Saplantılı Bir Aşkın Kurbanı Vatan Şaşmaz’a 15 Maddede Genel Bakış

Dün akşam gelen üzücü bir haberle Vatan Şaşmaz’ın saplantılı bir aşka kurban gittiği ortaya çıktı. Peki işin gerçeği neydi? İşte tüm ayrıntılarıyla Vatan Şaşmaz’ın hayatı…
Saplantılı Bir Aşkın Kurbanı Vatan Şaşmaz’a 15 Maddede Genel Bakış

Dün akşam Vatan Şaşmaz’ın öldürülmesi tüm Türkiye’de şok etkisi yarattı. Sevecenliği, sempatikliği ile herkese bir nebze dokunmuş olan ünlü sunucu ve oyuncu efendiliğiyle de gönüllere taht kurmuştu.

Katili Filiz Aker önce Vatan Şaşmaz’a sırtından 4 el ateş etti ardından intihar ederek kendi yaşamına son verdi.

Tüm medya olayın saplantılı bir aşk cinayeti olduğunu belirtti. Peki işin aslı neydi? İşte tüm detaylarıyla Vatan Şaşmaz cinayeti…

Vatan Şaşmaz 8 Ocak 1974 yılında ailesinin tek çocuğu olarak Çanakkale’de dünyaya geldi. Lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Şaşmaz bir şirkette borsa ve yatırım danışmanlığı yaptı. 


vatansasmazgif.gif

Yakışıklılığı ve fiziğiyle dikkat çeken Vatan Şaşmaz katıldığı bir ajansta fotomodelliğe başladı. Hemen ardından reklam filmlerinde boy gösterdi ve tüm dikkatleri üzerine topladı.


vatansasmazgif-001.gif

İlk televizyon programı olan Erkekler Kulübü’ndeki başarılı sunuculuğunun ardından Sabah Keyfi programını partneri Melike Öcalan ile sundu.


 vatansasmazgif-002.gif

Başarılı sunuculuk projelerinin ardından oyunculuk teklifleri alan Şaşmaz ilk olarak 2002 yılında “Çocuklar Duymasın” dizisinde Engin karakterini canlandırdı. Başarılı performansının ardından Dudaktan Kalbe, Akşemsettin, Keloğlan Kara Prens’e Karşı gibi dizi ve filmlerde rol aldı.


nergis mizanoğlu

Vatan Şaşmaz magazin gündemini meşgul etmeyi sevmeyen sanatçılar arasında yer alıyordu. İlk ciddi ilişkisini Emel Sayın’ın yeğeni Nergis Mizanoğlu ile yaşadı. Evliliğe hazırlanan çift, Şaşmaz askerdeyken ayrıldı.


filiz-aker-vatan-sasmaz.jpg

Sene 2009’u gösterdiğinde Vatan Şaşmaz 90'lı yılların en ünlü mankeni Filiz Aker ile tanıştı ve aşk yaşamaya başladılar ancak ilişkileri çok uzun sürmedi ve çift ayrıldı. Şaşmaz, Aker’in kendi katili olacağını bilse tanışır mıydı???


miami.jpg

Yaşadıkları ilişkiden sonra Filiz Aker, Vatan Şaşmaz’ı ciddi derecede saplantı haline getirdi. Öyle ki New York’ta yaşıyor sırf Vatan Şaşmaz’ı görmek için sık sık Türkiye’ye geliyordu.


nurşenkocayaş

Bu sırada Vatan Şaşmaz, Nurşen Kocayaş ile aşk yaşamaya başladı. Çift mutlu ilişkilerini İngiltere’de evlilikle taçlandırdı. Güzel giden evliliğin ardından sorunlar yaşayan ikili 2014 yılında karşılıklı olarak anlaşarak boşanma kararı aldı.


Vatan şaşmaz yasemin adalı

Şaşmaz evliliğinin sonlanmasının hemen ardından son eşi Yasemin Adalı ile tanıştı. 1 senelik flört döneminin ardından Eylül 2015’te evlendi.


vatansasmaz-005.gif

Vatan Şaşmaz “ailemizin sunucusu” olarak evlerimize girmişti. Çalışkanlığı ve efendiliğiyle dikkatleri üzerine toplayan Şaşmaz 4 ay önce baba olacağının haberini aldı.


vatansasmaz-001.gif

Tarihler 27.08.2017’yi gösterdiğinde herkes şok edici haberi aldı. Saat 21:00 sıralarında Vatan Şaşmaz’ın Beşiktaş’taki lüks bir otel odasında ölü bulunduğu haberleri hemen yayıldı.


vatansasmaz-002.gif

İlk belirlemelere göre otel odasında Şaşmaz ile birlikte bir kadın daha vardı. Şaşmaz sırtından 4 kurşun ile vurularak yaşamını yitirmişti, odadaki kadın ise intihar etmişti.


vatansasmaz-004.gif

Yapılan araştırmanın ardından kadının Vatan Şaşmaz’ın katili Filiz Aker olduğu anlaşıldı. Saplantılı bir platonik aşk yaşayan Aker ile Şaşmaz’ın tartıştığı ve eski mankenin Şaşmaz’ı sırtından 4 kez vurduktan sonra sağ kulağının üstünden kendi kafasına da sıkarak intihar ettiği ortaya çıktı.


vatansasmaz-003.gif

Olayın ardından konuşan Filiz Aker’in yeğeni teyzesiyle otelin kafesinde oturduklarını ve duygusal konuşmalar yaptığını ifade etti. Bu da Filiz Aker’in planlı bir cinayet işlediğini ortaya koymuş oldu. Yeğen, teyzesine ulaşamayınca otel çalışanlarından yardım istediğini ve odaya girdiklerinde ikilinin cesetleriyle karşılaştıklarını açıkladı.


vatansasmaz.jpg

Otel odasında ikili arasında geçen konuşmalar tarihte bir sır olarak kalacak ve kimse bilmeyecek ancak şunu biliyoruz ki; Filiz Aker’in saplantılı aşkı kendisinin ve Vatan Şaşmaz’ın hayatına neden oldu...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.