Rüyada Arazi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada arazi görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada arazi görmek hayra mı işarettir şerre mi? Rüyada arazi görmekle ilgili merak ettiğiniz tüm açıklamaları buradan öğrenebilirsiniz.
Rüyada Arazi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Arazi Görmek

Rüyada arazi görmek, kimi zaman hayırlı bir rüyadır, kimi zaman da hayırsız. Kişinin çevresinde fesat olan, gıybet eden bir kişinin varlığına yorulur. Bu kişi fiziksel bir eylemde bulunmayıp sadece dille düşmanlık eden biri olarak tabir edilir. Rüya sahibinin çevresindeki insanları iyi tanıması gerektiğine delalet eder.

Rüyada arazi görmenin anlamı, kısmet, bolluk ve bereket demektir. Daha çok aile bireyleri ile tabir edilen bu rüya, fakirlikten zenginliğe erişileceğine, bazı konularda gizli olan bilgilere ulaşılacağına ve verilen sözleri yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada arazi görmenin yorumu, konusunda birçok görüş ayrılığı bulunuyor. Bu ayrılık rüyada görülen arazinin özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. Sadece düz bir arazi görmek, hayırlı bir eşe yorumlanır. Ayrıca rüya sahibinin hayırlı işlerle kendini meşgul edeceği, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağı şeklinde ifade edilir.

Rüyada arazi görmekle ilgili olarak diğer rüya tabirleri de şu şekilde:


Rüyada Arazi Satın Almak

Rüya sahibinin bir gönül derdine düşeceğine ve sonunda mutlu olacağına delalet eder.

ruyada-arazi-gormek.jpg

Rüyada arazi görmek, aile bireyleri demektir. Rüya sahibinin ev halkından olan kişiler anlamına gelir.


Rüyada Arazi Satmak

Rüya sahibi için hayra yorulmaz. Rüya sahibinin hayatında huzur, mutluluk, refah diye bir şeyin kalmayacağı şeklinde yorumlanır.


Rüyada Sulak Arazi Görmek

Zenginliğe yorumlanır. Rüya sahibi, birinin sayesinde zengin olacağına delalet eder. Bu kişiden miras kalabileceği gibi çok önemli bir yolda göstererek de rüya sahibini zengin edebilir.


Rüyada Ekili Arazi Görmek

Bolluğa işarettir. Rüya sahibinin işlerinde büyük bir artış olacağına alamet eder. Bu artışla beraber huzur, mutluluk rüya sahibinin hayatında yer edinir.


Rüyada Kurak Arazi Görmek

Hayra yorulmayan bir başka rüyadır. Rüya sahibinin kısmetinin kapanıp, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret eder. Artık rüya sahibi ekmek alamadan eve gidecek kadar düşeceğine yorumlanır.


Rüyada Boş Arazi Görmek

Kişinin rüyasında boş arazi görmesi, rüya sahibinin kocasının yoksul ve akılsız olacağına rivayettir. Kişinin mutlu olmaya ve hayırlı olanı isteyeceği anlamına gelir.


Rüyada Başkasının Arazi Aldığını Görmek

Rüyayı gören kişinin kendisine hayır getirmeyecek insanlarla oturup kalktığı demektir. Kişinin iş hayatında yıldız gibi parlayacağına  delalet eder.


Rüyada Arazi Pazarlığı Yaptığını Görmek

Kişinin rüyasında arazi pazarlığı yaptığını görmesi, rüya sahibinin başarılı bir hayat yaşayacağına alamet eder. Kişinin hayatında yeni bir dönem başlayacağına yorulur.


Rüyada Araziye Ev Yaptığını Görmek

Rüya sahibi yeni bir eve sahip olacak ve kendi ailesini kuracak demektir. Aynı zamanda bağ, bahçe ve toprak sahibi olmaya ya da bunlarla uğraşmaya delalet eder.


Rüyada Yeşil Arazi Görmek

Rüyada yeşil alan görmek, çok hayırlıdır. Rüyayı gören kişinin makam sahibi olacağına, helal rızk yiyeceğine işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.