Rüyada Sarhoş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada sarhoş görmek ne manaya gelir? Rüyada sarhoş birini gördüğünüz zaman bu rüya nasıl yorumlanıyor? İşte, cevapları;
Rüyada Sarhoş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sarhoş Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüya sahibinin rüyasında sarhoş görmesi, rüya sahibinin yaptığı hatalardan dolayı malından, sağlığından ve parasından olacağına yorulur. Rüyasında sarhoş gören kişi, tabiri yerindeyse kafasızlığının kurbanı olacak bundan dolayı büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur. Rüya sahibinin haksız kazançlarının kendisine bir yararı olmadan bütün varlığının elinden kayıp gideceğine yorulur. Ağır bedeller ödeyen rüya sahibi aynı zamanda belalı kimselere bulaşacağı anlamına da gelir.


Rüyada Sarhoş Olduğunuzu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sarhoş olduğunuzu görmeniz iyi bir şekilde yorumlanmaz. Rüya sahibinin işlerinin ters gideceğine, yokluğa düşmeye bu gibi nedenlerden dolayı hane içi huzursuzlukların yaşanmasına işaret eder. Rüya sahibinin elini attığı işlerin bozulacağına, yokluk içinde geçireceği günlerin yaklaştığına işaret eder.


Rüyada Sarhoş Erkek ve Kadın Görmek

Rüya sahibinin sarhoş erkek ve kadın görmek aynı manaya gelir. Rüya sahibinin gözden düşeceğine, saygınlığını yitireceğine neden olacak işler yapmasına yorulur.


Rüyada Sarhoş Birini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sarhoş birini görmesi hatalarından ders almadan, tekrarladığına, uğursuzluğa, kötülüklere işaret eder. Rüya sahibinin çevresi tarafında sömürüldüğüne, rüya sahibinin yaptığı işten dolayı onu küçük gören kimselere işaret eder.


Rüyada İçki Görmek

Rüya sahibinin rüyasında içki görmesi, hak yolundan uzaklaşarak sapkınlıklara yönelmeye, günah işleyerek para kazanmaya yorulur. Rüya sahibinin hak yiyerek yolunu bulduğuna ve bundan dolayı toplumda itibarının yok olduğuna işaret eder.

 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum