Rüyada Tüfek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada tüfek görmek ne manaya gelir? Rüyasında tüfek gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabiri kitaplarında rüyada tüfek görmek hakkında neler yazmaktadır? İşte cevaplar...
Rüyada Tüfek Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Tüfek Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada tüfek görmek hakkında bazı rüya tabircileri kurtuluş ve güven manalarına geldiğini belirtmiştir. Rüya sahibinin tüfeği ateşlediğini görmesi, arzularının ve dileklerinin yerine geleceğine işarettir. 

Rüyada tüfek görmenin manası genelde hayırlara yorulur. Rüyada görülen tüfek; saygınlık, kudret, zafer, başarı, yükseliş, mevki, rütbedir. Rüyada kişinin elinde tüfek taşıdığını görmesi çok iyidir. Rüya sözlüğü yorumcularına göre bu rüyayı görenin tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve sağlık sorunlarından, borçlarından kurtulacağı anlamına gelir. 

Rüya tabirleri kitaplarında rüyada tüfek görmek hakkında ayrıca şu ifadeler yer almaktadır:


Rüyada Tüfekle Avlanmak

Yeni işlere ve yeni fırsatlarla karşılaşacak olan kimse eğer iyi değerlendirirse hayatı tamamen değişecek denir. Rüyada tüfekle avlanmak kişinin işlerinin istediği gibi olacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile ortadan kalkacağına rivayet eder.


Rüyada Tüfekle Ateş Etmek

Rüyada tüfek kullandığını gören kişinin, hoş olmayacak durumlarla karşılaşacağına, yapmadığı bir şeyle suçlanacağına ve bu durumdan ötürü zarar göreceğine işaret eder. Bazı rüya tabircileri ise rüyada tüfekle ateş eden kimsenin günahkâr olacağına yorar.


Rüyada Tüfek Almak

Rüya sahibinin, iş ve özel hayatının düzene gireceğine, sorunlarından kısa zamanda kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir yaşama sahip olacağına, dertleri bir anda son bulacağına ve hane halkının huzura kavuşacağına yorulur. Rüyada tüfek satın almak, kişinin başarılara imza atacağına, kariyerinin yükseleceğine işaret eder.


Rüyada Tüfekle Vurulmak

Rüya sözlüğü yazarlarına göre, kötü insanlardan gelinebilecek tehlikelerden dolayı alınacak önlemlere işaret eder. Rüya sahibinin aldığı önlemler sayesinde işlerinin iyiye gideceğine, sorunların ortadan kalkacağına, ortaya çıkan tartışmaların son bulacağı anlamına gelir.


Rüyada Tüfek Atmak

Rüyada tüfek sesi duymak, rüya sahibinin uzun yıllar boyunca kimsenin sahip olamayacağı bir üne ve paraya sahip olacağına işarettir. Bu şöhret sayesinde birçok kişiye yardımının dokunacağı ve bu sayede hayırsever kimse olarak anılacağı manasına gelir. 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum