıllı telefon dünyasındaki yeni amiral gemisi Xperia Z3+ yetkilileri hayal kırıklığına uğrattı. Bu satışlar sonucunda Sony 28 Ağustos tarihinde online mağazasını kapatma kararı aldı.

Kararı kullanıcılarına mail ile aktaran firma alışveriş ve hediye kartlarının 28 Ağustos tarihine kadar kullanılması gerektiğini daha sonra online mağazanın kapatılacağını belirtti.

Online mağazanın kapatılma kararının ardından açıklama yapan yetkililer satışların sadece fiziki mağazalardan yapılacağını duyurdu.

Teknoloji uzmanları ise Sony firmasının yeni bir hazırlık yaptığı görüşünde. Uzmanlar Sony’nin ilerleyen günlerde yeni bir online mağaza ile kullanıcıların karşısına çıkacağını düşünüyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.