Rüyada Sarı Kuş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada ağırlıklı olarak sarı renkli kuş gördüğünüz zaman bu rüya, alimler tarafından nasıl yorumlanıyor, rüyaya ne gibi anlamlar yükleniyor? İşte, rüyada görülen sarı kuşun ne anlama geldiği, merak edilenleriyle;
Rüyada Sarı Kuş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sarı Kuş Görmenin Anlamı

Rüyada kuş görmek, hastalığın habercisidir. Verem gibi kişiyi yavaş yavaş tüketen, halden düşüren bir hastalığın pençesine düşeceğine, ağır bir tedavi sürecine gireceğine tabir edilir. Ayrılıklara ve ölüm haberlerine de alamet eder.

Rüyada görülen sarı kuş aynı zamanda olumsuz haberlere, işlerin kötüye gitmesine, para kaybı ile birlikte borçların artacağına yorulur.

Rüyada görülen sarı kuş rüya sözlüğü yazarına yani rüya tabircilerine göre, ikili ilişkilerde karşı taraftan saygı ve sevgi görmemeye, ne yaparsanız yapın sevilemeyeceğinize, sevdiğiniz birinden ayrılarak büyük hasretlik çekeceğinize, ruh halinizin yıpranacağı anlamına gelir.


Rüyada Sarı Kuş Beslediğini Görmek

Zararlı olduğu halde bir türlü vazgeçemediğiniz alışkanlıklarınıza, bağımlılığınızın varlığına işaret eder. Alkol ya da uyuşturucu gibi maddelerin kullanımına alamet eder. Kişinin bu kötü alışkanlıklarından kurtulması için yardım almasının gerekliliğine yorulur. Evde sarı kuş beslediğini görmek, hane halkı içinde bir kimsenin yaptığı yanlışlara göz yumarak, sessiz kalarak o kişiyi içinden dönülmez zorlu yollara itmek anlamına gelir. Rüya sahibinin iyilik yaptığını zannettiği bir konuda başkasına zararı dokunacağına tabir edilir.

rüyada sarı kuş görmek


Rüyada Ölmüş Sarı Kuş Görmek

Rüya sahibine sıkıntı veren birinden kurtulmasına ya da kendisini sıkan, üzüntü veren biriyle arkadaşlığını sona erdirmeye, hasta olduğu sürece kalan işlerini bitirmeye, uzun süredir var olan sorunları çözüp rahata ereceğine tabir edilir. Bazı rüya alimlerine ise bu rüya bazen de rüyayı gören kişinin alacağı kötü bir habere yorulur.


Rüyada Ölmüş Sarı Muhabbet Kuşu Görmek

Rüya tabiri yapan rüya sözlüğü yorumcularına göre yanlış kararlar alınacağını ve sonrasında da bu yanlış kararlardan oluşan sonuca zorlukla direneceğini gösterir.


Rüyada Sarı Muhabbet Kuşu Yakaladığını Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre sarı muhabbet kuşu yakaladığını gören kişinin kendisi gibi neşeli, cana yakın, dostlarının olmasından dolayı çok mutlu olduğuna ve asla yalnız kalmayacağına, sıkıntıdan yoksun bir hayat geçireceğine, yardım sever bir insan olacağına delalet etmektedir.


Rüyada Sarı Kuşların Uçtuğunu Görmek

Rüyasında sarı kuşların uçtuğunu gören rüya sahibinin kendisine artık daha çok zaman ayıracağına, daha sakin bir kimliğe gireceğinize, çevrenizde yaşanan olaylara uzaktan seyirci kalacağınıza, sıkıntılar ve dertlerden kurtulacağınıza rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum