Rüyada İçki İçtiğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada içki içtiğini görmek hakkında yorumları ve görüşleri sizler için bir araya getiriyoruz. Alimlerin ağzından çıkan kelamları derledik. İşte detaylar.
Rüyada İçki İçtiğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada İçki İçtiğini Görmek

Helal olmayan, hile ile kazanılmış kazanç ya da mala yorulur. Rüya sahibinin hak yolundan ayrılmış olduğuna, bu yüzden sıkıntıya düşebileceğine işaret eder. Dikkat etmesi gerekeceğine yorumlanır. Kötü alışkanlıkları var ise bırakmalı ve sağlıklı bir yaşama yönelmelidir. Ailesiyle daha fazla vakit geçirmesine delalet etmektedir.

Rüyada İçki İçtiğini Görmek

Rüyada Alkol Görmek

Rüyada sahibinin rüyasında alkol görmesi, kişinin zorlu bir süreç içerisine gireceğine delalet eder. Rüyada alkol görmek, rüya yorumcuları tarafından pek de hayırlı yorumlanmaz. Kimi rüya tabircilerine göre ise rüyada alkol görmek, rüya sahibinin yeni arkadaşlar edineceğine, bununla beraber yeni ortamlara katılacağına bu ortamlarda çok dikkat etmesi gerekeceğine, aksi takdirde başının türlü belalara bulaşabileceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada İçkiyi Su İle Karıştırıp İçtiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında içkiyi su ile karıştırıp içmesi, helal olmayan ya da üzerinde başkasının da hakkı olan, sorun yaratacak mal anlamına gelir. Rüyada içki içmek, bazı rüya sözlüğü yorumcularına göre kötü bir kadının da sembolüdür.

Rüyada İçki İçtiğini Görmek

Rüyada kendisinin içki içtiğini veya başkasının içki içtiğini görmesi, aynı zamanda dostluk kurmak ve yeni arkadaşlıklar edinmeye de delalettir. Rüyada şerbet, şurup gibi içkiler, berrak renkleri itibarıyla her zaman iyiye yorulur fakat alkol almak iyi olarak yorumlanmaz. Rüyada içki içtiğini görmek, kısa zaman içinde bir yerden eline para geçmeye fakat bu paranın helal olmadığı demektir, rüyada içki içmek aynı zamanda büyük bir günah işlemeye de yorulur. Rüyada birinin içki içtiğini görmek, rüya sahibini çekemeyen bir kimseye işaret ederken, rüyada içki içtiğini görmek, dedikoduya uğramak anlamına gelir.

Rüyada Şişeyle İçki İçmek

Rüyada şişeyi kafaya dikerek içki içmek, rüya sahibinin bir kereye mahsus olmak üzere kendisi gibi davranmayarak kaba bir davranışta bulunması anlamına gelir. Bu durum kimsenin zararına değil, tamamen rüya sahibinin karakteriyle alakalıdır. Ancak kendisini çok sıkmaması, aynı yanlışı tekrar etmemeye dikkat etmesi gerekir.

Rüyada İçki Görmek

Rüyada içki görmesi, çaba göstermeden elde edilen ve helal yolla kazanılmayan paradır. Ancak rüyada içki içtiğini görmenin bir diğer anlamı, evlenmek isteyen kimse için, anlaşmaya varmak yönündedir. Ailede yerli yersiz konuşan birine delalet eder.

Rüyada Bir Arkadaşının İçki İçtiğini Görmek

Rüyada bir arkadaşının içki içtiğini görmek, anne babaya karşı asi davranmaya veya borçlanmaya yorulur. Rüyada içki içtiğini görmek ne demek diye merak edenler için, rüya sahibinin bazı durumlarda cahillik ettiğini söylemek gerekir.

Rüyada Ölmüş Birinin İçki içmesi

Rüyada ölmüş birinin içki içtiğini görmek, o kişinin ahirette huzurlu olduğunu gösterir. Rüya sahibinin rüyasında ölmüş birinin içki içtiğini görmesi, kişinin kazancının günden güne artacağı anlamına gelir.

Rüyada Bira İçmek

Rüyada bira içtiğini görmek, içki içmenin aksine olumlu olarak yorumlanır. Rüya sahibinin evlenme niyetindeyse dileğinin gerçekleşeceğine yorulur. Ancak rüyada eğlence mekanında bira içmek, sıkıntı ve kederin sembolüdür.

Rüyada Sarhoş Olmak

Rüyada sarhoş olduğunu görmek, bazı yorumculara göre sıkıntı demekken, bazılarına göre de bereket anlamına gelir. Kişinin rüyasında sarhoş olduğunu görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda hiçbir sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada Sarhoş İnsan Görmek

Rüyada sarhoş birini görmek, rüya sahibinin düzenini bozacak olaylar yaşanacağına ve kazancın düşeceğine, sıkıntıya girileceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında sarhoş insan görmesi, kişinin aile hayatında sorunlar yaşayacağı anlamına gelir.

Rüyada Şarap İçtiğini Görmek

Rüyada şarap içtiğini görmek, bazı durumlarda sıkıntıyı atmak olarak yorumlanırken, bazı durumlarda keder anlamına gelir. Rüyanın ruh halinin nasıl olduğuna ve görülen başka şeylere göre yorumlanmalıdır.

Rüyada Gazinoda İçki İçmek

Rüyada gazinoda içki içmek, iş hayatında atılacak yeni adımlar, alınacak kararlar ve girişimlerde başarı elde etmek anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında gazinoda içki içtiğini görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada Meze Görmek

Rüyada meze görmek, eğer alkol yoksa iyi yorumlanırken, rüyada alkol masasında meze görmek askerlikle ilgili olumsuz yorumlanan bir rüyadır.

Rüyada İçki İçmek Sonra Pişman Olmak

Rüyada içki içmek ve pişman olmak, iyi amaçla yapılan bir şeyin sonunda mutsuzluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada İçki İçmek Ama Sarhoş Olmamak

Rüyada içki içtiğini görmek ama sarhoş olmamak, rüya sahibinin kendisinde gördüğü bir eksik, daha doğrusu bir yanlışın işaretidir. Bu davranışı yüzünden kimi zaman sıkıntıya girer.

Rüyada İçki İçmek İstemek

Rüyada içki içmek istemek ama içki bulamamak, kişinin yokluk çekmemesi ama eğlenmek için de yeteri kadar kazancı olmadığı manasına gelir.

Rüyada Oruçluyken İçki İçmek

Rüyada oruçluyken içki içmek, rüya sahibinin kendi kendine yüzleşmesi gereken vicdani bir konunun varlığına işaret eder. Rüyada oruçluyken içki içmek aynı zamanda kişinin harama bulaşacağına, çok dikkat etmesi gerekeceği manasına gelmektedir.

Rüyada Hamileyken İçki İçmek

Rüyada hamileyken içki içtiğini görmek, sonucunun kötü olduğu bilindiği halde yapılan bir şeyin rüya sahibine ve çevresindekilere zarar vermesi anlamına gelir.

Rüyada Eşinin İçki İçtiğini Görmek

Rüyada kocasının içki içtiğini görmek, rüya sahibinin aşk hayatında bazı sıkıntıların doğacağına ama iletişim kurulduğu zaman çözüleceğine işaret eder. Eşinizin dertlerini anlamaya çalışın ve ona yardımcı olun.

Rüyada Gizlice İçki İçmek

Rüyada gizlice içki içtiğini görmek, bir sırrın açıklanmak istemesinin ancak bunu yapmakta kararsız olmanın habercisidir.

Rüyada Sevgilinin İçki İçtiğini Görmek

Rüyada sevgilinin içki içtiğini görmek de yine eşin içki içmesi gibi rüya sahibinin aşk hayatında sıkıntı doğabileceğinin, konuşarak bu sorunların halledilmesi ve biraz daha anlayışlı olunması gerektiğinin habercisidir.

Rüyada Ramazanda İçki İçmek

Rüyada ramazanda içki içtiğini görmek, rüya sahibinin sıkıntılı bir döneme girmesinden dolayı yanlış bir karar vermesi ve daha sonra bundan pişman olarak tövbe etmesi anlamına gelir.

Rüyada Ölmüş Biriyle İçki İçmek

Rüyada ölmüş biriyle içki içtiğini görmek ya da rüyada ölmüş babanın içki içtiğini görmek, rüya sahibinin içinde ukde kalan bir şeyin varlığına işaret eder.

Rüyada Bir Yudum İçki İçmek

Rüyada bir yudum içki içtiğini görmek, adım atılan bir işte, etrafın baskısı yüzünden ilerleyememeye delalettir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum