Rüyada Nilüfer Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada nilüfer görmek ne manaya gelir? Rüyasında nilüfer çiçeği gören kimse için rüya yorumunun nasıl yapılması gerektiğini ve rüya sözlüğü karşılığının ne olduğunu derledik. İşte merak ettikleriniz...
Rüyada Nilüfer Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Nilüfer Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada nilüfer görmek sağlık, güzellik, mutluluk, aşk gibi hayırlı yorumlanır. Rüyasında suda nilüfer gören kimse bu rüyayı, bekar ise mutlu olacağı bir eşe sahip olur, evli ise onu çok seven ve ona sadık eşi ile mutlu olur, çocuğu varsa hep birlikte güzel vakit geçirirler ya da seyahate çıkarlar, yaşlı ise evlatlarından mutlu edecek bir haber geleceğine delalet eder.

Rüya tabircilerinin kimine göre rüyada nilüfer çiçeği görmek, tatil demektir. Bekarlar için aynı zamanda evlilik demek olan nilüfer, balayı manasına gelir. Evli kimseler için ise güzel bir tatil ve dinlenme fırsatı olarak yorumlanır. Uzun süredir beklenen ve ihtiyaç duyulan ailece yapılacak planları müjdeler. Bu rüyayı gören kimseler mutlu olur, sıkıntıları geçer ve huzura erer.

Rüya sözlüğü ve rüya tabirleri yorumcularının rivayetlerine göre rüyada nilüfer görmenin manası ayrıca şu şekillerde açıklanmaktadır:


Rüyada Nilüfer Görmek

Hayırlı olacak gelişmelere işaret eder. Bekar için mutlu evlilik, evliler için iyi ve sadık bir eş, huzur ve sevindirici haber gibi manalara gelir.

ruyada-nilufer-gormek.jpg

Rüyada nilüfer görmek, rüya sahibinin çok para kazanacağı bir işi olacağı demektir. Kişinin bu kazandığı parasının hepsini kendisini için harcamayacağı, hayırlı işlerde kullanacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Nilüfer Çiçeği Toplamak

Sıkıntıların gideceğine ve yakın zamanda başarılı olunacağına işarettir. Bu çiçeklerden demet yapmak da aynı manalara gelmektedir.


Rüyada Nilüfer Ekmek

Nilüfer çiçeği ekildiğini ya da ektiğinizi görüyorsanız çocuğunuz olacak demektir. Kimi yorumcuya göre ise tanışacağı kimseden gelecek kısmet ve menfaat manasına gelir.


Rüyada Nilüfer Koparıp Sevdiğine Vermek

Çok güzel çiçeği görüp kopararak sevdiğiniz kişiye vermek ayrılık ve boşanma manasına gelir. Kişinin bu ayrılıktan memnun olmayacağına ve üzüleceğine işaret etmektedir.


Rüyada Deniz Yolculuğu Yapan Kimsenin Nilüfer Görmesi

Denizde nilüfer görmek hayırlı değildir. Denizden gelecek kötü bir olaya işaret eder. Kimi yorumcular rüya sahibinin boğulacağı manasını çıkarır.


Rüyada Nilüfer Çiçekleri Arasında Yüzmek

Eğer temiz bir suda ve güzel renkte çiçeklerin arasında yüzüyorsanız istediğini başarıyı elde edeceğinize işarettir. Fakat nilüfer kökleri dolanıyorsa ve sıkıntı yaşıyorsanız üzüntü ve hastalık geleceğine yorumlanır.


Rüyada Gölde Nilüfer Görmek

Rüya sahibinin rahat ve huzurlu bir hayat süreceği demektir. Kişinin mutlu olmak için elinden geleni yaptığına da delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.