Rüyada Yasemin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yasemin görmek ne anlama gelir. Rüyada görülen yasemin çiçeği nasıl yorumlanmalıdır. Rüya tabirlerine göre yasemin çiçeğinin manası nedir? İşte cevaplar...
Rüyada Yasemin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Yasemin Görmenin Anlamı ve Yorumu

Yasemin çiçeği çok güzel bir çiçek olmakla birlikte rüyalarda görüldüğünde yine aynı güzellikte anlamlara yorulur. Rüyada yasemin çiçeği görmenin manalarını; temizlik, saflık, temiz aşk, büyük mutluluk ve derinden yaşanan olumlu duygulara delalet eder.

Rüyada görülen yasemin, rüya tabirlerine göre sevinç getiren şey, mutluluk kaynağı, bekarlar için evlilik ve hastalıktan kurtulma anlamlarına gelir. Hamile kadınlar tarafından görüldüğünde bir erkek çocuğa müjde olacağı şeklinde yorumlanır. 

Rüyada yasemin görmek şu şekillerde farklı manalara gelebilmektedir:


Rüyada Yasemin Görmek

Saflık, huzur, mutluluk, güzel duygular, aşk ve iyileşme anlamına gelir.

ruyada-yasemin-gormek.jpg

Rüyada yasemin görmek, kişinin sevinç, rahatlık, üzüntü, keder ve sıkıntılardan kurtulacağı demektir. Rüya sahibinin kısa sürede dünya evine gireceği anlamına gelir.


Rüyada Koparılan Yasemin Görmek

Rüyada çiçek koparıldığı zaman ya da koparılmış yasemin çiçekleri bir arada görüldüğü zaman bazı yorumculara göre olumsuz yorumlanır. Hastalık getireceği anlamı çıkarılır.


Rüyada Yasemin Demeti Görmek

Rüyada yasemin demeti görmek, kişinin bir tartışma yaşayacağı manasına gelir. Rüya sahibinin başına dert alacağı anlamına da gelmektedir.


Rüyada Açan Yasemin Çiçekleri Görmek

Rüyada yaseminlerin çiçek açtığını görmek, özellikle bekar kızlar için yakın zamanda evlilik demektir. Kişinin hayatı boyunca mutlu olacağı ve hiçbir terslikle karşılaşmayacağına delalet eder.


Rüyada Sarı Yasemin Görmek

Rüyada sarı renk yasemin çiçeği görmek, kötü dense de çoğu yorumcu için eğer çiçek güzel görünüyorsa hayırlara işarettir. Kişinin fakir fukaraya yardımda bulunacağına yorulur.


Rüyada Yasemin Toplamak

Rüyada toplanan yasemin ile yapılan şifalı ilaç gerçekte şikayet ettiği rahatsızlığı bulunan kimsenin bu şikayetinden kurtulacağı manasına gelir. Bazı tabircilere göre bu rüya kişinin çok sevdiği birinin vefat haberi geleceği anlamına gelir.


Rüyada Yasemin Ağacı Görmek

Görülen yasemin ağacı beyaz ise güzel bir kadına, sarı ise çirkin bir kadına karşılık gelir. Ağacın kötü olduğunu görmek üzüntü getirir.


Rüyada Yasemin Kokusu Duyduğunu Görmek

Mevsiminde koklanan yasemin çiçeği uğur getireceği demektir. Rüya sahibinin her türlü aksilikten ve nazardan korunacağını ifade eder. 


Rüyada Yasemin Dikmek

Rüyada yasemin dikmek, kişinin özgür olacağı, hür iradesiyle kendi yaşamına dair kararları alacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin tek başına hareket etmek isteyen kişilerin bu hayallerini gerçekleştirebilecek uygun zemini bulacaklarına işarettir.


Rüyada Yasemin İsmini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yasemin ismini görmesi, kişinin hayatındaki güzel gelişmelerden olumlu etkileneceği ve mutlu olacağına yorulur. Rüya sahibinin hayallerin peşinden gideceği ve şükredeceğine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum