Rüyada Jelibon Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada jelibon görmek ne manaya gelir? Rüya tabirlerine göre jelibon görmek ya da satın almak hangi anlamları ifade eder? İşte cevaplar...
Rüyada Jelibon Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Jelibon Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada jelibon görmek, bekar kişiler için yabancı biri ile evlenmeye, evli kişiler için ise çocuk sahibi olmasına yorumlanır. Rüya sahibinin farklı kültürden bir insanla tanışıp çok keyifli vakit geçireceğine ve ufkunun açacak bir arkadaşlık kuracağına delalet eder.

Bazı yorumculara göre ise bu rüya, yeni bir icat ya da projeye delalet etmektedir. Rüya sahibini üne kavuşturacak bir projeye imza atması manasına gelmektedir. Ayrıca eğlence içerisinde geçecek güzel günlere de işaret etmektedir.


Rüyada Jelibon Yediğini Görmek

Rüyada jelibon yemek, kalbi boş olan kişiler için yeni bir aşkın müjdesi anlamına gelir.

ruyada-jelibon-gormek.jpg

Rüyada jelibon görmek, Kişinin uzun bir yolculuğa çıkacağı, orada yabancı bir insana aşık olacağı demektir. Rüya sahibinin aşık olduğu insanla iletişim kuracağı, onun kültürlerini öğrenmeye çalışacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Jelibon Satın Almak

Rüya sahibinin, iş konusunda bazı sıkıntılar yaşayacağına, bu nedenle de bazı fedakarlıklar yapması gerektiğine delalet eder. Bu sıkıntılar atlatıldığından kişi, eskisi gibi sakin ve rahat olan hayatına devam edeceği şeklinde yorumlanmaktadır.


Rüyada Jelibon Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüya sahibinin heveslerini ve amaçlarına yorulur. Kişinin hayallerine ulaşmak için elinden gelenin en iyisini yapacağına işaret eder.


Rüyada Jelibon Görmek

Rüyasında jelibon gören rüya sahibinin, bekarsa kısmetinin açılacağına işarettir. Eğer kişi evliyse eşiyle mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.


Rüyada Renkli Jelibon Görmek

Rüyada renkli jelibon görmek, rüya sahibinin çok mutlu ve huzurlu bir hayatı olacağı demektir. Kişinin evine geldiği zaman huzurlu ve mutlu olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Jelibon Çalmak

Rüyada jelibon çalmak, hayıra yorumlanmaz. Kişinin büyük bir günah işleyeceğine, işlediği günahın sorumluluğunu başkasına yıkacağına işaret eder.


Rüyada Jelibon Dağıtmak

Rüyada jelibon dağıtmak, rüya sahibinin yardım sever birisi olduğuna delalet eder. Kişinin yardım etmeyi sevdiğine, yardıma muhtaç insanlara elinden geldiğince yardım ettiğine rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum