Rüyada Sarhoş Olmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada sarhoş olmak ne manaya geliyor? Rüyada kendinizi sarhoş olarak görmenizi ya da birinin sarhoş olduğunu görmeniz nasıl yorumlanıyor? İşte, cevapları;
Rüyada Sarhoş Olmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sarhoş Olduğunu Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada sarhoş olduğunu görmek, genel olarak kişinin bazı konularda karasız olacağına, sıkıntıya düşeceğine, kötü günler geçireceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin istemeden de olsa bir olayın içerisinde olacağına, olayın içinden çıkmak için aile bireylerinden yardım isteyeceğine delalet etmektedir.


Rüyada Sarhoş Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin hem güleceğine hem de ağlayacağına tabir edilir. Yani rüya sahibinin başında olumlu, olumsuz şeylerin geçeceğine yorulur. Sıkıntılar yaşayan rüya sahibi için her şey iyiye gidecektir.


Rüyada Sarhoş Görmek

Rüyada sarhoş olduğunu görmek, sıkıntıların ve sorunları başlangıcı olarak gösterilmektedir. Kişinin başına bela olacak olaylar yaşanacağı demektir. Rüya sahibinin kötü günler geçireceği, ailesi ile arasının bozulacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Başkasını Sarhoş Görmek

Rüyada birini sarhoş görmek iyi değildir, hayra yorulmaz. Rüya sahibinin işlerinin kötüleşeceğine, maddi sıkıntılarının artacağına ve hayatının zorlaşacağına yorulur. Kişinin zor bir hayat geçireceğine yorulur.


Rüyada İçki İçip Sarhoş Olduğunu Görmek

Rüyada içki içmek hak yolundan uzaklaşmayı, ibadetleri terk etmeyi, yapılan hayırlardan geri kalmayı, kötü ve yanlış işlere girmeye tabir edilir. Kişinin kötü alışkanlıklar edineceğine, bundan dolayı menfaat sağlayacağına ve lokmasına fesat karışacağına tabir edilir.


Rüyada Rakı İçip Sarhoş Olduğunu Görmek

Rüyada rakı içmek günahkâr insanlara uyarak onların yolunda gitmeye, insanlar arasındaki büyük kavgalara neden olacak hareketlerde bulunmaya, gıybete, kem gözlere ve nazara alamet eder.


Rüyada Şarap İçip Sarhoş Olduğunu Görmek

Rüyada şarap içtiğini görmek dünya işlerine kendini kaptıran kişiye işaret eder. Rüya sahibi dünyevi işlerden başını kaldırmayan kişinin hayır gibi hak yolundaki işlere zaman ayırmadığına yorulur.


Rüyada Viski İçip Sarhoş Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında viski içip sarhoş olduğunu görmesi hayatında bulunan sorunların zaman içinde ortadan kalkacağına, rahata kavuşacağına, ters giden işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.


Rüyada İçmeden Sarhoş Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında içmeden sarhoş olduğunu görmesi kişinin hayatına hayırsız bir insanın gireceğine, o kişinin zararlı olduğunu fark edeceğine, onu kendinden uzak tutacağına, rüya sahibinin sır olarak sakladığı şeylerin gün yüzüne çıkacağına, sevdiği kişi ile dünya evine gireceğine delalet etmektedir.


Rüyada Sarhoş Olup Ağladığını Görmek

Rüyasında sarhoş olup ağladığını gören rüya sahibinin, iyi kalpli olduğuna, çevresindeki insanların onu günaha ve harama çekeceğine, arkadaş ortamını değiştirmesi gerekeceğine aksi takdirde başının belaya girebileceğine rivayet etmektedir.


Rüyada Sevgilinin Sarhoş Olduğunu Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüya sahibinin sevgilisini sarhoş görmesi maddi açıdan işlerinin iyiye gideceğine, yaşam kalitesinin artacağına, hayatının belirli bir düzen içerisinde ilerleyeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Eski Sevgiliyi Sarhoş Görmek

Rüya sahibinin eski sevgilisinin sarhoş görmesi kişinin hastalıklarla ve sorunlarla karşı karşıya kalacağına, aile içi sürtüşmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum