Rüyada Serçe Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada serçe kuşu görmek rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını, ne manalara geldiğini sizler için derledik. İşte, rüyada serçe kuşu görmenin rüya tabiri;
Rüyada Serçe Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Serçe Kuşu Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada serçe kuşu görmek, sıkıntılı günlerin sona ereceğine, zor günlerin ardından rahata kavuşacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatında bulunana kötü insanları teker teker çıkacağına delalet etmektedir.


Rüyada Uçan Serçe Kuşu Görmek

Rüyada serçenin uçtuğunu görmek rüya sözlüğü yazarlarına göre eve girecek asil bir erkeğe işaret ettiğine yorulur. Bu kişi ya damattır ya da iş ortağıdır. Rüyada kahverengi uçan serçe, çevrenizdeki iyi niyetli kişilerin varlığına yorulurken, farklı renkte olan serçe kuşu ise size zarar vermek isteyen bir düşmana işaret eder.


rüyada serçe kuşu görmek

Rüyada serçe kuşu görmek, kişinin güzel işler başaracağına, maddi gelirinin artacağı demektir. Rüya sahibinin işlerinin yoluna gireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, ailesiyle iyi geçineceğine, zenginleşeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Dişi Serçe Kuşu Görmek

Rüyada dişi serçe kuşu gören erkek, dini inanışları kuvvetli, iyi yürekli, hayırlı bir kadın ile evlilik yapacağına yorulur. Şayet rüyayı gören erkek evli ise, hayırlı bir kız evladı olacağına alamet eder. Dişi serçe kuşu gören kadın ise evliliğinde söz sahibi olacağına, eşinin her konuda kendisine güvendiğine, evin idaresinin kendi elinde olduğuna yorulur.


Rüyada Ağaca Konan Serçe Kuşu Görmek

Rüyada ağaçta serçe kuşu görmek, rüya sahibinin çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında disiplinli çalıştığına yorulur. Yeşil ağaçta görülen serçe kuşu, umut edilen tüm hayallerinin gerçekleşeceğine, bazen de yapılacak güzel bir evliliğe yorulur. İş hayatında parlak dönemler yaşayan rüya sahibinin, güzel bir geleceği olacağına tabir edilir. Bazı rüya sözlüğü yazarlarına göre, rüyada ağaca konmuş serçe kuşu, yeni ve hayırlı alınacak bir iş teklifine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum