Rüyada Sarhoşluk Ne Anlama Gelir?

Rüyada sarhoşluk gördüğünüz zaman bu rüyayı nasıl yorumlamalısınız? Rüyada sarhoş birilerini görmek, sarhoş biriyle kavga etmek, sarhoşluk hissi veren bir şeyler içmek rüya yorumcuları tarafından nasıl tabir edilir? İşte, cevapları;
Rüyada Sarhoşluk Ne Anlama Gelir?

Rüyada Sarhoşluk Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada sarhoşluk görmek, rüya sahibinin bazı durumlardan ötürü ortaya çıkan sorunlardan dolayı huzurunun kaçacağına, neşesinin ve ağzının tadının kaçacağına yorulur. Rüyayı gören kişinin ufak sorunları büyüterek hayatı kendisine zindan edeceğine delalet eder.


Rüyada Sarhoşluk Veren Şeyler Görmek

Rüyada sarhoşluk veren şeyler de sarhoşluk görmekle aynı anlama gelir. Rüyada görülen sarhoşluk veren şeyler kişinin aklının karıştığına, sürekli aklındaki soruları sorup kendine eziyet ettiğine yorulur. Sorunlarını abartan rüya sahibi kendini mutsuzluğa, karamsarlığa mahkûm etmiştir.


Rüyada Sarhoşluk Veren Bir Şeyler İçmek

Rüyada sarhoşluk veren bir şeyler yiyip içmek, rüya sahibinin belalı kişilerle başının derde gireceğini bundan dolayı zarar edeceğine yorulur. Rüya sahibinin kendini kargaşanın içerisinde güçsüz olarak bulacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine ve savunmasız bir halde kalacağına yorulur.


Rüyada Sarhoş Olduğunu Görmek

Kişinin işlerinin tersi yönde ilerlemeye başlamasına işarettir.

ruyada-sarhos-gormek-001.jpg

Rüyada sarhoş görmek, rüya sahibinin kendi hataları nedeni ile sağlığından, malından ve parasından olacağı demektir. Rüyasında sarhoş gören kişi, kafasına göre hareket edeceği için mal kaybı yaşayacağı anlamına gelir.


Rüyada Sarhoşlar Görmek

Rüyada sarhoş insanları görmek rüya sahibinin çevresindeki kişilerin işgüzar, patavatsız ve cahil kimseler olduğuna yorulur. Kişinin çevresindeki bu tip insanların kendi hakkında ileri geri konuştuğunu duyan rüya sahibinin sinirlerinin hoplayacağının, moralinin bozulacağına işaret eder.


Rüyada Birahane Görmek

Rüyada görülen birahane kişinin kötü olaylarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, hastalanacağına, borçlanacağına rivayet eder. Musibetli olaylarla karşılaşan kişinin zor günler geçireceğine ama sonunda bu zorlukları aşabileceğine yorulur.


Rüyada Sarhoşla Kavga Etmek

Rüyada sarhoş biriyle kavga ettiğini görmek, rüya sahibinin çevresindeki ikiyüzlü, dedikoducu, yalancı kişilerin farkına varacağına, bu kişilerle aralarında bir olayın çıkacağına ve rüya sahibinin bu insanları hayatından çıkartmaya karar verdiğine yorulur. Rüya sahibi çevresindeki kendisine zarar veren insanlarla bir kırılma noktasına geleceğine yorulur.


Rüyada Sarhoş Kadın Görmek

Rüya sahibinin itibarını zedeleyecek, insanlar arasındaki güvenilir imajını sarsacak ve onu kötü durumlara düşürecek olayların yaşanacağı anlamına gelir. Kişinin başarısız bir iş yapmasına ve kazancının azalacağına delalet eder. 


Rüyada Sarhoş Erkek Görmek

Rüya sahibinin gözden düşmesine rivayet eder. Kişinin gönüllerdeki yerinden olmasına neden olacak bir iş yapmasına yorulur.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.