Saç Ekimi Yöntemleri  - Smile Hair Clinic

Smile Hair Clinic, alanında uzman doktorlarıyla fue, safir, HDI, sakal, kaş, manuel fue, mezoterapi ve daha birçok farklı alanda saç ekimi hizmet veriyor.
Saç Ekimi Yöntemleri  - Smile Hair Clinic

Saç ekimi kişilerin yüz naturesine ekstra etki edecek bir işlemi ortaya çıkarıyor. Saçsızlık sorunu insanları negatif anlamda etkiliyor. Bu durumu yok etmek için son dönemlerde saç ekimi işlemlerinden yararlanılıyor. Gelişmiş tıp teknikleri sayesinde saç ekimi işleminden bir süre sonra, saçlar son derece doğal ve dolgun bir görünüme sahip olunuyor.

Smile Hair Clinic

Ekim işleminin uygulama şekli, profesyonellik ve kalite saçları sorunsuz kullanmak için yeterli oluyor. Doğal ve sağlıklı saç yapısı için kraft ve saç tellerini deri yüzeyine doğru entegre etmek önem taşıyor.

Saç Ekimi Nedir?

Saçların az, seyrek veya hiç olmadığı bölgelere enseden alınan saçlarım ve kraft saçların entegre edilmesi işlemidir. Her saç telinin saçlı deriye uygun olmaması, saç ekimi işleminde özel saç kalınlığı kullanımını gerektiriyor. Bu alanda işlemi uygulayan doktorun, tekniğin ve merkezin kalitesi önem taşıyor.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Bu işlem ülkemizde mikro cerrahi işlemi olarak adlandırılıyor. Saçsız bölgeye saçlı bölgeden alınan saçlar kraft saç ile birleştirilerek ekme işlemi yapılıyor. Saçların birbiri ile uyum sağlaması ve kendiliğinden uzamaya başlaması 3 ay ile 18 aya kadar sürebiliyor. Saç ekimi işlemi öncesinde hastaya kan tahlili uygulanırken aynı zamanda saç ekleme bölgesi çizimi ve planlama işlemi uygulanır.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Aslına bakıldığında tüm bireyler için uygun olan bir işlemi oluşturuyor. Saç ekimi uygulaması hem kadın hem de erkekler için uygun olan bir işlemdir. Bireyin saç ekimi işlemi yaptırmak istemesi ve karar vermesi saç ekimi işleminin yapılması için yeterlidir. Doktorun uygulama şekline uygun olan hastaya saç entegre işlemi uygulanacaktır.

Saç Ekimi Temel Aşamaları Nelerdir?

Tedavi öncesinde doktor ile hasta iş birliği içinde olacaktır. Hastaya uygun olan saç ekimi şekli doktor tarafından tespit edilecektir. Ardından çizim işlemine geçilir ve bu işlem ile şekil belirlenmiş olur.

Bireye kan tahlili yapılır ve ardından lokal ya da genel anestezi uygulanarak, ense bölgesinden alınan saç ile kraft saç birleştirilerek entegre işlemi yapılır. İşlem kaliteli bir işlemdir ve her işlemin sonucunda saçsız olan deri artık görünmez olacaktır.

Saç Ekimi Öncesi Nelere Dikkat Edilmelidir?

Öncesinde kişinin kendisini bu işlemi yaptırmak için uygun hissetmesi gerekir. Aynı zamanda hasta yorgun olmamalı ve dinç olarak bu işleme odaklanmalıdır. Saç ekimi fiyatları aynı zamanda giyip çıkarırken saçlara zarar vermeyen kıyafetler tercih edilmelidir. Alkol kullanımı yapılmamalıdır.

Saç Ekimi Sonrası Bilinmesi Gerekenler

Tedaviden sonra iki gün dinlenmek gerekir. Bu işlem sonrasında saçların uzaması ve kendiliğinden çıkması beklenir. Bu süreç ise 6 ay ile 18 ay arasında değişim gösterir. İşlemi yapan merkezin profesyonel oluşu yan etki oluşumunu engelleyecek kalitede olduğunda kişi herhangi bir sıkıntı yaşamayacaktır. Yapılan saç ekim tekniğine göre saç ekimi fiyatları değişim gösterebilir.

Saç Ekimi Fiyatları

Fiyatlar saç ekimi uygulanacak olan merkezin kalitesine göre değişim gösteriyor. Ülkemizde bu anlamda saç ekimi fiyatları açısından oldukça farklı olan merkezler bulunuyor. Çok uygun fiyata saç ekimi işlemi yaptığını söyleyen merkezler bulunduğu gibi çok yüksek ücretli saç ekimi işlemi uygulayan merkezler de bulunuyor. Bu bakımdan doğru saç ekimi merkezi seçerken fiyat konusuna da dikkat etmek gerekiyor.

Arasında çok büyük bir fiyat farkı olan merkezleri tercih etmek yanlış bir davranışı oluşturuyor. Saç ekimi fiyatları saç ekim tekniği uygulama şekli, uygulama alanının genişliği gibi içerikler sonrasında belirleniyor.

Smile Hair Clinic hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.