Rüyada Tartı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tartı görmek ne manaya gelir? Rüyasında tartı gören kimse için rüya tabiri nasıl olmalıdır? Rüya tabirleri kitabında tartı görmek hakkında hangi ifadeler yer alır? Cevaplar haberimizde..
Rüyada Tartı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tartı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada tartı görmek, verilen sözleri yerine getirmek ve dürüstlük manalarına yorulur.Rüya yorumcularına göre rüyasında tartı gören kimse, başkalarına karşı verdiği sözleri mutlaka yerine getirecek, borcunu yerine getirecek, adağı varsa gerçekleştirmeye delalet eder.

Rüya sözlüğü yazarlarının bazılarına göre rüyada tartı görmenin manası, önemli bir karar verecek olmaktır. Bu karar rüya sahibinin kendisi ile ilgili olabileceği gibi başkası hakkında da olabilir fakat oldukça önemli bir karar olacaktır ve hayatını etkileyecektir. Rüyada görülen tartı dürüst davranmanız gerektiğine işarettir.Rüya tabirleri kitaplarında rüyada tartı görmek hakkında ayrıca şu ifadeler yer almaktadır:


Rüyada Tartı Almak

Tartı alan kimse başındaki yöneticiyle iyi olur. Yani müdür, üst yönetici ya da patronunuz ile ilişkilerinizin iyi olacağına işarettir.

ruyada-tarti-gormek.jpg

Rüyada tartı görmek, kişinin yaşadığı olayları unutmadığına, her şeyi kafasına taktığı demektir. Rüya sahibinin kalıcı bir hastalığa yakalanacağına, yakınlarının ve aşık olduğu insanın bu duruma çok üzüleceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Tartıya Çıkmak

Eğer tartıldığınızı görüyorsanız bu kilonuz ve formunuzdan endişe ettiğinizi gösterir. Bazen bu rüya sıkıntılı hallerin göstergesidir. 


Rüyada Hassas Tartı Görmek

Rüyada dijital tartı görmek daha dürüst insan olmanızı ve ufak tefak de olsa yapılan kayırmaların önüne geçmeniz gerektiğini işaret eder.


Rüyada Hatalı Tartı Görmek

Doğru tartamayan tartı görmek, başınızdaki kimselerin haksızlık yaptığına işarettir. Eğer yöneten kimse siz iseniz ve eğer gaflete düşmüşseniz hemen bundan vazgeçmeli, tövbe etmelisiniz.


Rüyada Tartının Kırıldığını Görmek

Rüyada kırık tartı görmek başınızdaki kişinin hasta olması ya da ölmesi demektir. Bu patronunuz da olabilir, yöneticiniz de olabilir.


Rüyada Bozuk Tartı Görmek

Rüyasında bozuk tartı görmek, kişinin anlatılan her olaya inandığına, saf ve temiz kalpli bir insan olduğuna, bu yüzden çok fazla kandırıldığına delalet eder.


Rüyada Baskül Görmek

Rüyasında baskül gören rüya sahibinin, hayatını sürekli çalışarak geçirdiği, ve bir gün sinirlenip her şeyi bırakarak huzurlu ve mutlu olacağı bir yere gideceği rivayet edilir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.