Rüyada Saka Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Saka kuşu görmek, rüyada saka kuşu sesi duymak, rüyada saka kuşu yakalamak, rüyada turna görmek nasıl yorumlanıyor? İşte, rüya tabirlerinin saka kuşu hakkında yaptığı yorumlar;
Rüyada Saka Kuşu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Saka Kuşu Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada saka kuşu görmek, yapmak istediği küçük kaçamaklar, eğlencelerin başına büyük işler açacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin zor günler geçireceğine, hayatına yön vermesi gerekeceğine delalet etmektedir.


Rüyada Saka Kuşu Sesi Duymak

Rüyada saka kuşu sesi duyan kişinin, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, yapacağı işlerden ötürü yükselişe geçeceğine, kademe atlayacağına ve daha güzel bir semte taşınarak, iyi bir yaşam süreceğine işaret eder. Rüyada saka kuşu sesi duyduğunu görmek, kişinin hayırlı ve güzel olaylara vesile olacağına, Allah yolunda ilerleyen, dinine sadık bir insan olmaya alamet eder.


rüyada saka kuşu görmek

Rüyada saka kuşu görmek kişinin aşk hayatında şanssızlıklar yaşayan birinin bu sıkıntılardan kurtularak kalbine göre birisini bulacağı demektir. Rüya sahibinin aşık ve mutlu olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Saka Kuşu Yakalamak

Rüyada saka kuşu yakalamanız küçük görülen ancak çok büyük olacak kazançlara yorulur. Rüya sahibi kısa zaman içinde hayatının aşkını bularak mutlu evlilik yolunda adımlar atacağınıza işaret eder; eğer evliyseniz eşiniz tarafından güzel hediyeler alacağınıza işaret eder.


Rüyada Turna Görmek

Rüyada turna görmek, güçsüz, halsiz, zayıf ve bitkin bir adamın varlığına işaret eder. Rüyada görülen çok turna ise rüya sahibinin şehrinde şiddetli bir kışın geçeceğine tabir edilir. Rüyada turna görmek, kişinin huzurlu, mutlu ve güzel bir ömür geçireceği manasına gelir.


Rüyada Turna Eti Yemek

Rüya sahibinin hırsızlık yapıp para kazanan biri ile ortak bir işe giriştiğine bu şekilde iyi bir kar elde edeceğine işarettir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada turna eti yemek, kişinin bolluk içerisinde yaşayacağı, elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacağı anlamına gelmektedir.


Turnaların Toplanması

Havaların soğumasına, kışın çok soğuk geçeceğine alamet eder. Bu yönde hazırlıklar yapmanıza, kendinizi sağlama almanıza işaret eder. Kışın soğuk geçmesi maddi olarak sizi etkileyecek bunun için birikim yapmanıza işaret eder. Rüyada turnaların toplandığını görmek, kişinin başarılı birisi olduğuna delalettir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum