Rüyada Ziyafet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ziyafet görmek ne manaya gelir? Rüyasında yemek ziyafeti gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerinde rüyada ziyafet vermek ne ifade eder? İşte merak ettiğiniz cevaplar...
Rüyada Ziyafet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Ziyafet Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada ziyafet görmek, hayırlı manalara yorulur. Ziyafette toplanan insanların hayırlı bir iş için toplanacağı yorumu yapılır. Rüyasında ziyafet verdiğini gören kimse, büyük hayır işleyecek demektir. Rüyada ziyafete katıldığını gören kimse benzer şekilde hayırlı bir toplantıya katılacak ve bu işte görev alacaktır denir. Bazı yorumculara göre ise rüyada verilen ziyafetin manası, uzun süredir görüşmediğiniz birinin çıkıp gelmesi ve yeniden hayatınıza girmesine delalet eder.

Rüya tabirlerinde rüyada ziyafet görmek ayrıca şu anlamlara gelmektedir:


Rüyada Ziyafet Görmek

Bolluk, bereket ve huzur manalarına gelir. Kimi yorumcuya göre hayır organizasyonu yapılacağına ve sizin de aktif olarak görev alacağınız manalarına gelir. 

ruyada-ziyafet-gormek.jpg

Rüyada ziyafet görmek,  ziyafet gören kimsenin hanesine bolluk ve bereket geleceğine, ömür boyunca maddi sıkıntı çekmeyeceği ve huzurlu bir yaşam süreceği demektir. Rüyada verdiğiniz ziyafete katılan kişilerin keyifli ve mutlu bir yemek geçirecekleri, rüya sahibinin topluluğun başına geçeceği ve onları başarıyla yöneteceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Ziyafet Vermek

Ziyafet veren kişi sizseniz bir gruba başkanlık edeceğiniz ya da yönetici olacağınız manasına gelir.


Rüyada Ziyafete Katılmak

Ziyafete katılmanız hayır işlerinde görev alacağınıza, ömür boyunca maddi sıkıntı çekmeyeceğinize ve istediğiniz makama yükseleceğiniz manalarına gelir.


Rüyada Ziyafet Sofrasında Kimsenin Gelmemesi

Rüyada ziyafet sofrası hazırlanıyor fakat kimse sofraya katılmıyorsa hayırlı değildir. Kimsenin oturmadığı ziyafet sofrası kötü haberlere gebedir.


Rüyada Ziyafete Davet Edilmek

Rüyasında ziyafete davet edildiğini gören kişinin, dostları ve çevresi tarafından çok sevilen birisi olduğuna, kişinin çevresinde büyük bir saygınlık kazandığına delalet eder.


Rüyada Ziyafet Hazırlığı Görmek

Rüyasında ziyafet hazırlığı gören kişinin, kısmetinin açılacağına, kendisi gibi birisini bulacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına işarettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum